επιβεβαιωμενο απο που? εχω απορια παντως...για πες του ''φιλου'' σου να με κανει ενα αντ στο σλσκ να τον μπραουσαρω να γελασω
Printable View
κλασικα....Nirvana,Green Day,Offspring & Oasis...
ουουυυυυυ 666 τζιζ μακρυα...α ρε Πρασουλα τοσα χρονια μετα εσυ και το συναφι σου ακομα κανετε δουλεια...δηλητηριο στην φλεβα λεμε...εισαι και νεο παιδι ρε πουστημ
Ρα, λίγα τα λόγια σου για τον Κομπαίην.
kala afou dn rotise kaneis tha rotisw gw
poios einai o prasoulas?
http://www.schenker.gr/services/logi...nas/index.html
edit: Α, και το "On Through the Night" των Def Leppard φυσικά και είναι metal, για την ακρίβεια αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά δείγματα μελωδικού NWOBHM.
Ρε γαμώ την μπουτάνα μου πως γίνεται να μπαίνουμε σε τέτοιες κουβέντες
και διαπραγματεύσεις; Τι θα πει αν είναι ριφ των Παντερα ή αν είναι ριφ των Μασιν Χεντ;
Και τι είναι;;;
Αγιογαμώσκατα..
γλεντάμε την νίκη με joe satriani... λίγο μποργκ σεξ επιβάλλεται.
http://i280.photobucket.com/albums/k...titled-1-2.gif
http://i9.ebayimg.com/07/i/001/45/90/38fb_1.JPG
Βγήκε. :D
A Warrior's Life and Death είναι τρελό έπος. :dfinger:
ζάο στους ρώσους, ευτυχώς δεν είναι σαν την προηγούμενη μαλακία, ίσως ξεπερνάει και το funeral. αλλά αυτά τα μελωδικά τι θα θέλει γαμώ τημπουτάνα του.
θεε μου...
Ο λόγος που ξανακούσαμε Warlord τις πρώτες χρονιές των 00's!
Ολοκληρωτική ισοπέδωση Machinehead και Pantera.
http://musicvault.firestream.net/rat...AshesSmall.jpg
re agori mou poios se exrise "timiti" tou ti einai metal kai ti oxi? giati se kathe sou post re kale mou anthrope prepei na petas spontes gia bandes pou den goustareis???akou oti sou aresei, alla min mas prizeis to sikoti, oti mono ayto pou goustareis yparxei kai einai to mono "true" metal.exeis polles gnoseis, alla me ton tropo pou grafeis kaneis poli kaki eikona re file mou.kai polla diskakia gia ta opoia milas, me ton tropo pou ta plasareis apo antidrasi kai mono apotrepeis ton allon na ta akousei .ola ayta sta leo giati pisteyo pos ontos exeis kales protheseis, alla re arxige anti na proselkiseis kosmo na akousei to opoio "true metal" proteineis, telika tha exeis os apotelesma na apotrepepseis perissotero kosmo na to akousei.kai kati akomi. h mousiki den orizetai mesa apo tin atopi apagogi.borei 2 kai perissotera pragmata na gamane xoris na einai xreiazetai sygkrisi metaksi tous.kathe album einai aythiparkti ontotita kai den xreiazetai na sygkrithei me kapoio allo nte kai kala gia na apoktisei ousia.tin exei apo mono tou.ayta giati ESKASA, ostoso sta leo teleios filika.
Αγαπητέ φίλε, χρήστες όπως ο Amnesiac έχουν βγει κι έχουν πει πολλάκις "ακούστε αυτό που γαμεί ό,τι ακούτε". Ερώτηση: γιατί δε δίνεις σημασία σε αυτούς και δίνεις σ' εμένα; Γιατί θεωρείς εμένα τιμητή κι όχι τους άλλους.
Κάτι σκέφτομαι ως απάντηση, αλλά θέλω πρώτα τη γνώμη σου.
