παντως ο μικρος που επαιζε αριστερα και εκανε τη σεντρα στο μητρογλου το 1-0 φαινεται να ξερει καλη μπαλα
Printable View
παντως ο μικρος που επαιζε αριστερα και εκανε τη σεντρα στο μητρογλου το 1-0 φαινεται να ξερει καλη μπαλα
Autos lene oti einai o neos Tzole. Ante na doume giati proswpika ton exw vare8ei ton palio. Kalos, xrysos alla ws pote ?
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Εγω ειμαι υπερ της κινησης οσο και αν πρωτον πιστευω οτι δε θα αναβληθει και δευτερον για να δεις οτι δε σου λεω μαλακιες, πιστευω ακραδαντα οτι τωρα, οπως παιζουν οι 2 ομαδες και ο παο ειναι νωθρος ακομα, ειναι μεγαλη ευκαιρια να τον χτυπησουμε και να παρουμε το διπλο. Ενω λοιπον, ψηνομαι να γινει και αυριο το ματς αν ηταν δυνατον, εν τουτοις συμφωνω με Αγγελοπουλους.
Δεν εχει σημασια τοσο το τι θα γινει, οσο το οτι οι Αγγελοπουλοι βγαινουν και σου λενε οτι "εγω δεν ειμαι μαλακας να κατσω να τη φαω"
υ.γ. Το "ρε θα παθετε τιποτα" κρινεται ως ακυρο σχολιο απ τη στιγμη που ολοι σας λετε οτι η αποφαση ηταν τραγελαφικη και καραγκιοζιλικι.
Αυτα.
Μήτρογλου καλός αν και τα'φτυσε στο β' ημίχρονο...
Κατσικογιάννης εε, χμ, μπα...
Δενδρινός, ε, χμ, ίσως
Βασιλογιάννης (ο έμο), καλός φαίνεται, αλλά είναι πολύ μικρός και θέλει φαΐ να καρδαμώσει...
Ο Σολείδης, σιλοκάτι, πώστονλένε, φαίνεται πολύ καλό παιχτάκι, να μεγαλώσει μόνο...
Νούνιεζ σκατά, Αρτσούμπι μετριότητες...
Πάντος όπως πάντα, πρέπει να τον χρησιμοποιήσει αμυντικά πάντως...
Σηφάκης ωραίος...
Και πρώτος τίτλος για φέτο!!
Nomizw oti o emo htan o Katsikogiannhs, alla mporei na kanw k la8os :P
Δε μπορει. Κανεις.
poio statiko paixti apo ton artsoumpi exo na do apo tin epoxi zafeiriou
τον ερικ μπανα της εθνικης ισπανιας στο μπασκετ που τον βαζεις?
poion les?ton orengka? :DQuote:
Originally Posted by MastodontoideaPliokenous
ego nomiza aftona
http://www.basket-stats.info/players...nio_orenga.jpg
ε μεσα σε 2-3 μερες δε θελουν πολυθρονες δε θελουν ηχεια θελουν αναβολη θελουν το ενα και το αλλο και γενικα αφου ειναι ευκαιρια πως κανουν ετσι;
[quote=JnB]Quote:
Originally Posted by geologiko_karoto
[/quote:2qe89kt8]Quote:
Originally Posted by "Σκόρδας":2qe89kt8
ma filtate JnB to 8ema den einai giati mpikate...kalws mpikate kateme...to 8ema einai oti mas spasate ta paparia mhnes twra gia tin kwlory8mish. opou kai na diavaza pernouse to 8ema les kai h ry8mish egine gia ton PAOK, enw shmera apodeixtike to akrivws anti8eto. hsoun sto 44, kai mpikes sti ry8mish. de pa na mpaines kai gia 1000 mono euro? mono pou legate malakies tou styl "aaaa trwne ta lefta tou kosmaki gia na plirwsoun ton PAOK" eiste gia mpoufles.
aaaaaa mpike kai h aek ee....gamw!!!
Quote:
Originally Posted by Abruzzi
τα μπερδευεις. πολυ κιολας. οσο για το "αφου ειναι ευκαιρια πως κανουν ετσι" το ζητημα ειναι αλλου. το εξηγησα απλα.
διαβασα εγω και μπερδευτικα σαυτο το σημειοQuote:
Ενω λοιπον, ψηνομαι να γινει και αυριο το ματς αν ηταν δυνατον, εν τουτοις συμφωνω με Αγγελοπουλους.
αν και γενικα πιστευω οτι μονο ευκολο ματς δε θα ειναι για μας
τεσπα,σε τι βοηθαει η αναβολη;εγω πιστευω ευνοει κυριως εμας βαση της εικονας μας :?