Για καποιον που ξεκινησε να βλεπει μπασκετ πριν 7-8 χρονια ναι ισως
Printable View
αααααααααχ το μπάσκετ της εποχής μου γάμαγε το μπάσκετ της δικιάς σας
Nai eite auto, eite apla den katalavaineis ti geloiotita diloseon typou GOAT CENTER enas paiktis pou os tora den exei kanei TIPOTA stin kariera tou.
Mou thumizei diloseis apo to 2008-2009 gia GOAT kai ton yperektimimeno :touched:
To epomeno vima "ela more poios Tim Duncan kai poios Wilt Chamberlain, kai poios MJ kai poios Magic, kai poios Kobe, edo o allos exei os tora gamisei se 4 match sto NCAA, sigoura tah vgei GOAT se 17 xronia"
Markannen ROTY αν και θα τον χαντακώσει το Chicago. Το παιδάκι είναι λατρεία σε όλα του, μεγάλο πουλέν. Πάντως, είναι η πρώτη φορά νομίζω μετά από αρκετά χρόνια που έχουμε τόσους αξιόλογους Rookies στο πρωτάθλημα.
Νομίζω ήδη ROTY είναι ο Ben Simmons και με τεράστια διαφορά
Ben το έχει πάρει ήδη. Markannen πάραπολυκαλός αλλά οι bulls δεν θα πάρουν πάνω από 20 νίκες.
Πολύ βαθύ class όντως. Markannen/Tatum/Jackson/Fox/Isaac/DSJR/Mitchell/Collins/Kuzma/Bell φαίνονται γερά πουλέν.
Επίσης ίσως να είναι καλό για τον Markannen που οι Bulls είναι τόσο για το μπούτσο, βλέπε Bucks και Γιάννη
Λογικό, αν χάνανε σιγά μην καθότανε για φωτογραφιούλες! Τέλος πάντων, κανείς δεν είπε ότι δεν ξέρει να το πουλάει πολύ καλά το θέμα, πολύ καλύτερα από πολλούς άλλους στη λίγκα (βλέπε Curry, Green, Leonard).
Υπερσυντέλικε, αυτό που εννοούσα είναι ότι με τέτοια ομαδική απόδοση, σιγά μην πάρει το βραβείο ακόμα κι αν το αξίζει.
Έχεις δει πολλούς μπασκετμπολίστες να κάθονται για φωτογραφιούλες μετά από ήττα;
Φυσικά. Αλλά αυτό που έχει σημασία να τονίσει κανείς, είναι πως όταν ο υπερτροφικός μπέμπης χάνει, φεύγει καρφί για το αποδυτήρια μουτρωμένος, γιατί του 'φάγαν το μπιφτέκι του.
Ζωντανό meme ο Lue.