Τι γαμηστερή μπάντα οι Οφφσπρινγκ στα 80ς. Μετά λες και άρχιζαν να λαϊκίζουν/χαζεύουν σταδιακά.
Printable View
Τι γαμηστερή μπάντα οι Οφφσπρινγκ στα 80ς. Μετά λες και άρχιζαν να λαϊκίζουν/χαζεύουν σταδιακά.
και στα 90s ακόμα πιο μπόμπα ήταν, σε σχέση με τα 80s. το Conspiracy of one του 2000 πέφτει λίγο στην κατηγορία που αναφέρεις αλλά το Splinter του 2003 είναι μεγάαααλος δίσκαρος.
Kαλά προφανώς τα τρία πρώτα καλά είναι. Τσέκαρε το ντεμάκι που πόσταρα αν δε το χεις ακούσει, ακούγονται μπάσο κιθάρες καθαρότερα σχετικά με τη βλαμμένη παραγωγή του 1ου που τα εξαφανίζει πίσω από τα ντραμς (γενικά το έχουνε αυτό οι εμπορικοί πάνκηδες, που σου δίνει αρχικά την εντύπωση ότι δε παίζουν τίποτα σπουδαίο)
Μη μιλάτε στα ελαφρά για punk έτσι στα καλά καθούμενα, θα έρθει ο νταής να σας δείρει.
ε, κανε ενα φεηκ ακαουντ να του ΔΕΙΞΕΙΣ του νταη βρε
ε;
Νομίζω ΑΔΕΡΦΕ πως στην συγκεκριμένη περίπτωση εσύ το ξεκίνησες με την ειρωνεία της πούτσας.
Σε έβρισα εγώ δλδ; Πού ακριβώς; Και μετά από αμέτρητες αναπάντητες ειρωνίες τον τελευταίο καιρό στο chat; Μπορείς να μου πεις ποιο σκατά είναι το πρόβλημά σου πέρα από το προφανές, ότι ουσιαστικά δεν έχεις ζωή και θες να αναδειχτείς από την επιβολή σε άλλους μέσα σε ένα γαμημένο φορουμ;
Λολ.
Δε μας λες όμως. Βλέπω συνέχεια να ασχολείσαι με κάποιον άλλον εδώ μέσα συνήθως πουλώντας νταηλίκι, πέρα από τις ελάχιστες πια μουσικές προτάσεις σου. Είπαμε, ο κόσμος βλέπει.
Το να ηθικολογείς εσύ όμως, πάει πολύ.
Όταν (και εσύ, και κάποιοι άλλοι) έχετε ξεκωλιάσει κόσμο εδώ μέσα στο δούλεμα και στην ειρωνεία και στο καριολίκι, και να λες ότι εγώ πουλάω "νταηλίκι" (που ναι, πούλησα σε έναν συγκεκριμένα αρκετά πετυχημένα θα έλεγα), είναι τουλάχιστον αστείο.
Απλά ρε συ Πάρασαιτ δεν σε χωνεύω. Δεν σε γουστάρω ρε παιδί μου, πως το λένε. Για την ακρίβεια, μου γυρνάς τα σωθικά, όπως όλοι οι "Ροκ Παράγοντες". Δεν γουστάρω την φάση σου, την φάρα σου, την νοοτροπία σου. Μου θυμίζει τους Des Sades, νεροκάτουρο μπύρα, "γιεεεα ροκ εν ρολ είναι όλα", "αντεργκραόυ" εταιρείες που κόβουν δίσκους και τους πουλάνε 15 ευρώ, "άκου την μπάντα μου πόσο γαμώ είμαστε", όλο αυτόν τον μετριομέτριο "καλλιτεχνικό" συρφετό που απαρτίζεται από βαρετούς μουσικούς, κουραστικούς οπαδούς, ηλίθιους φωτογράφους, παραγωγούς "όλα είναι ροκ=είναι ίδια".
Τουλάχιστον εγώ Πάρασαιτ στην νο-λαιφ (λολολολ....) ζωή μου έχω το σθένος να ζητήσω συγνώμη (lolat4skins@neversorry!!) από κάποιους ανθρώπους που αδίκησα ή έκανα μαλακία. Το να με κρίνεις εσύ όμως, που υπερκαφρίλεψες πάνω στον Ονιμπότσο, πάει πολύ.
Τα πάμε σίχαμα.
edit: Περί fake profile και απειλών και καλά που ανέφερε ο Μinmin, μπορείς να ρωτήσεις τον φίλο σου, το εξώγαμο του Μπόρατ.
