XAXAXAXAXAXAXAXQuote:
Originally Posted by Illhousen.Gregorian
σορρυ για τα 3 σπαμ ποστσ.
Printable View
XAXAXAXAXAXAXAXQuote:
Originally Posted by Illhousen.Gregorian
σορρυ για τα 3 σπαμ ποστσ.
Να διαβάσετε τις Αόρατες Πόλεις του Ίταλο Καλβίνο. Είναι πολύ όμορφο [έντιτ] βιβλίο [γιατί ήταν πολύ δύσκολο να εννοηθεί και μπέρδεψα κόζμο].
Είναι πράγματι πολύ όμορφο οι αόρατες πόλεις.
Επίσης ένα πολύ ενδιαφέρον (για όλους!) που έπεσε στα χέρια μου είναι η κοιλιά των φιλοσόφων, Michel Onfray, κριτική του διατητικού λόγου. Νιτσεϊκών καταβολών όπως ομολογεί ο ίδιος ο βρωμογάλλος, φιλοσοφεί πάνω στην φιλοσοφία, στην διαιτητική και στις διατροφικές συνή8ειες, η8ικολογεί πάνω στη χαμένη φιλοσοφική αξιοπρέπεια του μπακαλιάρου, στον καντ, στον μαρινέτι, στον διογένη, στον νίτσε.
δεν το διαβαζω με τιποτα!
Γιατι δε το διαβάζεις ρε παλιομαλάκα;;
τι μπορεί να έχει κάποιος να φιλοσοφήσει πάνω στον Μαρινέτι;
Quote:
Με τον μαρινέτι η γαστρονομία γίνεται όργανο μιας απόλυτης 8έλησης για αλλαγή. Μέσω της διατροφής, στοχεύει να ανατρέψει το πραγματικό, να του δώσει νέες μορφές, εμπνευσμένες απο την νιτσεϊκή ελαφρότητα, απο το πά8ος του φιλοσόφου του Σιλς για το αι8έριο. Η μαγειρική του Μαρινέτι ισοδυναμεί με τη μαρξιστική οργάνωση του προλεταριάτου σε επαναστατική τάξη: μέσω της τροφής μπορεί να δημιουργη8εί η βάση μιας καινούριας ζωής.
Συγγνώμη, μιλάμε για τον ίδιο Μαρινέτι; Ποιητής/Φουτουριστής/Φασίστας;
Γιατί αν δεν απατώμαι, οι διατροφικές συνήθειες του Μαρινέτι (δήθεν ασκητικές ενώ ήταν ένας μπούλης 100 κιλά - τέλος πάντων) μάλλον προς τον απλό αριστοκρατικό σνομπισμό πάνε.
Και στην τελική θα διαβάσουμε ανάλυση για το τι μπούκωνε ο Μαρινέτι;
σημαντικό έντιτ: ο ούτως ή άλλως πανηλίθιος μαλάκας Μαρινέτι;
Γιατί στον νίτσε και στον καντ και στον φουριέ γιατι σου φάνηκε φυσιολογικό δηλαδή και το έκανες γαργάρα ενώ στον φουτουριστή ξεσπά8ωσες παλιομαλάκα;
Ε, αυτοί ήταν τουλάχιστον σοβαροί. Μαλακία είναι ως κονσεπτ ούτως ή άλλως, απλά στον μπετόβλακα τον καραφασίστα τον μικρόψωλο τον Μαρινέτι είναι ακόμα πιο μαλακία.
Όσο για σένα μελέτησες τις χορτοφάγες λεσβίες τόσο που άρχισες να μετατρέπεσαι σ' αυτές.
Υ.Γ.: Έχω έτοιμο καινούριο υλικό, μαγειρεύουμε κανα σπλιτάκι;
Απλά μου το κάνανε δώρο και επειδή μου φάνηκε ενδιαφέρον σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας γιατι δε νομίζω να ενδιαφέρει κανένα να προτείνω το χρυσό παραπέτασμα, η γέννηση του ολοκληρωτικού καπιταλισμού του πέτρου παπακωνσταντίνου...
Δε κάνω σπλιτ, δουλεύω στο νέο μου δίσκο.
Καλημέρα χρήστη ικόνοκλαστ, θα χαρείς πολύ να μάθεις ότι για πρωινό διάβασα το ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ και ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΣ ΕΝΓΚΕΛΣ - ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!
Καλό ήταν, η άλλη εναλλακτική θα ήταν κανα Άρλεκιν.
Χαίρομαι, όσο βρισκόμαστε σε φόρμα:
ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ - ΜΙΣΘΟΣ, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ
ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ 'Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Β. Ι. ΛΕΝΙΝ - ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
Μετά ξαναέλα και 8α σε κάνουμε οργανωμένο.
Έχω διαβάσει το "Μισθωτή Εργασία και Κεφάλαιο", τα "Χειρόγραφα", την Περίληψη του Κάουτσκυ στο "Κεφάλαιο", το "Τι Ζητάει ο Σπάρτακος" και την "Ρώσικη Επανάσταση" της Ρόζας. Φτουράω τίποτα;
Σιγά μην κάτσω να διαβάσω Λένιν, η ζωή είναι μικρή για να την πετάμε έτσι :!:
εντιτ: Επίσης την ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ και τον ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΦΟΫΕΡΜΠΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ του ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΟΥ ΕΝΓΚΕΛΣ.
