Γιατι οι γυναικες , οταν ξυπνουν το πρωι , τριβουν τα ματια τους?
Spoiler
Printable View
Γιατι οι γυναικες , οταν ξυπνουν το πρωι , τριβουν τα ματια τους?
Spoiler
Ήταν μια φορά ένας τύπος και πηγαίνει σ? ένα εστιατόριο... Έρχεται λοιπόν το γκαρσόν και του λέει:
- Τι θα θέλατε κύριε;
- Θα ήθελα έναν καφέ... και που σαι, να έχει 254 κόκκους καφέ, 158 κόκκους ζάχαρη, να το βάλετε σε μπρίκι με διάμετρο 58 cm και να το βράσετε στη θερμοκρασία των 67.3 βαθμών Κελσίου επί 2 λεπτά και 38 δευτερόλεπτα...
- Συγγνώμη κύριε, μήπως είστε πυροσβέστης;
- ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ... ;
Spoiler
πάει ένας τύπος στο ταμείο του σουπερ μάρκετ με μια σακούλα κατεψυγμένες πατάτες, σοκολάτες, μπισκότα, κόκα κόλες, μία οδοντόβουρτσα και χαρτί υγείας.
-συγγνώμη, είστε εργένης, ε; ρωτάει η ταμίας.
-χεχε...ναι, που το καταλάβατε;
Spoiler
w re malaka komisar
-pou to katalavate? apti konserves kai thn kokakola e?
- oxi, eiste polu asxhmos.
πρώτον δεν το είδα εκεί, δεύτερον Νικολέττα Ράλλη.
(inb4 "τρίτον, Μπουρούσης")
παει ενας τσιγκουνης να βαλει βενζινη και λεει "καλησπερα σας ,2 σταγονες βενζινη παρακαλω"
και ο βενζινας -"Να σας βηξω και λιγο μεσα στα λαστιχα?"
απιστευτη μαλακια χιουμορ για τριανταρηδες, ευτυχως ειμαι 29 ακομα
Τι είπε ο Μπάτμαν στον Ρόμπιν πριν μπουν στο μπάτμομπιλ?
Spoiler
το σωστό είναι
Spoiler
κι άλλο ένα παλιό, σχετικό
είναι μες στη θάλασσα και πνίγεται μια κοπέλα. αρχίζει να φωνάζει βοήθεια και να σου ο ήρωας με το "Ζ". την αρπάζει, τη βγάζει στην παραλία, μόλις συνέρχεται η κοπέλα του λέει:
- σε ευχαριστώ πολύ, Ζούπερμαν.
- Δεν είμαι ο Ζούπερμαν, ο Ζπάιντερμαν είμαι.
Τοτε θα ειμαι απο αυτους που βγαζουν τετοια ανεκδοτα, φμλ
η προηγούμενη σελίδα απλά respect!
ένα που είχα διαβάσει παλιά σε ένα κίτρινο βιβλιαράκι με ανέκδοτα ως επί το πλείστον δημοτικού:
Ήταν που λέτε ο Σούπερμαν και δεν μπορούσε να σταυρώσει γκόμενα να γαμήσει. Τι σε μπαρ πήγε, τι σε κλαμπ, τι σε πάρτυ του πολυτεχνείου το απόλυτο φτήσιμο. Κάποια μέρα τον πιάνει ο Σπάιντερμαν, και τον ρωτάει:
- Καλά ρε μλκ, τις τελευταίες μέρες κάπως σε βλέπω, δεν είσαι καλά, τι τρέχει;
- Άσε φίλε, ζω δύσκολες στιγμές. Δεν βρίσκω μουνί για να γαμήσω.
- Τι το σκέφτεσαι ρε συ, γάμα τη Γουόντερ Γούμαν.
- Τι Γούοντερ Γούμαν; Τι λες ρε, αυτή είναι φίλη μου, δεν την βλέπω έτσι, δεν μπορώ.
Σηκώνεται φεύγει νευριασμένος με αυτά που άκουσε και λίγο παρακάτω συναντά τον Μπάτμαν. Τον ρωτάει και αυτός τι τρέχει και είναι έτσι ντάουν λέιτλι, το και το του λέει δεν βρίσκω μουνί για να γαμήσω. Ε γάμα την Γούντερ Γούμαν μην είσαι χαζός, τρελό πουτανάκι. Αυτή είναι φίλη μου, δεν μπορώ απαντά, και σηκώνεται να πάει μια βόλτα να ηρεμήσει.
Εκεί που πετά πάνω από έναν αγρό, βλέπει την Γούντερ Γούμαν γυμνή με τα πόδια άνωθεν και σκέφτεται: ρε λές; φίλη ξεφίλη εδώ παίζουν πιο σοβαρά θέματα, μία στα γρήγορα να ξεμαγκώσω και βλέπουμε, δεν θα καταλάβει κιόλας και χριστό απ'την ταχύτητα μου. Βουτά και χάνεται προς την Γουόντερ Γούμαν, την γαμά σε κλάσματα του δευτερολέπτου και φεύγει.
Τότε, η Γούντερ Γούμαν σαστισμένη: "Τι ήταν αυτό;"
Και ο Ινβίζιμπ Μαν:
Spoiler