Χμμμ μάλλον θα μπορούσα να σκεφτώ και κάποιο λιγότερο ψαγμένο επιχείρημα για να πω ότι δεν αξίζουν
Printable View
Ενταξει μπορουσα να πω και οτι "αξιζουν" τοσα επειδη γυαλιζουν και οι γυναικες ψαρωνουν με αυτες τις πιπες, αλλα μετα θα με ελεγες σεξιστη (!)
νομίζω το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι κάποιος δίνει 3.5 βασικούς μισθούς για 2 μαλακίες που φοράει στα αυτιά του.
Στη Σουηδια ειμαι σιγουρος οτι ειναι λιγοτερο απο οτι ενας φυσιολογικος μισθος, αλλα ναι, και παλι.
Τι ακριβώς αποτιμάται εδώ; Άλλος ξοδεύει μια περιουσία στη βινυλιοθήκη (σαν εμένα), άλλος στο να πάρει το αυτοκίνητο που θέλει ενώ θα μπορούσε να μετακινηθεί με ένα μισής αξίας, άλλος στο να αγοράζει Mac, άλλος στο να κάνει ταξίδια, άλλος για να πηδήξει κλπ κλπ. Το πώς βλέπει ένας άσχετος την καύλα του άλλου, ουδεμία σχέση έχει. Απόψεις και κωλοτρυπίδες βέβαια οκ.
Δηλαδη ολα αυτα τα παραδειγματα ειναι το ιδιο, αυτο θελεις να μας πεις. Οτι ολα αυτα, το αυτοκινητο, τα ταξιδια, τα βινυλια, κτλ ειναι η διαφορετικη προσωπικη καυλα του καθενος. Ενταξει λοιπον, η εννοια "πρακτικη" αξια για σενα δεν εχει καμια πρακτικη σημασια τοτε.
Νομίζω ήμουν σαφής, ειδικά για τα αυτοκίνητα ανέφερα με άλλα λόγια ότι κάποιος μπορεί να πάρει αμάξι 30 χιλιάδων ενώ μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και με 10 χιλιάδες, ενδεικτικά πάντα. Η πρακτική αξία σαφώς και είναι πολύ σημαντική στην καθημερινή ζωή (και μάλιστα για τα σκουλαρίκια συγκεκριμένα συμφωνώ μαζί σου), η καύλα όμως του καθενός δεν έχει καμία σχέση με την πρακτική αξία.
Αν εξαιρέσεις τη συλλογή βινυλίων και τα ταξίδια που είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα σε κάθε "αγορά", για όλα τα υπόλοιπα λέω αυτό ακριβώς. Δε θα πάρεις Mac με 1500 ευρώ, γιατί πληρώνεις έναν υπολογιστή των 600 ευρώ "ντυμένο" με το "design" της apple. Μπορείς να πάρεις ένα καλό αμάξι με φυσιολογικά λεφτά πολύ πιο κάτω από αυτά που κάνουν οι ferrari και οι porshe. Για τον ίδιο λόγο δε θα πάρεις σκουλαρίκια με 1700 δολαρς κι ας έχει στη χώρα σου βασικό μισθό 10.000 ευρώ.
Ρε παλικάρι μου, εγώ αναφέρω ενδεικτικά παραδείγματα χάριν ενός συνολικού point κι εσύ τα παίρνεις κυριολεκτικά ένα-ένα.
Για να έρθω λοιπόν στο ίδιο μήκος κύματος κι εγώ, γιατί εξαιρείς ένα ταξίδι αναψυχής που θα κοστίσει ένα χιλιάρικο ή μια βινυλιοθήκη που συνολικά αποτιμάται σε μερικά χιλιάρικα; Τι πρακτική αξία έχουν και αυτά; Να το τραβήξω πιο πολύ, γιατί θες υπολογιστή των 600 ευρώ; Δε σου φτάνει η επικοινωνία μέσω ενός τάμπλετ ή ενός κινητού; Όχι, γιατί έχεις την καύλα να παίζεις και ένα παιχνιδάκι πότε-πότε. (πάω πάσο αν η δουλειά σου είναι σχετική με υπολογιστές, αλλά και πάλι ενδεικτικά μιλάω).
Γενικά, το πού επιλέγει κάποιος να ξοδέψει χρήματα για την καύλα του εγώ μπορεί να μην το καταλαβαίνω, αλλά κι αυτός δεν καταλαβαίνει τη δικιά μου.
Όλο αυτό είναι πολύ πιο αστείο αν ο φίλος του φιξξξερ ήθελε απλά να του κάνει πλάκα, επειδή δεν ξέρει από σκουλαρίκια, και αυτά τελικά ήταν μπιζού.
έχει κανείς ιδέα όταν σε ένα σπίτι γράφουν: εξώστης υπηρεσίας, τι μπορεί να είναι;
Ellhnikh tainia tou 60.
κοιτάω την αλληλογραφία σήμερα κ βλέπω ένα ειδοποιητήριο στο όνομα της μάνας μου και έναν φάκελο στο όνομα της γιαγιάς μου.
η μία έχει πεθάνει 23 χρόνια κ η άλλη 13-14.
για λίγο κόλλησα να τα ανεβάσω στο σπίτι.
ανοίγουμε από chrome
https://lightsaber.withgoogle.com/
gamises to sumban