Re malaka oi Ryche kai oi Watchtower mpainoune sto top 10 mh ta diavazeis kai kaneis metafrash mou 8i3ane to tru metal mou,8a tou thn pw.Edw mou aneferes duo mpantes,oi opoies einai stis pio anagnwrismenes mpantares twn 80s.Otan milame gia 16.000 diskous,e polla riffs 8a moiazoun.Kai true metal de shmainei kalo metal,ok opws to idio isxuei gia ka8e eidos mousikhs,opws kai to eidos mousikhs=kakh mousikh den isxuei.Edw se polles gnwstes mpantes kai kales adiamfisvhthta vlepeis na moiazoun meta3u tous riffs.Stis sugekrimenes 2 ontws den isxuei.Alla apla akou afto pou 8es,stamata na eisai apolutos kai ase mas na goustaroume tis RIFFARES pou exei grapsei o dimebag darrel kai oi opoioi Machinehead
Afto pou leei o amnesiac,tyon amnesiac ton kseroume kai dipla s afth th frash vazei ena :!: kai to katalavainoume pws kanei plakitsa.Esena se psuxologw oti ta ennoeis eimai sigouros dld
'Ελα, συζητάμε τώρα με το άτομο που είπε 0 riffoλογία οι Pantera. Και γενικά Rapariah κάνε μας την χάρη και μην αλλοιώνεις το νόημα των posts όσων "συζητούν" μαζί σου προς συμφέρον σου. Αυτό δηλαδή που έκανες μόλις στον dopefiend και προηγουμένως και σε εμένα.
Kourash omws. To gamisate kai psofise. Mpaineis na diavaseis tipota tis prokopis kai toses meres se ola ta topics to idio violi.
Kai o raparias kala kanei. Oloi oi mpoumpides pou prospa8oun na vgaloun akri mou spane ta nevra.
Κοίτα πρώτα απ' όλα δεν περιορίζεσαι, σε προτάσεις τύπου "ακούστε αυτό" και τέλος. Συνήθως είσαι της φάσης "ακούσε αυτό γιατι ΓΑΜΑΕΙ ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΑΔΕ"
Επίσης κάνω κριτική σε εσένα, και οχι στον "χψ Αμνέζιακ" πρώτα, γιατί δεν είναι σε τέτοια φάση όλα τα πόστς τους, και δεύτερον και πολύ σημαντικότερο, γιατι όσο περίεργο και να σου φανεί το metal οπως το ορίζω εγώ, είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα, και με αφορά σχεδόν αποκλειστικά από άλλα είδη, και είναι εδώ που μου "πέφτει -περισσότερος- λόγος" να πω την γνώμη μου.Για παράδειγμα αν έγραφες με τον τρόπο που γράφεις για χιπ χοπ μαλακίες, θα σε αγνοούσα και το πιθανότερο να σε έβριζα, γιατι δεν με αφορά μια τέτοια μουσική. Οπότε, διαλέγω εσένα, γιατί κατά μια έννοια παίζεις μπάλα σε ένα χώρο που είτε σε πείθω είτε όχι ανήκω κι εγώ.Θα μπορούσες πραγματικά να είσαι δημιουργικός στις προτάσεις σου, και στο να δώσεις τις γνώσεις σου και σε άλλα άτομα, αλλά απαραίτητη προυπόθεση είναι να μην παρουσιάζεις κάτι ως κάλο ΠΑΝΤΑ αντίστιξη με κάποιο που τον παίρνει, γαμιέται, είναι λούγκρικο κλπ Δεν ξέρω αν γίνομαι σαφής, αλλά ότι απορία έχεις πάνω στις απόψεις μου εδώ είμαστε :D
Και κάτι άλλο Boris-san (επειδή δε βλέπω να μου λύνεις την απορία...), θεωρώ πιο ντόμπρο να κυριολεκτείς παρά να κάνεις διαρκή πλάκα...
Εγώ όντως θεωρώ ότι δεν υφίστανται ούτε καν Pantera και Machine Head μπρος σε Warlord, τί να κάνουμε; Αυτό το εξέφρασα και βλέπω ότι κάποιοι θίχτηκαν τρόπον τινά. Ωστόσο, δε θεωρώ ότι πρέπει να ζητήσω συγγνώμη ή οτιδήποτε, επειδή εν προκειμένω δεν έκανα κάτι επιλήψιμο, απλώς προέκρινα καταφανώς μια μπάντα έναντι δυο άλλων.
