ωπ, τωρα το ειδα. εχω παρατημενο κινητο εδω και 3 μερες.
το λοιπον, τελευταια μερα απομονωσης σημερα και αυριο μεσημερι συναντηση και τριτη πρωι θα παμε να κυνηγησουμε εξαντλημενα βιβλια.
Printable View
ωπ, τωρα το ειδα. εχω παρατημενο κινητο εδω και 3 μερες.
το λοιπον, τελευταια μερα απομονωσης σημερα και αυριο μεσημερι συναντηση και τριτη πρωι θα παμε να κυνηγησουμε εξαντλημενα βιβλια.
mia mikri voi8eia kale kiria
meta to format to vlc de mou diabazei tous ellinikous ipotitlous san ellinika alla san alampournezika, kserete. any ideaz?
Μάλλον δεν έχεις περάσει καν τα ελληνικά.Δοκίμασε να γράψεις σε ένα notepad.Αν δεν γράφει ελληνικά πήγαινε control -> panel ->region and language ->keybord and langauges και επέλεξε τα ελληνικά εάν δεν τα έχει φόρτωσε τα από ένα cd ενός άλλου λειτουργικού που τα έχει σίγουρα.
thanx psile alla den einai auto, ekei pou les exei ta ellinika epilegmena kai to srt to anoiksa apto notepad kai ta deixnei kanonika ellinika
Α δεν ξέρω τότε...:|
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ!!!!!
καρχαρτ θα σε γαμησω. ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ.
πες και στους υπόλοιπους!
ΔΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΠ'ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ
Και για πες.
Λάιβ συναυλία στο πάρκο ακριβώς έξω από το σπίτι μου. Ως τώρα έχουν παίξει jazz, rap, και κάτι που μάλλον είναι hardcore... 3 παρά 10 το μεσημέρι... Οτινάναι
Χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!
Χρόνια πολλά σε Dragonlord και 12 Αστέρια!
Χρόνια πολλά.
Παιδιά θενκς για τις ευχές, Μάριε στις στέλνω πίσω, είναι γνωστό πως δεν είμαστε χριστιανοί αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτες και όμορφο πράγμα να σε θυμούνται
Κατα τ' άλλα έχω πάρει πόσα μηνύματα στο κινητό και δεν ξέρω ούτε έναν αριθμό.
ΑΧ ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ
.
την καταρα μου να εχει η πουστογρια που φταρνιστηκε στην μαπα μου τις προαλλες μεσα στο λεοφορειο και εδω και δυο μερες ειμαι κρυωμενος
Φευγω σε λιγο για Protomen καλη φαση
egw se pinkara paroti se zileuw afantasta re pousti ;p
Εγω σε μουτζωσα παροτι με πινκαρες ρε πουστη!
ποσο μα ποσο μπινες :touched:
και δεκα δολαρια εισοδος στο live του φιξερ λεει εν τω μεταξυ :-|
Τα εκλεισα μεσω the internets γιατι αγχωθηκα για το soldout (ειχαν γραψει στη σελιδα τους οτι εχουν μεινει μονο 100 εισιτηρια, λες και θα χωραει πανω απο 500 εκει τεσπα) και πηγε 14 το συνολο, αλλα οκ, ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑ ΤΟΣΟ :P
8a valw ta klamata poustrakia.
san tin paparouna moiaaaaaaaaazeis
xilia xrwmata allazeis
magapas kai to fonazeis me to vleeeeeemma
me to vleeemmaaaaaaaaaaa
akous mwri?
πίσω στα σκατά :yawn:
τα ιδια και δω
τουλαχιστον λειπουν παρα πολλοι και εχω ησυχια
κάτι είναι κ αυτό... αν δεν είχα μερικές μαλακίες που εκκρεμούν, θα έμενα κλειστός κ αυτή τη βδομάδα. ερημιά
εμενα ξεκινησε η αδεια μου απο το Σαββατο!!!!!!!!!!!!!
βεβαια απολυθηκα οποτε δεν εχει και τοσο σημασια!!!!!!!!!!!~1``12`13
fyl
υγεια και καλη καρδια.
(ροφλ)
και τι λέει το πρόγραμμα τώρα. παίζει κάτι άλλο στα υπόψη? πήρες τουλάχιστο καμιά αποζημίωση?