Quote:
Originally Posted by
FIXXXER
Kingdom Gone και ικονοκλαστ ειναι οι τυποι που θα εκραζαν εναν επιστημονα λογω σεξιστικου πουκαμισου επειδη το πουκαμισο του ειχε μια ζωγραφια (!!!) γυναικας σε σεξι εμφανιση απο κομικ, και θα εβγαζαν συμπερασμα οτι το εν λογω πουκαμισο αποθαρρυνει γυναικες απο το να γινουν επιστημονες, οπως ειχαν πει καποιες φεμινιστριες της πουτσας τοτε με τη γνωστη ιστορια.
Δε θα τον έκραζα απλά, θα έκανα καταγγελία στη διοίκηση του πανεπιστημίου για sexual harassment, θα τον έκανα βούκινο στο ίντερνετ, θα κανόνιζα διαμαρτυρίες έξω από το χώρο δουλειάς του και το σπίτι του, θα έκανα ότι περνάει απ΄ το χέρι μου να χάσει τη δουλειά του, να καταστραφεί η υπόληψη του και να μην τον ξαναπροσλάβει όχι πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο, ούτε μπεργκεράδικο στην Αλάσκα. Και μετά καθώς θα περιφέρεται άστεγος, ημίτρελος, κατεστραμμένος, μόνος, με τη γυναίκα του να τον έχει παρατήσει και να έχει γίνει τροτέζα και τα παιδιά στην πρόνοια, θα περνούσα με τις φιλενάδες μου από δίπλα του και θα έφτυνα στο χέρι που θα άπλωνε ζητώντας ελεημοσύνη και θα γελούσα. Μετά θα πηγαίναμε σε κάποιο κυριλάτο μαγαζί απέναντι από κει που έχει τις χαρτόκουτες του και καθώς θα πίναμε ντράη μαρτίνι θα έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και θα έλεγα "ναι γεια σας, έχω να κάνω μια καταγγελία, παρενοχλούμαστε από έναν βιαστή, παρακαλώ ελάτε γρήγορα, φέρτε τα swat".