μα αυτο σου λεω, οτι τον Ολυμπιακο ΔΕΝ τον συμφερει αγωνιστικα. Αλλα ειναι θεμα του να πεις οτι "ειμαι και γω εδω και δε μπορεις να βγαζεις οτι αποφαση σου κατεβει"
Printable View
μα αυτο σου λεω, οτι τον Ολυμπιακο ΔΕΝ τον συμφερει αγωνιστικα. Αλλα ειναι θεμα του να πεις οτι "ειμαι και γω εδω και δε μπορεις να βγαζεις οτι αποφαση σου κατεβει"
το ξερεις οτι ο εσακε τιμωρει με -2 οποιον προσφυγει σε πολιτικο δικαστηριο ε
στο τελος θα βγαλετε τα ματια σας μονοι σας και θα ακουμε οτι φταινε τα αδερφια
http://aycu05.webshots.com/image/305...9349591_rs.jpg
Εγω λεω να αποβαλλουν τον Ολυμπιακο απ το πρωταθλημα. Κι ας κανει τη φιεστα απο τωρα ο Παυλαρας θεος που παιρνει την παε (χε! ωραιο δουλεμα κι αυτο) μαζι με τον ΓΙΑΣΙΚΕΒΙΤΣΟΥΣ.
δλδ ξερεις τον κανονισμο,πας κοντρα και βγαινεις και απο πανω γιατι σου φταινε αλλοι;ωραια λογικη διοικησης
η λογικη της διοικησης ειναι ΟΛΟΣΩΣΤΗ.
τωρα αμα ψηνονται ας αφαιρεσουν 200 βαθμους, το ΣΕΦ, τον Μασιγιαουσκας και τον Γκαλετι απ το ποδοσφαιρο, μηπως και..
μπαη δε γουεη, εσυ ψηνεσαι να αφαιρεθει κανας βαθμος απ τον ολυμπιακο??
ο φρηκ? ο οντονιαν? ο πιτσφορκ? ο θανασης ο γιαννακοπουλος? ο ομπραντοβιτς? καποιος?
οχι δε γουσταρω,γουσταρω να σας δωσουν βαθμους και να φερετε και τον κακα
εχω σκαλωσει ομως,ξερεις οτι αν κανεις κατι η ποινη ειναι η ταδε,το κανεις και το λες σωστο;
καταλαβα οτι το να αντιδρουν κτλ ειναι σωστο αλλα οχι σε τετοιο σημειο να φας τα μουτρα σου
Ναι, ειναι σωστη η αντιδραση. Κι αν βγουν να μου πουν "στ αρχιδια μου οι βαθμοι" ακομα πιο μαγκες θα ειναι.
ετσι κι αλλιως 2 βαθμοι = το διπλο στο οακα και ο ασος στο σεφ. :P
Ελπίζω να εφαρμοστεί ο κανονισμός. Δεν φταίω εγώ και ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά στο κράτος για να έχει αργόμισθους υπαλλήλους να ασχολούνται με τον οσφπ. Νισάφι πια.
Εκτός αν οι κανονισμοί εφαρμόζονται επιλεκτικά όσον αφορά τον οσφπ (όπως παλιά με την άεκ που είχε επαναληφθεί ένας αγώνας και η άεκ τον ξαναπήδηξε - ακόμα θυμάμαι τα ιστορικά πρωτοσέλιδα της Score)
Μιτσμαν να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά θα χαιρόμουνα να αποβληθείτε από το πρωτάθλημα γιατί σε αγαπάω και θέλω να χαίρεσαι μετά και να λες ότι αν δεν σε είχαν αποβάλλει θα το είχες σηκώσει ΧΟΧΟΧΟ
εδώ που τα λέμε αυτές οι λευκές πολυθρόνες είναι ό,τι πιο γλοιώδες και σκατένιο έχει εμφανιστεί ποτέ σε χώρο αθλοπαιδιών στην πατρίδα μας. αυτές και ό,τι συμβολίζουν έτσι όπως χρησιμοποιούνται και όσοι κάθονται πάνω τους και όσοι φτιάχνουν το ύφασμα με το οποίο τις ντύνουν και τα λοιπά. μηδέν. τίποτε. μπάσκετ.
http://www.gaysports.com/page.cfm?secti ... s&parent=1
proti proti kataxorisi
:D
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Twra to akousa sti net...Sinellavan ton Baros giati etrexei me 271km/h se autokinitodromo sti gallia enw to orio itan 130...
ε δεν εγινε και τιποτα, θα γλωσσοφιλησει κανα τροχονομο και θα τον αφησει να φυγει.
Δεν είδες πιο κάτω έ? :PQuote:
Originally Posted by Daffy