:wave:
Printable View
:wave:
Ματς καθαρά χαμένο λόγω Κόμπι. Κάκιστος επιθετικά, τριπλ νταμπλ από τον προσωπικό του αντίπαλο.
Δε συμφωνω με αυτες τις αποψεις, εκτος κι αν πρεπει καθε φορα να κερδιζει το ματς μονος του ο Κομπι. Αν δεις τους ποντους των δυο παγκων, η μια ομαδα ειχε 25-30 κι η αλλη 10-12. Δηλαδη αν επαιζαν και ο Γκαρνετ κι ο Πιρς, τι θα επρεπε να κανει ο Κομπι?
Μιλάω με βάση την εικόνα του Κόμπι σε όλα τα ματς των πλέη οφς μέχρι τώρα όπου έριχνε τη μια 30αρα μετά την άλλη. Ο Γκαρνέτ έχει να παίξει κάτι χρόνια και ο Πιρς οκ, τα βαλε ο Άλλεν και γι' αυτόν :P
Ο Rondo είναι παιχταράς και αν βελτιώσει λίγο το σουτ του,θα μιλάμε με άνεση για τον πληρέστερο άσο στον κόσμο.
Η αλήθεια είναι ότι ο Bryant ήταν σε μέτρια μέρα και εκβίαζε επιθέσεις,ενώ μέσα στη ρακέτα Bynum και Gasol κάνανε πάρτυ απέναντι στον Garnett που έπαιζε χειρότερα και από τον Julius Nwosu.
Σε αυτή τη φάση λοιπόν,οι Celts μοιάζουν πιο "ομάδα",αφενώς γιατί έχουν πλουραλισμό στο παιχνίδι τους και αφετέρου γιατί έχουν αρκετούς παίχτες να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους(λέγε με Allen στο πρώτο ημίχρονο και Rondo στο δεύτερο).
Τα πράγματα πάντως φαίνονται διαφορετικά σε σχέση με πρόπερσι,όπου οι Celts ήταν μια κλάση πάνω.'Εχουνε πολύ ψωμί οι τελικοί ακόμα.
de nomizw na xw ksanadei amynes san autes pou vgale o rondo
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, αλλα εχει γινει ο κακός χαμός με αυτό...Και δεν καταλαβαινω τον λογο.
http://sport24.gr/html/ent/664/ent.365664.asp
Τζέισον Μπέιτμαν (Αrrested Development) :touched:
Η λίστα με τους free agents.
Κάνω μια πρόβλεψη και λέω Νοβίτσκι στην Πανάθα.
Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Λεμπρον θα μείνει στους Καβς.
Γουέηντ σε Νικς ή Μπουλς.
Κάτι είχε γραφτεί για Μπος στους Λέηκερς αλλά δεν το κόβω, θα θέλουν καλά ανταλλάγματα οι Ράπτορς.
http://207.7.138.58/images/news/tooldecoys.jpg
(στο 2ο ματς)
Από πουθενά, απλή έμπνευση και λίγα μαθηματικά :P
Θα δοκιμάσει να μείνει ελεύθερος απ ότι λέει και από ΝΒΑ έχουν ακουστεί μόνο οι Σανς.
Αν γυρνούσε Ευρώπη μόνο 2-3 ομάδες θα μπορούσαν να τον πάρουν.
Ο Ολυμπιακός δεν ξέρω τι ονόματα θα χτυπήσει και πόση όρεξη έχουν πλέον οι Αγγελόπουλοι.
Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ψηλό αν φύγει ο Πέκοβιτς και δε νομίζω να χει πρόβλημα ο Ζοτς επιδή είναι βεντέτα κλπ, ο Νοβίτσκι είναι. Ε και απ' οτι ακούγεται οι Γιαννακόπουλοι θέλουν να φέρουν έναν ΝΒΑερ
Spoiler
Κουρεύτηκε ο Chancellor ή με φαίνεται?
σε φαίνεται μπζηλέ
Σε δυό ώρες είναι το μάτς ή αύριο;
Στις 4, woop.gr κλασικά.
Εγώ δε θα το δω για γούρι, στους περσινούς τελικούς έπιασε :P
;)
σελτικς λεμε
Αναμένουμε με αγωνία και ελπίζω σε περιγραφή Τάσου Μαγουλά για να δούμε αν μπορεί να γίνει ακόμη πιο τραγικός στα σχολιά του.
