http://www.imdb.com/title/tt1001508/
Printable View
A re pousth ti exasa heaheheha, pali meta eorths to anakalypsa auto.
egw pantws ektos apo osa kouotare o fiksa psofaw kai me auto:
Quote:
k na mhn plhktrologeis se parakalw to nick m me ta daxtula me ta opoia xtupas ksena koudounia vradiatika.
γαμω τα γκετο της αθηνας.
γαμω την πουτανα την οδο αισχυλου στου ψυρρη.
γαμω τον χοντροκαριολη που εσπασε το τζαμι του αυτοκινητου για ενα γαμω-μπουφαν.
αϊσταδιαλα.............
Πολύ πιθανό κάποιος χοντροκαριόλης να κοιμηθεί πιο ζεστά σήμερα, χαζούλη. Έχει ακόμα λίγη ψύχρα τα βράδια.
Γαμώ τη γκαργιόλα τη ΔΕΗ που Κυριακάτικα στις 9 ανέβηκε στο μπαλκόνι με τρυπάνια και κομπρεσέρια να βάλει μια παπαριά για να στηρίζεται ένα καλώδιο και μου γάμησε τον ύπνο και τη μέρα.
Έλα πες.
ε, αφου θα σε πρηξουμε τωρα να πεις και μετα θα κανουμε πατπατ
πες μας
χτες κατ αρχην ειδα ονειρο οτι μου κλεψανε το μιτσμομπιλ.
η απογοητευση που ενιωθα δεν υφισταται σα συναισθημα.
αλλα δεν ειναι αυτο το FML.
το FML, ειναι οτι την ιδια μερα που το αγορασα (αλλα την ιδια μερα ομως) μου εκλεψαν το ραδιοσιντιμπ3-φακ-γιεα που αγορασα για το μιτσμομπιλ.
παραβιασαν κλειδαρια συνοδηγου (τη γαμησαν κι αυτη) και τα λεγαμε.
ναι ξερω, αποσπωμενη προσοψη, ναι ξερω, τα παντα, αλλα εγινε σαλαμινα πανω απ το σπιτι μου, που 19 χρονια που μετακομισαμε εκει δεν ειχε γινει ποτε τιποτα.
160 ευρω πεταμενα στο βροντο και κυριως, το χαρηκα μονο 2 ωρες, που οδηγαγα απ τη δουλεια, σαλαμινα και ειχα χαρει....
το ονειρο σε προετοιμασε ψυχολογικα! φαντασου να ηταν το μιτσμομπιλ στη θεση του!
ελα, πατπατ
To fml σου ειναι που ανοιγεις το ερ και βλεπεις πανω πανω ενα κωλογατο.
Eni, το ονειρο το δα ψες βραδυ, αλλα το σκηνικο εγινε καμμια βδομαδα πριν.
Χαβοκ λατρεια, δε το χα σκεφτει. Σαν την Μπαρμπαρα Μπελζ σε γατοβερσιον ειναι ολο αυτο.
μηδεν.
Σεμνά.
Πυρετούλης, πονοκέφαλος, 5χρονος αδερφός και έξω φρενών κινούμενα σχέδια με δεινόσαυρους στη Βεργίνα.
χαχ....
λολ
αποσπμενη προσοψη δεν ειχε;καπακι εστω να μη φαινεται;
φατσα καρτα ειναι επικίνδυνο ρε.
Eιχε. Τεσπα. Επινα κρασα σε ταβερνα το ιδιο βραδυ και γυρνωντας, οκ, αν ειμουν αθηνα μαλλον θα το βγαζα, αλλα εκει δεν εχει γινει ποτε τιποτα......τεσπα.
καλυτερα να μην γραψω το δικο μου FML
ειναι πολυ βαρυ...και θα κατηγορηθω παλι
αλλα ειναι κανονικο Φακ_μαι_Λαιφ...οχι μαλακιες
Δρασε η σκασε.
Ο φρονιμήτης μου ξύπνησε και ξεπροβάλλει.
το ''καλυτερα να εσκαγες'' πες το μετα....
μπαινουμε για αφαιρεση ογκου στον εγκεφαλο....
οι μαγνητικες τριαξονικες δειχνουν αστροκυττωμα low grade πρωτου βαθμου...
ο δοκτορας λεει ''θα του γαμησω την μανα αμα ειναι τετοιο''...
την ανοιγει και δεν ειναι τετοιο...