Είναι τρομερά αστείο, γιατί έχεις βγάλει συμπεράσματα έχοντας ακούσει πράγματα ξώφαλτσα και χωρίς να ξέρεις καν ποιος είμαι. Στο φινάλε χέστηκα τι πιστεύεις για μένα, αλλά όταν σε βρίζουν είναι λίγο ενοχλητικό. Δε σε έκρινα ποτέ, σχολιάζω τη συμπεριφορά σου.
Για fake profiles ή οτιδήποτε άλλο, δε με αφορά τίποτα από το κουτσομπολιό που κάνεις με τους φίλους σου από τη στιγμή που δεν έχω καμία ανάμειξη, και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τη δική του συμπεριφορά.
Για το θέμα Ονιμπότσο, προφανώς θα τα πω μια φορά και θέλω να τα διαβάσει. Ναι, έχει φάει άπειρη επίθεση από όλο το φόρουμ εδώ, αλλά του είπα πολλές φορές πως ό,τι σχολίαζα για τα πράγματα που μοιράζεται εδώ είχε ειλικρινά κίνητρα (μιλώντας μάλιστα από μια κοινή σκοπιά ως πατέρας). Ειλικρινά δε βρίσκω καμία ευχαρίστηση στο να είμαι ακόμη ένας που πάει με το ρεύμα και απλά λιθοβολεί. Προφανώς δεν είχε καμιά διάθεση να το ακούσει/δεχτεί λόγω και της αμυντικής στάσης που είχε δικαιολογημένα αναπτύξει εδώ μέσα, ε δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας. Από κει και πέρα, έβλεπε τα πάντα ως επίθεση. Και από όοοολες τις καφρίλες που αντιμετώπιζε εδώ, αποφάσισε ότι το χειρότερο που του συνέβη ήταν το θέμα "ΑΦΜ", κάτι που πραγματικά ήταν εντελώς αθώο και δε μπορούσε να έχει κάποιο αντίκτυπο με τον τρόπο που τον τρόλαρα. Αποφάσισα έκτοτε λοιπόν η επαφή μου να είναι μηδενική μαζί του αφού τον προκαλεί τόσο η στάση μου, κυρίως γιατί δεν αφορούν το φόρουμ προσωπικά ξεκατινιάσματα. Παρ'όλα αυτά συνεχίζει να προκαλεί σιγοντάροντας εσένα και το μόνο που τον σώζει από το ξέχεσμα είναι το ότι δε θέλω να κουράζω το υπόλοιπο φόρουμ με προσωπικές μαλακίες. Οπότε καλά θα κάνει να το βουλώσει από δω και πέρα και να μιλάει μόνο όταν του μιλάνε.
Που στο φινάλε είπαμε, μια χαρά μπορώ να σας αγνοήσω και τους δύο, αλλά όταν σου βρίζουν το σπίτι ειδικά για θέματα όπου δεν υπάρχει προσωπικό πρόβλημα αλλά έχουν να κάνουν με τη μουσική και το τι αρέσει στον καθένα γενικά, ε κάπου υπερβαίνονται κάποια εσκαμμένα. Μιλάς για σθένος και για επίπεδο βρίζοντας στο ιντερνετ κάποιον που δεν ξέρεις ε; Συγχαρητήρια μαλάκα.
Έχεις πμ.
απαντησις σε πμ...
ο Κρουξ κανει μια ερωτηξις προς πανκη για ενα πανκ θεμα/ασμα/κατιτις...πριν ακομα απαντησει ο πανκης γραφεις το παρακατω...
αυτο...
δεν ξερω πως σου κατσε οτι ο πανκης γενικα δερνει οποιονα διαφωναει μαζι του, αν θυμαμαι καλα οταν κατεβαιναμε Αθηνα σε ειχα διαβεβαιωσει για το αντιθετο
και τελοσπαντων αυτο που (εντεχνα) εχει περασει για την παρτη του ας σταματησει μωρε, κανενας χουλιγκανουγκ δεν σπαταλαει τον δικο του χρονο/κοπο για μουσικες κ.α.
αγαπη, ειρηνη και ΨΟΦΟΣ στο στονερ
Ελα ρε φιλε τωρα που εχει ανεβει στα ελληνικα charts;Quote:
αγαπη, ειρηνη και ΨΟΦΟΣ στο στονερ
Γράφω αυτό γιατί στο μεταξύ έχει σκοτωθεί στην ειρωνία προς εμένα στο chat πολλάκις τις τελευταίες μέρες. Δεν κατάλαβα, εμείς να το βουλώνουμε δλδ;
Αν νομίζεις ότι όντως πιστεύω ότι δέρνει όποιον διαφωνεί, τι να σου πω ρε Μιχάλη.
