χαχαχαχα
:pink:
Printable View
Και τι είναι η καβαλαρία ρε πάριε.
ντουμ ντουρουντουμ ντουρουντουμ ντουρουντουμ .
Run to the Hills πιο χαρακτηριστική, πάνω στο αλογάκι κ πάμε 8-)
μιαμ. :dfinger:Quote:
Στις 25 του επερχόμενου Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος των Ισραηλινών Orphaned Land με τίτλο “The Never Ending Way Of ORwarriorOR” του οποίου τη μίξη ανέλαβε ο Steven Wilson των Porcupine Tree συνεισφέροντας και μερικά πλήκτρα.
Το track listing του album, το οποίο θα είναι concept, όπως ανακοινώθηκε από την μπάντα είναι το κάτωθι :
Part I
Godfrey's Cordial – an ORphan's life
"Sapari"
"From Broken Vessels"
"Bereft In The Abyss"
"The Path Part 1 – Treading Through Darkness"
"The Path Part 2 – The Pilgrimage To Or Shalem"
"Olat Ha'tamid"
Part II
Lips Acquire stains – The warriOR awakens
"The Warrior"
"His Leaf Shall Not Wither"
"Disciples Of The Sacred Oath II"
"New Jerusalem"
"Vayehi Or"
"M I ?"
Part III
BARAKAH – enlightening the Cimmerian
"Barakah"
"Codeword: Uprising"
"In Thy Never Ending Way (Epilogue)"
http://c1.ac-images.myspacecdn.com/i...5aef021848.jpg
ORwarriorOR?
btw εκείνοι οι pentagram/merzkabul τι γίνονται;
"του οποίου τη μίξη ανέλαβε ο Steven Wilson".
Καλοί, χρυσοί οι ptree άλλα όπου έχει χώσει ως τώρα το χέρι του σε άλλα groups με παραγωγές και συναφή τα ψιλογάμησε. Πολύ φοβάμαι.
http://4.bp.blogspot.com/_zpB9ZEe8p8...V_lp_cover.jpg
Δεν ξέρω αν το 'δατε, αλλά τούτο δω είναι το Live 5, στο οποίο παίζουν οι Isis ολόκληρο το Oceanic και ματημπαναγια ακούγεται καλύτερο από ποτέ.
Οι ΦΑΝΣ θα γουστάρετε σίγουρα, αναμένω και σχόλια του τύπου "πάλι κυκλοφορία, πάλι λεφτά θέλουν".
Κυκλοφορεί στα ρώσικα.
Παιδια ασχετο αλλα ακουστηκε οτι οι Ψ.Χ. ειναι τροφιμοι ψυχιατρικης κλινικης και οτι ηχογραφουν απο εκει τα κομματια τους. Κι εγω αρχικα δεν το πιστεψα μεχρι που μιλησα με κατι ατομα που τους εχουν γνωρισει στο παρελθον... Δεν ξερω τι να πω. Ισως ειναι και ραδιοαρβυλες, αλλα θελω να ακουσω και την αποψη σας
Φίλε panos1982 σε χαιρετώ και καλωσήρθες στο φόρουμ. Έχω ακούσει τα ίδια και γω και μάλιστα από σοβαρότατες πηγές που τις εμπιστεύομαι για την εγκυρότητα και τη γνώση τους περί της Σκηνής, πράγμα που δε μπορεί να οδηγήσει την συμφωνία των απόψεών και των εμπειριών μας παρά μόνο στη συγκρότηση μιας αντικειμενικότητας ως προς την αλήθεια των συγκεκριμένων -τότε- φημών!! Επίσης έχω ακούσει ότι το παλικάρι δεν αποκλείεται να είναι κανένας άλλος από τον Nattramn των Σουηδών Silencer που ήρθε με ανταλλαγή εράσμους στο Δρομοκαϊτειο. Αλλά αυτά δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, μεταξύ μας ε.
Εγώ είμαι γνώστης των συγκεκριμένων ανθρώπων που ανέφερες και τους άκουσα για να τραβήξω ένα πριντσκριν στην δισκογραφία τους.
Δεν είναι λάθος το namedropping που κάνει ο δικός σου. Κοινή παραδοχή ότι το shadows είναι sylvian πχ, δε διαφώνησε ποτέ κανείς. Μινιμινι όμως απο ό,τι έχω λαθραναγνώσει κάνεις συχνά δύο πράγματα: ακούς πολύ και καλή μουσική, την ακούς με λάθος τρόπο. Παράτα τους κομπλεξισμούς και αντιμετώπισε τους ulver με την σοβαρότητα που τους αξίζει, δεν χάνουμε εμείς, εσύ χάνεις.
πιστεψε με προσπαθησα
με το ζορι δουλεια δε γινετε μαστορα
fysika kai einai sosta ta onomata , eidika tou Sylvian[ws epirroh] eixe akoustei kai prin vgei to shadows , apla o tropos pou apantise o minmin den voi8aei tin kouventa .