Πραγματικα κατι τετοιες ωρες αισθανομαι ντροπη που ειμαι Ολυμπιακος. :x:x:x:x
Printable View
Πραγματικα κατι τετοιες ωρες αισθανομαι ντροπη που ειμαι Ολυμπιακος. :x:x:x:x
Πρόταση ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ από την Βόλφσμπουργκ φέρεται να έχει δεχτεί ο Ολυμπιακός, προκειμένου να παραχωρήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο στον γερμανικό σύλλογο. Μετά τα play off θα το σκεφτούν ...καλύτερα οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων».
:lol: :lol: :lol: :lol:
Μαλάκες, ένας mod να διορθώσει τον τίτλο του τόπικ. Έλεος, πονάν τα μάτια μας.
wat
Λέμε για δε λέμε για μετακινήσεις παιχτών από σύλλογο σε σύλλογο? ΜετΕΓΓραφές δηλαδή..
χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω το μετεγγραφες "γινεται" (υπαρχει μια πιο ειδικη λεξη) μεταγραφες
δηλαδη το "εγ" γινεται "α"
μπορει να λεω και μαλακιες αλλα θυμαμαι οτι μερικα γραμματα στις συνθετες αλλαζαν
Το ψαξα που λες γιατί με έβαλες σε σκέψη και δεν ισχύει.
Εδώ μιλάμε για μπάλα.
diladi re mlk mou esi to sinantas "meteggrafes" stin ka8omiloumeni? stis efimerides?
de lew oti einai la8os alla oxi na ponane kai ta matia sou, koita kana leksiko na deis an iparxei.
ftr einai meta+grafw / meta+en+grafw (meteggrafw dld)
Βασικά πριν πρωτοποστάρω σιγουρεύτηκα από Κριαρά κάνσερ. Και ναι, δεν το συναντώ καθημερινά στην καθομιλουμένη αλλά αρκετά συχνά.
Όπως αποκάλυψε το sday.gr, ο Ατρόμητος έκανε το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Ανρί Καμαρά της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του διεθνή Σενεγαλέζου επιθετικού.
Δύο πιτσιρικάδες του Πανθρακικού φέρεται να έχει κλείσει η ΑΕΚ τους Ανέστη Αργυρίου και Σπύρο Ματεντζίδη.Για τον πρώτο έχω ακούσει καλά λόγια.Τους έχει δει κανείς?
http://www.aek365.gr/article.php?id=59149
ωραιος ο αδαμιδης ακομα δεν εγινε προεδρος και αρχισε τα παραγοντιλικια
ακου 450.000 κοστισαν χαχαχαχα
που τα βρηκαν?πουλησε ο προεδρος κανα σπιτι?