Βέβαια Βασίλης -τα ξέρω όλα- Σκουντής δεν είναι(όχι ακομά τουλάχιστον),ο οποίος πέρσι έδωσε ρεσιτάλ στους τελικούς.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα:
Ο Γκασόλ σε μια φάση κάνει επιθετικό φάουλ και διαμαρτύρεται:
-Σκουντής:"Μα καλά γιατί διαμαρτύρεται ο Γκασόλ;Δεν μπορεί να καταλάβει ότι εδώ δεν είναι Ευρώπη και αυτά δεν περνάνε στους διαίτητες.Πιο πολυ γκρινιάζει παρά παίζει μπάσκετ μπλα μπλα μπλα"
Μετά απο 2-3 λεπτά,ο Γκασόλ κάνει φάση και βάζει καλάθι και φάουλ μπροστά στον Χάουαρντ:
-Σκουντής:"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΥ ΓΚΑΣΟΛ,Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΛΑΝΟΣ,ΜΕ ΓΚΟΛ-ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ.ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ...ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ"
Καλά ναι οι Έλληνες είναι τραγικοί. Μακάρι να κανε περιγραφή ο θεός ο Kyle Montgomery (αυτός που περιγράφει το daily top 10 και τα game recaps κάποιες φορές). Δε θα χανα ματς
http://www.youtube.com/watch?v=kQzs-kYNXUY
Διαβασα χθες οτι στους τελικους οι εδρες πανε 2-3-2... χμμμ οπως το βλεπω δηλαδη λογικα αν το παρει το LA θα πρεπει να παει στα 7 ματς η σειρα καθως δε νομιζω να κανει δυο νικες μεσα στη Βοστωνη. Αντιθετα αν το παρει η Βοστωνη, αυτο μπορει να γινει με οποιοδηποτε σκορ απο 4-1 εως 4-3. Απο την αλλη ποτε δεν ξερεις... αλλα ειναι σιγουρα μεγαλο πλεονεκτημα για την ομαδα που εχει το μειονεκτημα εδρας να σπαει εδρα στα πρωτα δυο ματς, εντελως διαφορετικη λογικη απο το 2-2-1-1-1.
Μαλακία αυτό το 2-3-2, στους προηγούμενους γύρους δεν πάει έτσι.
Ο Pierce είπε πάντως "Ain't going back to LA". Τον Zen Master τον ρώτησε; :P
Blackie,o Kyle Montgomery ραπάρει,δεν περιγράφει.:pink:
Μέγας θεός,δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης με τους δικούς μας δήθεν μπασκετάνθρωπους.
Πάντως έχει παραγίνει το κακό με τις ελληνικές περιγράφες,ο Σκουντής μας πρήζει συνεχώς τα παπάρια με τον Ιωαννίδη,τις μπομπίτες του Navarro και με τις "wikipedia" γνώσεις του τύπου "απόφοιτος του Duke".
Για τον Μαγουλά τι να πει κανείς.Βγάζει δικά του ονόματα στους παίχτες όπως Κέι Τζέι,Ρέι Ρέι Άλλεν κ.ο.κ.
Γκαζόλ επίσης. Και πέρσι είχε σπάσει άπειρα αρχίδια με το skip to my lou, το λεγε 10 φορές σε κάθε ματς.
Ε παιδια, τον Αλλεν τον φωναζουν οι Αμερικανοι Ρει Ρει, μη σας τη σπανε ολα
α
Γαμιέται λίγο το woop ε;
βολέψου προς στιγμήν με πόρνη από βεραντζέρου
Spoiler
Βολεύτηκα με αυτό που το βρήκα σε κάτι κόμμεντς στο woop.Spoiler
Κατά τα άλλα ψήνεται το διπλό.
Έτσι ρε, πάμε γερά!
Το woop γαμιέται όντως, εγώ το βλεπα εδώ http://livefootballstream.net/watch/...n-celtics.html
γιατι γαμιεται ετσι;δεν μου ανοιγουν τα stream ουτε απο woop.gr ουτε στα 2 που ποσταρατε και το ακουω απο εδω =p
live.tv.ru? επίσης αυτό του blackie πως γινεται να μη σου λειτουργει
Abruzzi δοκίμασε τα υπόλοιπα που έχει εδώ. http://www.myp2pforum.eu/threads/388...Finals-Edition
Για μένα το tv9sport δουλεύει μια χαρά πάντως.
μου εβγαζε authenticating player και κολλαγε εκει.τωρα ειναι οκ.
αρχιδια διπλο πσηνεται.
εντιτ: το πηρε μονος του ο φισερ στην τεταρτη, μεγαλος.
γαμηθηκαν.
αυτο με το replay αλα superbowl το εχουν μονο στους τελικους;
ΕΙδα μονο την τεταρτη περιοδο κι αυτη οχι ολη, δε χρειαζεται να πουμε ξανα ποσο γαμιεται η μανα του Γκασολ που κανει θεατρο παλι το μουνι 30 δευτερολεπτα πριν το τελος και με τον Ρει Ρει να χανει μονος του lay up (που δε θα μετρουσε γιατι χρεωσαν επιθετικο φαουλ στον Γκαρνετ απο το θεατρο του μουνοπανου). Αλλα δε φταιει αυτο που εχασαν οι βλακες οι Celtics, παει το πλεονεκτημα που πηραν, καλα να παθουν. Α επισης αν ξεχασα να το πω, γαμω τον Γκασολ το ζωο
Με δύο νίκες θα φύγουμε από κει
Spoiler