Δε φτουράς τίποτα!Quote:
Originally Posted by Khalkji
νομενκλατούρα!
Quote:
Αυτό από πού το πήρες, κι αν δεν το πήρες τι εκδόσεις είναι;
Θεμέλιο. και δεν το πήρα, το δανείστηκα απο γνωστό.
εντιτ: http://www.protoporia.gr/protoporia/pro ... 2Q5U156UAC
Λοιπόν αν είσαι μετς να πάμε για κανα καφε την άλλη βδομάδα και να μου το δανείσεις και μένα!
Δεν το'χω πλέον! πάει καιρός και το επέστρεψα. αλλά ναι, πάμε για καφέ.
τελειωσα ενα βιβλιο με συνεντεξεις Κερουακ , Γκινζμπεργκ , Μπαροουζ και τωρα αρχισα το ον δε ροουντ και το τζανκι κιετσι.. οτι πρεπει για ενα δωματιο με 25 καθυστερημενους , θα νιωσω διαβαζοντας για την αναζητηση πρεζας ζωης και σαουντρακ νοτις και μυρωδια απο το γρασο των τζι 3 κιετσι..
γουοοοοο
το είχα πετύχει αυτό, έφτασα μέχρι το ταμείο και εκεί λιγοψύχισα.Quote:
Originally Posted by freak brother
καλό;
Quote:
Originally Posted by carheart
ειναι καλο για μια εισαγωγη στην φαση των beat αλλα οχι σαν προλογος , σαν επιλογος , σαν καταμετρηση κλπ της φασης (οι συνεντευξεις ειναι παρμενες γυρω στο 1965) λενε πολυ ενδιαφεροντα πραγματα , διαφορα βαρετα που φανταζομαι θα ενδιαφερουν καποιον που γραφει (για ρυθμους στην ποιηση κλπ) και γενικα κυλαει ανετα και γουσταρεις εκει ποθ χανεται η κουβεντα (ειδικα το Γκινσμπεργκ τρελαινεται σε κατι φασεις :P ) αλλα οσο να ναι , προτιμοτερο να αγορασεις με τα ιδια λεφτα καποιο βιβλιο απο αυτους που δεν εχεις διαβασει παρα να παρεις το βιβλιο . θα στο δανεισω παντως αμα γουσταρς , απλα δεν προλαβαινω λογο στρατου .. :(
χο, ο peel με μαλλιά.
τι είναι αυτό;
Quote:
Quote:
το επομενο αναγνωσμα σου :!: :!:
μόλις έβαψα τα νύχια μου πάνω στον οδυσσέα του τζόυς. είναι πολύ βολικό, τουλάχιστον στην έκδοση που έχω, καθώς είναι αρκετά χοντρό και άρα είναι σταθερό και μπορεί κανείς να ακουμπήσει το βερνίκι χωρίς να φοβάται μήπως χυθεί, ενώ ταυτόχρονα το μεγάλο του μέγεθος επιτρέπει στον αναγνώστη να ακουμπήσει πολλά πράγματα πάνω (κινητό, βερνίκι, μπαμπάκι, το προς βάψιμο χέρι κ.α.).
όσο για το απομέσα, μέχρι τώρα μου δίνει την εντύπωση περισσότερο λογοτεχνικής άσκησης και πειραματισμού πάνω στη γλώσσα, παρά ολοκληρωμένου βιβλίου που θα αγαπήσω, όπως πχ ο κλόουν. αλλά έχει δρόμο ακόμα, οπότε θα δείξει. για πείτε απόψεις.
για να είμαι δίκαιη πάντως, ο κλόουν για βάψιμο νυχιών δεν ενδείκνυται.
εμενα μου αρεσε πολυ. ειχα κανει και μια εργασια με θεμα το συγκεκριμενο. ή αλλιως "πανω σε αυτο" κακακακ μμμμ :(
Πολύ ωραίο αυτό. Επικό μπλαμπλα βέβαια αλλά εκο είναι, ξέρεις τι παίρνεις.
O Eco πρέπει να ναι εξαιρετικά μορφωμένος-χώρια που ο λόγος του σε ορισμενα σημεία ειναι καταπληκτικος.
το τελειωσες;Quote:
Originally Posted by Mostos
παντως για 900 σελιδες και τοσο κοπο για να το διαβασει καποιος βρηκα το τελος ψιλοαπογοητευση
πολυ info μεσα πολυ σαλτσα και πολυ πλατιασμα ο eco
η σάλτσα και τα πλατειάσματα είναι ο έκο.
τα υπόλοιπα απλώς του δίνουν τη δικαιολογία για να γράφει.
αμα είναι έτσι διάβασε dan brown
εχω διαβασει το Κωδικα :D
Stephen King - Insomnia
ti mou 8imises tora....
apo ta liga vivlia tou king pou agapw akomi.
ontopic:
arthur rimbaud_mia epoxi stin kolasi
k
o ispanikos emfilios polemos
Beevor?Quote:
Originally Posted by ~ladykiller~
.
on topic
VD Hanson - Πελοποννησιακός πόλεμος
den 3erw an to grafw sosta, giati to exei mono sta ellinika:
rudolf poker 'i pocer 'i kapos.