γενικα ρε παιδι μου τετοιυ στυλ(απο αποψη θεσεις) ειχαμε φετος 1571295712985: νινη,ρουκαβινα,οικοδομο κλευτον κλπ.... ασχετως αν καποιοι απο αυτους μαλλον θα την πουλεψουν δε νομιζω οτι εκει χρειαζεται παιχτης
Printable View
γενικα ρε παιδι μου τετοιυ στυλ(απο αποψη θεσεις) ειχαμε φετος 1571295712985: νινη,ρουκαβινα,οικοδομο κλευτον κλπ.... ασχετως αν καποιοι απο αυτους μαλλον θα την πουλεψουν δε νομιζω οτι εκει χρειαζεται παιχτης
Συμφωνώ.Στην άμυνα θέλετε παίχτη.
( Ο οικοδόμος είναι ο χριστοδουλόπουλος? Γιατί τον λενέ έτσι? )
" Οι οπαδοί θα υψώσουν πανό εναντίον του στην Τούμπα, με το οποίο θα τον αποκαλούν “οικοδόμο”. Ο λόγος; Μια φερόμενη δήλωση του Λάζαρου πως “προτιμώ να γίνω οικοδόμος, παρά να παίξω ξανά στον ΠΑΟΚ”. Στην 1η του συμμετοχή ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ (10/3, στο ματς με το Αιγάλεω) ο κόσμος θα τον αποδοκιμάσει μαζικά την ώρα της εισόδου του στο γήπεδο και θα συνεχίσει σε κάθε του επαφή με τη μπάλα. "Ο Χριστοδουλόπουλος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Θεωρώ ότι είναι μεγάλο ταλέντο και είναι λυπηρό να έχει αυτή την αντιμετώπιση κι ας έκανε ένα λάθος. Δεν βοηθάει την ομάδα, αλλά και το παιδί", θα δηλώσει μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Παράσχος, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα έρθει η επίσημη στήριξη από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ."
Πιο εύκολο βλέπω να παίρνετε τον Μαϊστόροβιτς παρά Σκόκο ....
+ πιο χρησιμος θα ηταν ο μαιστοροβιτς παρα ο σκοκο :P
εγώ μαζί σου είμαι. και μη νομίζεις ότι θα τον πάρουμε για χαφ εξτρέμ. απλά με το μπάτζετ που θα παίξει φέτος για μεταγραφές να φοβάσαι ότι δε θα έρθει μόνος από την αεκ :fear:
imo για χαφ εξτρεμ η ιδανική επιλογή θα ήταν ο βιερίνια, αλλά λογικά είναι απλησίαστος οικονομικά. δε νομίζω ο παοκ να τον αφήσει εκτός αν παίξουν πολλά φράγκα.
παλι δεν ακουγεται τιποτα για την αμυνα...
μαρτσένα, αλλά προσωπικά εκτιμώ ότι είναι πολύ πολύ δύσκολο να έρθει.
εδω δεν εχει γινει ακομα το δ.σ , ποιος την εχει κλεισει την μεταγραφη? εγω δεν τον θελω παντως.
προφανώς τα δημοσιεύματα εννοούν ότι οι επαφές είναι προχωρημένες σε σημείο που να θεωρείται ουσιαστικά κλεισμένη, αλλά αν δεν μπει η υπογραφή, τίποτα δεν είναι σίγουρο. απλά κάπως πρέπει να πουλήσουν κ αυτοί τώρα που δε θα έχει κίνηση ως το μουντιάλ :P
Δε μπορώ να δω το λόγο να πάρουμε τον Σκόκο, δε μου προκυπτει η ανάγκη του σε κανένα σύστημα. Εκτός αν το έχουν σκεφτεί οικονομικά - ότι είναι ευκαιρία με 1,5 μύριο και έναν παροπλισμένο παίκτη για κάποιον που ίσως μπορούν να πουλήσουν διπλά. Ή αν περιμένουν πρόταση για Νίνη, οπότε είναι καλή εναλλακτική με μεγάλο κέρδος (ο Νίνης δίνεται με γύρω στα 5, αφήστε τις ρήτρες κατά μέρος).
ναι αν παιξει πωληση νινη τοτε οκ..αλλιως ειναι αχρειαστος..συμφωνω με ρεηβεν οτι ο βιερινια απο ελλαδα(βεβαια ο παοκ θα ζηταει 5μ) ειναι οτι καλυτερο για αγορα μαζι με τζαβελλα(ο οποιος εχει ρητρα 1.2 αν θυμαμαι καλα που ειναι μια χαρα)...παντως αν παρουν ελευθερο ειτε δεξι εξτρεμ ειτε αμυντικο τα 5μ φτανουν για να κλεισουμε τις τρυπες..
xaxaxaxaaxaxax..koitakste min na kerdisete tpt islandous i na min pesete sti Δ' ethniki...sas vlepw ola ta meli na poulate vrwmika eksw apo to oaka gia na vgalete ta eksoda
Τζαβέλλας με τίποτα. Ή μάλλον αν τον δώσουν κάτω από μισό χαρτί. Είναι ένα ασταθές αμυντικά μπακ με γλυκό πόδι στα στημένα. Στον ΠΑΟ πόσα από αυτά θα βαράει και γιατί να πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλύτερα από τους ήδη υπάρχοντες; Υπερτιμημένος.