η ειρωνια ειναι το καυτσιμο του ΕΡ
ειδα αυτο που εγραψε για ενα λαιβ στην Σαλονικη, σιγα
επισης το λεει ξεκαθαρα, δεν σε χωνευει κλπ
Καλά είπε πολλά τις τελευταίες μέρες στο τσατ.
Αφού η ειρωνία είναι το καύσιμο του ER, γιατί κρίνεται μόνο η δικιά μου;
δεν εχω να σε απαντησω σε αυτο, προσωπικα εκανα πολυ καιρο μεχρι να συνηθισω ποστς ικονοκλαστς και αμνηζιακ οποτε...
περι δικια σας κοντρας σε παραπεμπω στο κλαρινοθρεντ και την/τις αντιδραση/εις σου/σας
Πέρα όμως από τις ειρωνίες και τα ERικά πειράγματα τα οποία έχουμε συνηθίσει όλοι εδώ μέσα, ποια ακριβώς είναι η σύνδεση με χριστοπαναγίες και γαμημένα σπίτια;
Για να επανέλθουμε on topic, χθες ανακάλυψα τη νέα μπάντα του Ike Vil των πάλαι ποτέ Babylon Whores και είναι μια ομορφιά αν αρέσκεστε στις φινλανδογκοθιές.
και για όσους ενδιαφέρονται, το νέο machine head δεν είναι τόσο iron maiden και θυμίζει κάτι από τα παλιά, δοκιμάστε το.
https://www.youtube.com/watch?v=VG-aYXxGOW8
Εχετε τσεκαρει αυτους; Για καποιο λογο το εξωφυλλο μου θυμιζει απειρα dune. Επισης γουσταρω τη φαση με το core ονομα, ειναι μεγαλη τρολλια
Δυνατή τρολιά από τους Old Man Gloom: Κυκλοφορούν δύο νέα άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο και ληκάρουν στο νετ ένα δίσκο που δεν είναι κανένα από τα δύο.
http://www.troll.me/images/xzibit-yo...ur-ape-god.jpg
Έχω μπλέξει μπίρες με ουΐσκυ, κι ήρθε και με αποτέλειωσε η διασκευή στο χόλυ ντάιβερ από τους ρέην οφ σαφοκέισον. |0|
απ τους killswotch είναι καλύτερο.
Na pethanei
Η παρακάμερα του Alpha Digital
καλά μην τρελαίνεστε, δεν είναι μεταλλάς ο άνθρωποι
http://www.altpress.com/news/entry/n...an_gets_kicked
κάποτε το fat mike ήταν ειρωνικό...
Σταμ γιατί κρύβεις όλα τα καλά κους κους; Για πες για την κόντρα σου με τον Νικήτα Κλιντ και όλες τις πιπεράτες λεπτομέρειες.
Φυσικα μας ενδιαφερει, και οτι εχουμε ακουσει ως τωρα (τα πρωτα 5 τραγουδια) ειναι πολυ καλο.
Φυσικα θυμιζει πολυ περισσοτερο τα δυο τελευταια αλμπουμ απο οτιδηποτε παλιοτερο, γι αυτο και ειναι καλο.
Φυσικα δεν εχω ξανακουσει ποτε κανεναν να λεει οτι το οτιδηποτε Μασινχεντ θυμιζει Αηρονμεηντεν, αλλα για ολα υπαρχει πρωτη φορα.
Φυσικα τιποτα που να εχουν βγαλει δε θυμιζει Αηρον Μεηντεν ε.
Mε εξαιρεση το Beneath the silt που δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση , ολα τα αλλα ειναι πολυ καυλα κομματια και γενικα πολυ προσεγμενος και καλοδουλεμενος δισκος..μετα το supercharger ( που και αυτο μ αρεσει γτ ειμαι groupie) εχουν μαζι με αυτο το αλμπουμ μια 4αδα φωτια
χεχε το iron maiden είναι κωδική ονομασία για το ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, το τι κάνουν οι πρώτοι δίσκοι (από τους οποίους μάλλον έχεις ακούσει 5 κομμάτια επίσης) στα μεταγενέστερα είναι ακραία ακατάλληλο. δεν πειράζει, μετά τα καρφάκια και τα νου μέταλ θυμήθηκαν να πάιξουν λίγα σολίδια για να μπουν στο εξώφυλλο του χάμστερ, αλλά ό,τι πλέει τη βάρκα σου!
Πραγματικά εξαιρετικός δίσκος το Machine Head :!:
Spoiler
Exo diskografia Machine Head kai ta exo liosei ola. Kala kai ta prota album, alla protimo to Blackening apo to nu metal kai ta karfakia.
Sugnomi gia to kodiko onoma tou xevi metal, den to epiasa. De me endiaferei i varka mou kai to metal hammer, apla maresei poly perissotero to eidos mousikis pou paizoyn meta to 2003.