Beck - 2009 - Songs of Leonard Cohen
οτι εκανε και με το πρωτο Velvet Underground...μερος μιας σειρας απο tributes
Printable View
Beck - 2009 - Songs of Leonard Cohen
οτι εκανε και με το πρωτο Velvet Underground...μερος μιας σειρας απο tributes
ωχ, δεν ειχα παρει πρεφα τιποτα. για να δουμε τι εκανε και στα δυο λοιπον.
τοτες μαλλον σε ενδιαφερει...Spoiler
http://1.bp.blogspot.com/_7NTWUhAVQX...s320/batp.jpeg
στο nodata.tv
ρε βλαμμένε, το πιο ενδιαφέρον δε το γραψες:
"Hello all you evil bastards... : ) I'm going to be doing music reviews for a pretty well known publication in the very near future and i would love to review some black metal, ambient black metal, stoner metal drone metal, etc., well anything like that or items that might come from Southern Lord... please send tapes cds dvds and especially vinyl (those who send vinyl get a special treat) to my fan mail: "
http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=75488626&blogId=519467778
sasha grey reviews spectral lore <3
πσ. ακούει μπούρζουμ και αυτή, ε ρε μάθημα ηθικής που θέλει ο κώλος της!
δεκτό και γούστα και τα σχετικά ποφανώς
αλλά το μόνο που σου έμεινε ορέ θείο είναι το αλλά παντέρα ριφ που ούτως η άλλως το έχουνε παίξει μυριάδες μπάντες και όχι απλά δεν λες αντιγραφή αλλά γουστάρεις κ όλα? (όχι εσύ ξέρεις τώρα)
και αδιάφορο κ ολα? γούστα θα μου πεις πάλι ναιναιναι
ειμαι ο μόνος που θεωρεί ΔΙΣΚΑΡΑ με τα όλα της το πρώτο audioslave δλδ?
αμ αη αλόουν άουτ χίαρ?
θα μιλήσω όσο πιο ειλικρινά μπορώ μπορεί να είναι δισκάρα , αλλά δεν μου έκανε αυτό το τσακ για το μέγεθος της μπάντας που περίμενα να βγει. Κοινώς μετά το πρώτο άκουσμα μου έμεινε μια προκατάληψη , που όντως αν την ξεπεράσω ίσως εκτιμήσω πραγματικά τον δίσκο :)
:pink::teddy:
χαχαχαχαχα
η ειλικρίνεια σου με τούμπαρε και δεν μπορώ να σου πω τπτ
ξεπέρασε τα κολλήματα κ απόλαυσε δισκάρα
είναι κρίμα δλδ για σένα δλδ8)
εντιτ: άλλος απο πάνω
εγώ φίλε δεν είμαι έτσι , με ξέρεις.
Βάζω ένα καλό 18ρι malt ανάβω ένα Αβάνας , κάθομαι στον δερμάτινο καναπέ , πετάω 2 πεντακοσάρικα στο πλατό (να ανέβει η αξία του δίσκου) και μετά τον ακούω, αν αντέξει στο πικ ο δίσκος μέχρι να τελειώσω το πούρο έχει καλώς , αλλιώς στέλνω το δουλικό και βάζει κάτι πχιο φτασμένο* να στανιάρω.
*λινιρντ σκινιρντ, έ εσι-ντι σι , σκορπγιονς , αρον μέντεν
Φάνισμεντ παίζει να σου αρέσουν ταπάνταόλα;
ακούμε τα πάντα κυριέ μου
κιε γουστάρομε
που κωλύεστε εσείς?
ΜΠΡΆΒΟ φανισμεντ