ρε άστα αυτά εσύ.. μπονγκζίλα άκουσες?
εντιτ: ο από πίσω ο τάηλερ
εντιτ2: μαλακαμουτιγράφεις?!?
Ra pariah εσύ όμως δεν είπες ότι δεν υφίστανται λόγω του γούστου σου, εσύ είπες ότι δεν έχουνε riffs, συγκροτήματα που όσο και να μην σου αρέσουν είναι τίγκα σε αυτά.
΄Αλλο δε μου αρέσει ένα group και άλλο το να απαξιώνω συστατικά στοιχεία του.
Edit: Και ναι, χτυπήσου πάνω κάτω, το πρώτο Haunted είναι thrash όσο και να μην ανταποκρίνεται στα τρουμεταλλικά σου κριτήρια του τι είναι τι.
swollen, oxi akomi re sy, exoun pesei polla mazemena kai den prolava. gia na kerdiso ligo xrono, na proteino tous "dikous mas" beyond perception se periptosi pou den tous ksereis idi.poly oraioi
για να μην του αρέσει το γκρουπ, δεν του αρέσουν τα ριφς, αρα απαξιώνει.. λογικό το βρίσκω αυτό
στην τελική αφήστε τον να λέει όπως λέει ο καθένας δω μέσα.. αν δεν υπήρχε το ΦΙΝΤΙΜΠΑΚ προφανώς κ δεν θα σας είχε πειράκσει τούτος ο νέος χρήστης
Pote se koroidepsa egw re?Pote ekana plaka?Sovara milas?Afto pou eipa prin einai pws oi sugekrimenes mpantes einai sto top 10 mou.Latreies.Akouw dhladh kai egw pragmata apo to eidos kai mou aresoun.Kapoia para polu.Mhn me vlepeis san ton ex8ro ths mousikhs sou pou einai prokateillhmenos apenanti ths.Stamata thn paparologia.Oi Pantera kai oi Machinehead einai ektos twn goustwn sou dektwn.Den mporeis na tous mhdeniseis,gia mena gia pollous allous gamane.Epishs kopse ta megala grammata kourasthka.Epishs oi Haunted exoun eppiroes apo thrash mpantes ti na kanoume?Apla exoun logikh sugxrwnou metal
μια απορια ομως...
με ποια λογικη συγκρινεις τους mPantera,Machine Head με τους Warlord? παιζουν στο ιδιο χωραφι?
εισαι ικανος να συγκρινεις Pink Floyd με Venom και Autechre με B.B.King
Ra Pariah στους Pantera θα διαφωνήσουμε :!:
Η αλήθεια είναι πως το thrash όπως το γνωρίζουμε και το αγαπάμε δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με Pantera. Παρόλα αυτά, αλήθεια είναι επίσης (αν και δεν έχω ασχοληθεί ιδιαιτέρως με το συγκεκριμένο σχήμα) πως κάποια τους riff μένουν καρφωμένα στο μυαλό!
Ειδικά για σένα, Ra, με όλη μου την αγάπη και την εκτίμηση, που τις γνωρίζεις, άκου τους πρώτους δίσκους του group, πριν από το Cowboys From Hell, και κυρίως το Power Metal (τρίτος δίσκος αν δεν κάνω λάθος), και σου υπόσχομαι να ότι θα σου κρεμάσει το σαγόνι. Ανελέητο και καυτό Power με riffιές και solo που θα σου γυρίσουν δέκα σβούρες το κεφάλι!!!;)
Ατσαλένιο metal θα τολμούσα να πω...
Pws hmoun sigouros pws kapoios 8a grapsei gia tis gamw glam pipes twn Pantera sta 80s
Swollen, κάτσε ρε συ όμως, κι εμένα δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι Machine Head. Δε μπορώ όμως να πω ότι δεν είναι γεμάτοι με riffs όσο και να μη μου αρέσουν αυτά.
Εμένα μου φαίνεται ότι πέταξε πατάτα ολκής και τώρα προσπαθεί να το κουκουλώσει.