:(
Printable View
:(
χαχααχαχαχ ΑΚΥΡΟ...
δε σε χάλασε ψαρά... χαχαχα
τον πρώτο ελληνικό γκαηφέ της σεζόν
πρεπει νανε τσιζκεηκ με τη μαρμελαδα απο πανω? το αμερικανικο που ειναι κιτρινο (σαν αυτο που ετρωγαν στα φιλαρακια) μετραει?
να πάρετε τσιζκεηκ από pizza fan, είναι μικρό και κάνει 3 ευρώ αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχει υπάρξει ποτέ.
α δεν ξέρω, αυτό που τρωγα εγώ με φράουλα ήταν αν θυμάμαι καλά, αλλά το τσηζ της υπόθεσης είναι που μετράει γενικά, συμπληρώνει την πικρίλα του ελληνικού χωρίς να λιγώνει.
γενικά πρωινό στο μπαλκόνι όμως με κάτι δροσερό είναι απ'τις μεγαλύτερες απολαύσεις του Ανθρώπου νομίζω. αν έχεις κι ένα βικότνικ από δίπλα να του χαϊδεύεις το κεφάλι αραιά και που και να ακούς τις άνοες μα τρυφερές αντιδράσεις του κι ένα βιβλίο του μπαλζάκ να ξεφυλλίζεις νομίζω έχεις φτάσει στο απόγειο.
θα πα να ζήσω στη γαλλία μου φαίνεται. τώρα. :O
δεν εχω μπαλκονι. να αλλαξω σπιτι?
το να μην έχει μπαλκόνι ένα σπίτι είναι φόνος!
τώρα θα μου πεις κ να'χει τι να το κάνεις αν βλέπει τσιμέντο στα 10 μέτρα?
αύριο έχει συνταγή λόκι στην γεμάτη θέα μπαλκονάρα μου8-)
δεν έχω τσιζκέηκ αλλά κάτι θα βρούμε
Mονο με 99c πηρα 680 ml απο αυτο το πραγμα που ειναι Ice Tea και κυκλοφορει σε καμια 15αρια γευσεις. Το συγκεκριμενο ειναι ginseng tea με χυμο μηλου και ηταν αρκετα καλο μπορω να πω.
http://i45.photobucket.com/albums/f5...93_2636630.jpg
Αντε ρε Αμερικλανακι, ασδφασδφαφσδφασδφφαςρεσφαρσφδαρσφδατδφυτςφδκξοιοπ...........
p.s. δεν πινω τιποτα, σχεδιαζω.
Ναι, έχω φάει, ειδικά το σιρόπι από πάνω είναι ένα απερίγραπτο πράγμα, σκέτο πλαστικό με μούχλα.
αληθεια, μπορει να βγαλει μουχλα το πλαστικο?
Όχι, αλλά αν βάλεις κάτι πλαστικό γύρω από μούχλα και το φας θα δεις τι θα πάθεις.
όχι αλλά μπορεί να είναι σιρόπι :!:
τα μανιταρια ειναι μουχλα και τα γουσταρω παντως.
ξέρω ότι δεν έχει νόημα πλέον, αλλά...
Τεκίλα με πάγο
Ζαχαρονερο.
αυτές οι μπύρες από τα λιντλ που είναι σε μικρά μπουκαλάκια και είναι δυο γουλιές.είναι αξιαγάπητες.
γαμάνε
Finkbrau
6.25 η 24άδα
:touched:
από τιμή γαμάνε οκ
αλλά μη σε γαμήσουν πρόσεχε... :grin:
φάντα μανταρίνι. :-D
τι φαντα μανταρίνι ρε θα σηκωθείς αρων αρων στις 5 με κωλικο και τόνους υφυγρου σκατομπετού.
χυμός μήλο εδω.
μη πεις ειναι στουμπωτικός.
μισό μπουκάλι Jack και σκέφτομαι να πάω να την πέσω σε καμιά παραλία Καβάλα αλλά ο καιρός δε βοηθάει..... κάντε κάτι
Πιες και τ' άλλο μισό και πέσ' την παραδίπλα.
και θα χεις και πρωινο στην κουζίνα
το άλλο μισό το ήπιαν άλλοι και πήγαν για ύπνο, εγώ πρέπει να οδηγήσω 100 χλμ ως εκεί αλλά δεν κολώνω, μόνο πρόβλημα ο καιρός... κάντε κάτι λέμε
ρε, περασα μπροστά από το ψυγείο του περίπτερου, και μόλις την είδα θυμηθηκα τον παππού μου και τα κυριακάτικα μεσημέρια που τρώγαμε στο σπίτι του, και κάθε φορά έπαιρνε για μένα και τον αδερφό μου αναψυκτικά, σοκοφρέτες, καραμέλες και άλλα ψιψιψόνια, και συνήθως έπαιρνε φάντα μανταρίνι αντί για πορτοκάλι γιατί δεν έβλεπε πολύ καλά, ποτέ δεν είπαμε τίποτα, γιατί παγωμένη γαμούσε το σύμπαν, ε και με όλο αυτό το φλασμπακ ένιωσα λίγο :touched:
ξέρω. φλώρος. :)
σωτε κατσε στα αυγα σου σε θελουμε σωο.
φανταγκο μαναρι μου η ιστορία σου μοιαζει σα να πινεις αγνό τσίπουρο. Α να χαθεις :touched:
δεν είμαι κομμάτια ρε... μια χαρά είμαι
φαντάγκο
είσαι παραδοσιακός τύπος...
γι'αυτό σε παώ
http://img43.imageshack.us/img43/838...ns24515402.jpg
παραδοσιακά ζεβρέ εσώρουχα. :dfinger: και :pink:
μέσα. 2 λεπτάκια να ρίξω κάτι πρόχειρο πάνω μου και φύγαμε. :maikl:
να σου πω, εσύ μένεις μόνιμα στας Σέρρας; ρωτάω γιατί σκάω μερικά Σ/Κ λόγω του αδερφού μου που σπουδάζει εκεί, αν είναι να κανονίσουμε κανα meeting. θα φέρω και μπουκάλια Τζακ. :)