Αυτο λεω και ως σαρκασμο να το δεις για τον πουτσο ειναι
Δεν λεω τα παντα τρολλινγκ ηλιθιε.
Printable View
Σωστά. Έπρεπε να πω ότι είσαι «για τον πούτσο» για να είμαι πιο witty.
Σε άλλα νέα, στελέχη της κυβέρνησης του βουνού 2012 σε στιγμές ανώτερης πολιτικής και στρατηγικής συνεννόησης,
Spoiler
Αυτο ειναι το προβλημα σου παραπροσπαθεις να σαι witty και "αστειος" , εκτος αυτου η αναφορα σε μενα ηταν αστοχη και ξεκαρφωτη,κομπλεξα
τελοσπαντων
γιατι το εκοψαν btw. μη μου πείτε αριστερη προβοκάτσια ε, βλέπουμε τι γινεται τις τελευταιες μέρες.
επίσης εφόσον το συζηταμε τελικα μπορώ να λεω τον καραφλα κοκασιδιαρη; πείτε οι πιο εμπειροι αν είναι βασιμα τα στοιχεία του βιντεο εγώ εξυπνος το παιξα δεν σνιφάρω
Για χρόνο φαντάζομαι το κοψαν. Για τη φάση το 'βαλα, πάρε κι ανακοίνωση.
Για Κασιδιάρη και κοκο, σιγά μη κάνει κόκες, από τις κάμψεις και τίποτα συμπληρώματα είναι έτσι το ψυχάκι.
ο κασιδας και το ποιμνιο του ειναι γνωστο οτι τις φετες τις εχουν για στραγαλια
στην συγκεκριμενη φασις βεβαια τα τικ οφειλοντε στο πανισχυρο διεγερτικο που λεγεται ΜΙΣΟΣ
το αγαπημενο του ντρογκι βεβαια ειναι το εκχυλισμα νιγηριανου πεους (πουτσας για τους εκτος αθηνων)
Υπουργός Ενιαίας Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.
edit: αν όντως ρωτάς, σπύρος δρίτσας, γιατρός, αραν. Φαντάστηκα ότι τον θυμάσαι απο τα φοιτητικά.
3 μέρες τώρα είναι τέτοιο το υπερβολικό στρεσάρισμα που διαπιστώνω ότι δεν έχω ποστάρει καθόλου. Μία ερώτηση μονάχα, ο αριστερά ποιος σεκίτης είναι και γιατί τον αφήνουμε να τα τινάξει όλα στον αέρα με την παρουσία του plzthx;
*Σηφακάκης. Ο stam θεωρεί ότι το ΣΕΚ είναι με τη λέσχη bilderberg σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό.
Ποιό μίσος ρε παιδιά, μίσος μπορεί να έχει ο 20χρονος που τώρα μπήκε στη Χρυσή Αυγή. Ο Κασιδιάρης και οι λοιποί έχουν απλά το βλέμμα του θείου σκρουτζ όταν βλέπει φράγκα.