http://i841.photobucket.com/albums/z...ps4wsqjqvb.gif
Printable View
40 ευρω σε βλαμμενη εξοδο 25 ξυδια + 15 ταξι , γυρισα σπιτι στις 3 , ξυπνησα 7, εκανα 2:30 ωρες στο λεωφορειο να παω δουλεια... εχω χανγκοβερ... ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ . :'(
Μαλάκα έχεις πια πρωινή δουλειά, ξεκόλλα :P
ισχυει... και να φανταστεις τεταρτη κοιμηθηκα απο τις 11.. τι τα θελω εγω τα μπαρζ και τις κραιπαλες της νεολαιας μου λες ;
μπορούσες να κάνεις υπομονή μέχρι σήμερα :P
εχω αναλυση αιματος το σαββατο και πηγα να κανω στρατηγικο μπεκριασμα αλλα ηταν φεηλ ... 8)
O Vinnie Paul pροτινει pickle juice http://www.blabbermouth.net/news/vin...ngover-remedy/
Ανάλυση αίματος ελπίζω όχι για STDs :P
chek up μετα απο 4 χρονια για χοληστερινες τρανσαμινασες και τα ρεστα .
Σήμερα στο σχολείο.
Γονιός κάθεται δίπλα μου με την κάμερα και τραβάει την κόρη του. Ένα παιδί που διαβάζει το χρονικό λέει για αυτούς που έστελναν εξορία και πετάγεται ο βλάκας "ψέματα". Γυρνάω τον κοιτάω, λέω πλάκα θα κάνει, δεν άκουσα καλά, κάτι τέτοιο. Προχωράμε, σκετς όπου ο μπαμπάς δεν ήθελε τα παιδιά του να πάνε στο Πολυτεχνείο και λέει ότι ο Παπαδόπουλος έκανε επανάσταση και όχι πραξικόπημα, "μπράβο, μπράβο" ξανά ο βλάκας. Όλα αυτά ενώ τραβάει με την κάμερα κανονικά, τέρμα πίσω οπότε δεν τον άκουγε κανένας εκτός από μένα και τη γυναίκα του. Πάω μπροστά του, τον κοιτάω, νόμιζε ήθελα να περάσω, φορούσε δαχτυλίδι με τον μαίανδρο. Ο μπαμπάς στο σκετς μαθαίνει ότι τα παιδιά του ήταν στο Πολυτεχνείο και τους βάζει τις φωνές, ξανά ο πουτάνας γιος "σπάσ' τους τα κεφάλια".
Το πρώτο ΦΑΚ ΜΑΪ ΛΑΪΦ είναι που φυσικά δεν είπα τίποτα και έμεινα να τον κοιτάζω σαν κότα αντί να τον αρπάξω απ'τον λαιμό (σιγά τα αίματα, ξέρω).
Και το δεύτερο, που ο μόνος άνθρωπος που λέω μια κουβέντα στο σχολείο είναι αυτός που έκανε την γιορτή και όταν του είπα το σκηνικό μου είπε "έλα ρε, ωραίος" και "εντάξει, τι να πω, εγώ τους είπα βέβαια και για τα καλά της χούντας, ότι από τότε έχουν να γίνουν δημόσια έργα, αλλά δεν έφτασα σε αυτό το σημείο", και μετά από 4 χρόνια που τον ξέρω τι να του πω και τι να κάνω, έφυγα από τον καφέ με μια χαζή δικαιολογία και κάθομαι και τα γράφω εδώ γιατί όπως είπαμε είμαι πολύ κότα για να κάνω κάτι πιο ουσιαστικό.
Διασκεδάζουμε τρελά. :|
και να τον αρπαζες... τι θα γινοταν ; ... εχω τυχει σε αντιστοιχο σκηνικο και στο παρατσακ δεν εκανα επιθεση αλλα μετα το σκεφτηκα νηφαλιος και λεω.. και θα μπλεκα και δε θα του αλλαζα αποψη και μπορει σε τριτους να φαινομουν και ο μαλακας..
Γιατί να τον αρπάξει; Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι με το που τέλειωνε το σκετσάκι να πει ο κομμισσαρ "ο φίλος εδώ έχει διαφορετική άποψη για τα γεγονότα, προτείνω να έρθει στο μικρόφωνο και να μας την παρουσιάσει". Και θα έκανε κάτι για το "περιστατικό" και θα αποκτούσε ένα κάποιο νόημα το εορταστικό απολίθωμα. Επίσης, ποτέ δεν ξεμπροστιάζεις φασίστες έχοντας ως στόχο τους ίδιους, αλλά αυτούς στους αποίους αποβλέπει η φασιστική προπαγάνδα.
θα μπορούσε, βέβαια, να τον αρπάξει και μετά να έχουμε να σχολιάζουμε πως τον είδαμε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων