Ο καθένας με τα φετιχ του!
Printable View
Ο καθένας με τα φετιχ του!
"quit being a faggot and suck that dick" όπως μ' αρέσει να λέω
dude
έχεις κολλήσει με ένα λινκ στο slang.gr.
ξεκόλλα.
φαντομντακ καποτε ελεγες μαλακιες αλλα ησουν ατακατζης και σκαλωναμε λιγο
τωρα πια ουτε αυτο
0
βαλτε λουκετο ειναι κριμα πραγματικα
Ή τουλάχιστον μεταφέρτε το, το έχετε που το έχετε το θρεντ.
Στηριζουμε rat poison φυσικα. Οταν λες καποιον κραγμενη δεν εχει να κανει με τις σεξουαλικες του προτιμησεις, ασχετα αν αυτο που πουλαει αυτος προς τα εξω προκυπτει απο εκει. Αυτο ειναι δικη του επιλογη. Εφαρμοζεται ακριβως το ιδιο στους κλαρινογαμπρους, τους καγκουρες, τους δηθεν γαμιαδες, τους ψευτομαγκες και οποιον γενικα εχει τοσα απωθημενα που προβαλλει τοσο πολυ τον εαυτο του και το ποσο γαματος ειναι, ειτε επειδη γαμαει πολλες γκομενες (!), ειτε επειδη του αρεσει να τρωει πουτσες, ειτε επειδη εχει γαμω τα αμαξια, ειτε επειδη πλακωνει στο ξυλο με τα μπρατσα του οποιον του παει κοντρα.
Kingdom Gone και ικονοκλαστ ειναι οι τυποι που θα εκραζαν εναν επιστημονα λογω σεξιστικου πουκαμισου επειδη το πουκαμισο του ειχε μια ζωγραφια (!!!) γυναικας σε σεξι εμφανιση απο κομικ, και θα εβγαζαν συμπερασμα οτι το εν λογω πουκαμισο αποθαρρυνει γυναικες απο το να γινουν επιστημονες, οπως ειχαν πει καποιες φεμινιστριες της πουτσας τοτε με τη γνωστη ιστορια.
ΥΓ. Δεν χρησιμοποιω γενικα τον ορο "κραγμενη" γιατι τον βρισκω κακογουστο. Αλλα ενας ανθρωπος που ταιριαζει στην περιγραφη του ρατ ποιζον μου φαινεται γελοιος.
παιδιά εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, αλλά
Καλη η μαλακιουλα σου, αλλα αν εσυ καταλαβες οτι εχω προβλημα με καποιον ομοφυλοφιλο, εισαι λιγο περιορισμενης.
Μέχρι κι εγώ πίνκαρα ρατπόιζον. Προβληματιστείτε.
Αλήθεια τώρα, ποιος χρησιμοποιεί τη λέξη "κραγμένη"; Λολ.
Ο ικόνο θυμάται παλιό, καλό er.
Όχι, καθόλου, στην συγκεκριμένη περίπτωση θεώρησα υπερβολικές τις αντιδράσεις και απόρροια του γενικότερου ιντερνετικού φεμινιστικού zeitgeist. Η αντίδραση των θιγμένων Μen's Rights Activists στην υπόθεση του πουκάμισου απ' την άλλη ήταν εντελώς αηδιαστική.
Κραγμένη είναι μειωτικός χαρακτηρισμός για κάποιον που είναι ομοφυλόφιλος, επειδή είναι ομοφυλόφιλος και δεν το κρύβει. Αυτή τη λέξη χρησιμοποίησε στο ξεκάρφωτο η wurst και για αυτήν συζητάμε, οτιδήποτε άλλο αναφέρετε είναι άσχετο.
O ρατ_ποιζον είπε αρκετές βλακείες και με ενοχλητικό ύφος αλλά το πιο προβληματικό είναι ότι βάζει στη ζυγαριά και συγκρίνει το "κακό" που κάνει ένας άνθρωπος που γουστάρει να βλέπει γιουροβίζιον, και στην άλλη μπάντα βάζει το να τραμπουκίζεται ένας αβοήθητος άνθρωπος σε ένα στρατόπεδο απο συμφάνταρα. Μετά προσθέτει "το ότι υπάρχει το ένα δεν δικαιολογεί να υπάρχει το άλλο!!!". Μάντεψε ποιός κερδίζει και ποιός χάνει από αυτό το "επιχείρημα".
Είναι ο ρατπόιζον. Γι'αυτό τόνισα ότι μέχρι κι εγώ πίνκαρα (το ένα, καλό ποστ του).
Παρ'όλα αυτά, τι ελπίζετε να πετύχετε τώρα; Κάτσε να το θέσω καλύτερα. Τι πιστεύετε ότι θα πετύχετε;
α. ο ρατπόιζον θα παραδεχθεί ότι έκανε λάθος, θα ζητήσει συγγνώμη σε όλους και θα πάρει τηλέφωνο τον φίλο του φαντάρο-ομοφυλόφιλο να πάνε για καφέ.
β. θα συνεχίσουν τα ποστς των 37 παραγράφων, τα οποία λένε ακριβώς τα ίδια πράγματα, για τις επόμενες 5 σελίδες.
Δε θα τον έκραζα απλά, θα έκανα καταγγελία στη διοίκηση του πανεπιστημίου για sexual harassment, θα τον έκανα βούκινο στο ίντερνετ, θα κανόνιζα διαμαρτυρίες έξω από το χώρο δουλειάς του και το σπίτι του, θα έκανα ότι περνάει απ΄ το χέρι μου να χάσει τη δουλειά του, να καταστραφεί η υπόληψη του και να μην τον ξαναπροσλάβει όχι πανεπιστήμιο ή ερευνητικό κέντρο, ούτε μπεργκεράδικο στην Αλάσκα. Και μετά καθώς θα περιφέρεται άστεγος, ημίτρελος, κατεστραμμένος, μόνος, με τη γυναίκα του να τον έχει παρατήσει και να έχει γίνει τροτέζα και τα παιδιά στην πρόνοια, θα περνούσα με τις φιλενάδες μου από δίπλα του και θα έφτυνα στο χέρι που θα άπλωνε ζητώντας ελεημοσύνη και θα γελούσα. Μετά θα πηγαίναμε σε κάποιο κυριλάτο μαγαζί απέναντι από κει που έχει τις χαρτόκουτες του και καθώς θα πίναμε ντράη μαρτίνι θα έπαιρνα τηλέφωνο την αστυνομία και θα έλεγα "ναι γεια σας, έχω να κάνω μια καταγγελία, παρενοχλούμαστε από έναν βιαστή, παρακαλώ ελάτε γρήγορα, φέρτε τα swat".
Αλλά δε συζητάμε αυτό.
edit:
Αυτοί είστε!Quote:
Additionally, Taylor is a devoted fan of heavy metal; in particular death metal, and posed with David Vincent of Morbid Angel for the magazine Metal Hammer, as well as having been photographed wearing Cannibal Corpse shirts multiple times.[29]