ειναι γλοιοβλαστωμα τριτου βαθμου...τουτεστην 1 χρονος στην καλυτερη με τουμαζελοδινη πως σκατα λεγετε και ακτινοβολιες
τωρα γραφω με διαφορα...δυο μηνες αποτοξινωσις ολα σκατα
στ αρχιδιαμ
φακ μαι λαιφ
οου γουειτ...γιουρς
:-(:-(:-(
Ποια ανοιξε?
Την κεφαλα νομιζω εννοει. Μινμιν ευχομαι τα καλυτερα ρε μαστορα, τι να πω. :-( :-( :-(
το εντελως γαμησε_με ειναι οταν γυρνας πισω και ωλεπεις το ιδιο βομβαρδισμενο νοσοκομειο
Τη μάνα του εννοεί. Κουράγιο μινμιν. :(
Κουράγιο...be strong.
για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα:
πάω την προηγούμενη Πέμπτη στην Εθνική, να βγάλω τα τελευταία λεφτά που είχε μέσα στο λογαριασμό γιατί πλέον πληρωνόμαστε από την eurobank, και κάπου είχα ακούσει ότι αν δεν υπάρχει καθόλου κίνηση για ένα διάστημα σου αφαιρούν κάποια χρήματα για έξοδα, περνούσα και απ'έξω και λέω δε γαμιέται, 16ευρώ είναι αυτά.
πάω στην ταμία, λέω "ό,τι έχει μέσα" και μου λέει "θέλετε και τα 1016,30;". εμ, γουατ δε φακ, "ε, ναι, βέβαια". παίρνω τηλέφωνο τους γονείς μου μήπως έβαλαν λεφτά, αλλά μπα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να ήταν από πέρυσι τίποτα χρωστούμενα από την Α'βάθμια, ή τίποτα δώρα Χριστουγεννων ή και Πασχα από Α'βαθμια η ΟΑΕΔ, τελος πάντων δεν πολυέσκασα κιόλας, το πολύ πολύ λέω να με πάρουν σε κανα 3μηνο από την τράπεζα και να μου πουν ότι εκαναν λάθος. Στο δρόμο βέβαια, πέρασα από τα μουλτιράμα και πήρα το assassin's creed2 και το F.E.A.R. που τα είχα βάλει στο μάτι και υπολόγιζα να τα πάρω μέσα στο Πάσχα.
Γυρνάω σπίτι, μπαίνω για μπάνιο, βγαίνω απτο μπάνιο, και με παίρνει ο πατέρας μου στο τηλέφωνο για να μου πει ότι μίλησε μέ έναν φίλο που δουλεύει στην Εθνική, και ότι τα 1000 που πήρα ήταν υπερανάληψη, το οποίο το βάζουν σε όλους τους εκπαιδευτικούς σε περίπτωση που αργήσουν να πληρωθούν, και ότι μετά από 6 μηνες τα 1000 επιστρέφονται με 12% τόκο. Βγαίνω έξω κατευθείαν, πάω στην ταμία, της λέω "συγγνώμη, τα 1000ευρώ που έκανα ανάληψη πριν ήταν υπερανάληψη;", ψάχνεται λίγο, "α, ναι, βέβαια, υπερανάληψη ήταν", "και δεν το θεωρήσατε χρήσιμο να μου το πείτε, ή σε όλους λέτε ότι έχουν 1000ευρώ παραπάνω για ανάληψη;;", τελος πάντων κατάλαβε ότι έκανε μαλακία, τα έδωσα πίσω τα 1000, αλλά τη μεγαλύτερη μαλακία την έκανα εγώ με τα 80 που ξόδεψα, και μετά έπρεπε να τα βάλω απτην τσέπη μου, και τώρα που βγήκε το heavy rain και το cd του Oliva δεν μου έχουν περισσέψει λεφτά και πρέπει να περιμένω μέχρι τις 13/3 που θα πληρωθώ ξανά. επίσης βγήκα έξω λουσμένος και για 3 μέρες ήμουν στο κρεβάτι, γκέι μόουντ κι έτσι. δε με χάλασε, ε; :P
you deserved that.
στεγνα και ξερα
ντριν ντριν
ποιος ειναι?
αυριο δουλευεις 11:00-μεχρι οσο παει
και κανονιζα 3μερες τωρα γηπεδακι με φιλο απο εξωτερικο
δεν με χαλασε πιστευω:-x
Αν δεν το σηκωνες τι θα γινοταν?
Φαντανγκο συλληπητηρια αλλα μεχρι 13/3 θα λιωσεις στα videogames!