οχι, αυτο το ειδα το μισο, αλλα ψηνομαι να χτυπιεστε σαν τα χταποδια, ειναι το καλυτερο μου
Printable View
οχι, αυτο το ειδα το μισο, αλλα ψηνομαι να χτυπιεστε σαν τα χταποδια, ειναι το καλυτερο μου
Να βγει ο πρόεδρος της superleague να καταγγείλει τη προβοκάτσια του παναθηναϊκού.
Quote:
Originally Posted by leoforos.gr
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.-
Η φάση στο 11 είναι πέναλτι ή ου? δεν το βρίθκω πουθενά.
Πως θα γινει να δωσει και στον Πανιωνιο ενα τετοιο και χειροτερο ακομα?
Μην παθει και αναρροφηση ο warlord και μας παθει τιποτα, να ξερασει ξανα να ερθει στα ισα του
Ο καλύτερος διαιτητής του πρωταθλήματος (Δαλούκας) πήρε πούλο με το έτσι θέλω του Μαρινάκη για λάθος, μεγάλο βέβαια, αλλά όχι ΤΟΣΟ ΕΞΩΦΘΑΛΜΟ όσο αυτό.
Να δούμε στον σημερινό τι θα επιβληθεί αν και για κάποιον λόγο το κόβω απλά ένα αεράκι να χαϊδεύει τα αρχίδια του.
Να θυμίσω ότι ο Κουκουλάκης μόλις επανήλθε από ποινή 2 μηνών επειδή δεν είχε δώσει 2 ή 3 πέναλτι σε ΑΕΚ.
ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ!
θελατε κι αλλο μπεναλντι?
σας αδικεψε σα να λεμε?
διαβασε πρωτα τι γραφω και μετα με ρωτας αν με αδικεψε
διαβασα ρε...αλλα δεν εχω δει και την φασις
υπεθεσα οτι δεν σας εδωσε κανονικο μπεναλντι
ουτε εγω την εχω δει ρε-απλα οι δικοι μου μου τα εχουν κανει ζεπελιν και στα site δεν την αναφερουν καν
για το γκολ φυσικα και δεν ηταν πεναλτι
ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ
Στην αντίπερα όχθη, ο Νταβίδ Φουστέρ είπε: "Η φάση ήταν πέναλτι. Είναι σημαντικό για μένα που σκοράρω. Περάσαμε από μια δύσκολη έδρα και αυτό είναι σημαντικό".
:touched:
Στα δικά μας, παλιός καλός χαβίτος...
Κάπου εδώ τελείωσε και το πρωτάθλημα...
το πρωταθλημα τελειωσε μετα το Χ με την λαρσα το οακα
1-1
Μούφα το πέναλτυ.
μεγάλη μέρα
δώστε κι από δω κάνα πέναλτυ
ανυπομονω για μαιμουδες αυριο :touched:
θα απολαυσομε ντερμπι γαυροβαζελων στο ΕΡ για τα μπεναλντι
φωτια στα πληχτρολογια
sti nova eipan ama itan ?
να μας πει ο warlord άμα ξέρασε πάλι.
μου αρέσει που σε κάθε αγωνιστική λέμε τα ίδια και τα ίδια. η λάρισα έπαιζε 3 μήνες σεζόν σταθερά κατακρεουργούμενη και τώρα είναι στα πρόθυρα διάλυσης, οι μισές ομάδες του πρωταθλήματος παίζουν με 50/50 διαιτησία μόνο αν είναι μεταξύ τους ματς και ο διαιτητής θυμήθηκε να φορέσει τους φακούς του, αλλά κάθε φορά θα βγει ο κάθε βλαμένος να βρίσει το γαύρο ή το βάζελο επειδή πήρε ή δεν πήρε πέναλτι λες και παίζουν μόνοι τους. αυτές τις ομάδες στηρίζουμε, αυτές τις διοικήσεις, αυτή η super league, καλά να πάθουμε.
Για να μην με χαρακτηρίσουν σαλίγκαρο πάλι, δίνω αναφορά και λεω ότι δεν έχω δει το 2ο ημίχρονο του Παο - Πανιώνιος, θα δω και θα πω, ευχαριστώ
εντιτ: δε πρόλαβα...
Ουστ μαϊμούδες!
έντιτ :
έντιτ 2: λολ, όταν κάνεις έντιτ σβήνονται οι μούτζες που έχεις φάει, ρίχτε άφοβα.Quote:
Originally Posted by leoforos.gr
έντιτ 3 : και τα πινξ γαμώτο (αναμενόμενο), οι ΦΑΝΣ κρατήστε τα για το τέλος.
έντιτ 4 : :(
κάπου εδώ το πρωτάθλημα έλαβε οριστικά τέλος.
Μια χαρά τα καταφέραμε.Εκτός στόχων από τον Γενάρη.
Γενικότερα αυτή η εικόνα που σου βγάζει ο Παναθηναικός είναι θλιβερή.Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι στην τρίτη πάσα γίνεται πάντα λάθος,αλλά το ότι δεν υπάρχει και διάθεση από ορισμένους να ζοριστούν λίγο παραπάνω.Και μάλιστα σε παιχνίδι που καίγεσαι για βαθμούς.
Χαλαρό τρεξιματάκι,σβούρα γύρω από τον εαυτό του,μηδέν νεύρο.
Σήμερα δεν κατάφερα να δω όλο το παιχνίδι-το μούφα πέναλτυ το είδα στις φάσεις μετά-όμως πρόλαβα να θαυμάσω για ακόμη μια φορά την τυπάρα,τον άνθρωπο-ορισμό της χαζομάρας.Κρέμασέ τα ρε βλάκα,ήρθε η ώρα να σου δώσει τιμητική πλακέτα ο Χελάκης.
Σπυρόπουλος :touched::touched:
για κάθε ενδιαφερόμενο, ναι, ξαναξερασα λίγο στο στόμα μου με το πέναλτυ.
Και σαν οπαδός του Παναθηναϊκού δεν θέλω τέτοια πέναλτυ, είναι μεγάλη ξεφτίλα για τον πάο να περιμένει σφύριγμα για να πάρει ισοπαλία... Χίλιες φορές να χάναμε.
Τελικά με το πέναλτι στον Τοροσίδη τι παίχτηκε;
Κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε τις διαπραγματεύσεις ο Κουκουλάκης με το Μαρινάκη;;
Η ειρωνεια σου μου προκαλει αναγουλα.
Ξερασα λιγο παντου σε ολο το σπιτι.
Ξέρασα όταν διάβασα το ποστ σου. Σιχαίνομαι να διαβάζω για ξερατά.
Ο πανιώνιος έχει παίχτες Sverko και Omo
να παρει και τον Munitis
και τον Μέσι!
και τον Κόλο! (τον Τουρέ μωρέ)
Και τον Καπουτσο ως εναλλακτικη στο Μουνιτις
Μην λέτε κουταμάρες.Μόνο με Κεφαλούκο φτιάχνεις ομάδα.
http://www.dailymotion.com/video/xgp...sto-leto_sport
σκατά και εμετός
Βαλβέρδε: “Είτε με πέναλτι είτε χωρίς, θα κερδίζαμε” :-(