Spoiler
Printable View
Spoiler
Χτυπιέμαι, παρόμοια αντίδραση με Abruzzi
Spoiler
το LOST που αγαπησαμε :touched::touched:
Spoiler
twra to eida kai egw ---> asfasfsafasfasfasfsafsafasfsaf
LOST RE MOUNARES :touched::touched::touched::touched::touched::touched::touched:
Spoiler
Γάμησε. Και μίλια μπροστά το 6χ02.
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Spoiler
Μολις τελειωσε και η δευτερη προβολη του επεισοδιου.
Σκεψεις, διαπιστωσεις , αποριες κτλ.
Spoiler
Ola kala alla re paidgia..exw mian aporeia..
Oloi oi ypoloipoi pou htan panw sto nhsi otan e3eragei to tanker sto telos ths 4ths season POU EINAI???
Spoiler
Spoiler
Spoiler
edit: να αναφερω οτι το αποπανω ειναι απαντηση σε λεμποφσκι γιατι τα εβαλα μεσα σε σποιλερ ταγκ και βαριεμαι να το αλλαξω.
Επισης, γενικα συμφωνω με Κελντορεν στο 90% και εκανα πανω κατω τις ιδιες σκεψεις. Μεταλ.
μολις το ειδα.δεν εχει νοημα τωρα για ποστ σεντονι
χαιρομαι που επεσα σε ολα μεσα
διαβαζω τα σποιλερ σας,ποσταρω για το επεισοδιο.αυριο ξαναβλεπω το ινσιντεντ και αυτο και εχω τεραστιο ποστ
γαμω το μουνι τους
ολα τελεια με εξαιρεση ενα πραγμα.σε λιγο η συνεχεια
Τhanx Fixxxer για τις απαντησεις.Μονο το τελευταιο δεν ειχα σκεφτει.Προφανως εχεις δικιο.
Και επισης γιατι να γραφουμε σε σποιλερ σφου το επεισοδιο εχει παιχτει κανονικα και οποιος θελει μπορει να το δει????
Spoiler
Spoiler
burni to xeis gamhsei me to post sentoni/gigantio post ktl. Ante postare na teleiwnoume
sumfwnw me fixxxxxxxxer
nai to 3erw, 8a to koita3w
καποια πραματα που δεν τα εχετε καταλαβει καλα, καποιες σκεψεις κτλ. δεν ανοιγω ακομα τετραδιο. η σοβαρη αναλυση αυριο γιατι εχω μεινει μαλακας
ξεκινω με την παγκοσμια ακοκλειστικοτητα μου. δε δωσατε βαση αλλα το ειπα. γκιλγκαμες. διαβαστε το σποιλερ τωρα
Spoiler
6.03 promo
6.03 sneak peak
το επεισοδιο για το οποιο μας ελεγαν οι παραγωγοι :hungry:
μια ουσιαστικη απορια εχω
Spoiler
πειτε ποσοι μπερδευτηκαν με χιροους με τον ταριφα και ειπαν θα την κανει μαριονετα
ελευθερα μη ντρεπεστε
ολα καλα της πουτανας παμε γερα μωρη λοστ κτλ κτλ
αλλα ρε πουστη....γιατι???
Spoiler
εδω δεν ειδαμε μιστερ εκο.ποια σανον;
Ναι ρε πούστη μου.
Είχα την ελπίδα ότι στο παράλληλο σύμπαν κάποιος θα έσπαγε στα μπουκέτα την Σάνον.
Spoiler
papargia
Spoiler
Spoiler
ομολογω οτι αυτο που λεει ο φρικ μου περασε απο το μυαλο μετα τη δευτερη προβολη.και ερχεται και αυτο το νεο trailer να ριξει λιγο λαδι στην φωτια με την πρωτη σκηνη :
btw εχετε σκεφτει οτι αυτο που βλεπουμε και ονομασαμε παραλληλο συμπαν μπορει να ειναι ενα flashforward κοντα στο τελος της σειρας;δλδ με καποιο τροπο τα γεγονοτα που βλεπουμε τωρα στο νησι να οδηγησουν στην βυθιση του νησιου και την μεταφορα των losties στον χρονο με αλλαγμενους χαρακτηρες κτλ;
και παρολο που βλεπουμε πως δεν θυμουνται το νησι κτλ,βλεπουμε πως ο τζακ τρωει καποιες αναλαμπες,πιθανον και το φερετρο του πατερα του να ειναι το κλειδι που θα τον φερει κοντα στο να ανακτησει μνημη(παρομοιως και οι υπολοιποι χαρακτηρες) και ολο αυτο να οδηγησει σε μια αποκαλυψη που θα ειναι και η λυση του γριφου της σειρας;
Πολύ πιθανό, γι' αυτό και η πληγή που δεν θυμάται ο Jack, αλλά έτσι δεν βγάζει νόημα το "it worked" της Julliet. Πάντως σίγουρα θα παιχτεί κάποια μεγάλη ανατροπή εκεί, απλά φοβάμαι πάρα πολύ ότι θα είναι βαρετά και θα λειτουργήσουν απλά για να βλέπει Lost μεγαλύτερο μέρος του κοινού
ε καπως πρεπει να δεσουν αυτα τα 2