telika einai i den einai koumparoi ?
:labiri:
in b4 gkagkatsis
Printable View
telika einai i den einai koumparoi ?
:labiri:
in b4 gkagkatsis
Τσίμπα το και από άλλες δυο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ εφημερίδες:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4519281&ct=5
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...05/2009_316495
pxios einai o ntaoulas re malakes?plaka mas kanete?
η στερηση εχει βλεπω γαματα αποτελεσματα
και ο βασσαρας γαβρος:lol:
Χεχ, άλλα επιχειρήματα για το ένα θέμα, άλλα για το άλλο.
Με τον ΟΦΗ, ναι μεν ουσιαστικά μας παίζει στα ίσα, αλλά τυπικά είχατε πρόβλημα με το ότι υπάρχει συνιδιοκτησία.
Κωλοτούμπα:
Με τον βασσαρα, τυπικά δεν έχετε πρόβλημα που είστε κουμπάροι, αφού ουσιαστικά δεν έχει δείξει να παίζει γαυρο.
Κάτι ανάλογο με το "το πρωτάθλημα παίζεται στο γήπεδο" και τις μετέπειτα ενστάσεις.
Πάντα δίκιο λοιπόν!
Άλλος ένας φαιδρός καρπαζοειπράκτορας στο νοσοκομείο
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...&pubid=4056824Quote:
Με σοβαρά εγκαύματα επίδοξος εμπρηστής
Στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα , ένας 19χρονος σπουδαστής που επιχείρησε να βάλει φωτιά στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού
Στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα , ένας 19χρονος σπουδαστής από τον δήμο Αρχαγγέλου, ο οποίος τα ξημερώματα της Τρίτης, επιχείρησε κρατώντας στα χέρια του ένα δοχείο με βενζίνη, να βάλει φωτιά στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού.
Το περιστατικό, διαδραματίστηκε στις 4.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο 19χρονος σπουδαστής των ΤΕΙ , μετέβη έξω από τα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού, έχοντας μαζί του ένα δοχείο με βενζίνη.
Εκεί, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κατάφεραν να συγκεντρώσουν οι αρμόδιες αρχές, ο νεαρός, περιέλουσε την πόρτα του οικήματος και έβαλε φωτιά με αναπτήρα.
Όμως, η ανάφλεξη της βενζίνης ήταν ακαριαία, με αποτέλεσμα ο νεαρός , στην προσπάθειά του να φύγει να αρπάξει και ο ίδιος φωτιά στην πλάτη. Εκείνη την ώρα, δεν κυκλοφορούσε κανείς άλλος στην περιοχή, με αποτέλεσμα οι νεαρός να μείνει αβοήθητος και να καίγεται για αρκετή ώρα!
Όταν συμπολίτες του που άκουσαν τις φωνές έσπευσαν να τον βοηθήσουν ήταν ήδη αργά αφού τα εγκαύματα που είχε υποστεί ήταν πολύ σοβαρά.
Αμέσως διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου και στην συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του στο Νοσοκομείο της Ρόδου όπου και νοσηλεύεται.
Κάτι ξέρουν αυτοί που δεν "επιτίθενται" σε (κλειστούς φυσικά) συνδέσμους αλλά σε περίπτερα και αυτοκίνητα απέναντι.
Περαστικά του.
:moutza::moutza::moutza: ΣΤΟΝ ΒΛΑΚΑ
Δε θα πω καλα να παθει γιατι κανενας δεν αξιζει να παθαινει τετοια πραγματα, κριμα το παλικαρι, αλλα τα θελε και τα παθε, το μονο σιγουρο, η πωρωση βλαπτει σοβαρα τον εγκεφαλο και οχι μονο.
Καθόλου κρίμα.
Μακάρι να ψοφήσει κιόλας, ένας θρασύδειλος μπουχέσας βλάκας λιγότερος στο πλανήτη δεν είναι πρόβλημα νομίζω.
Μια ερώτηση που απευθύνεται στους αμνιζιακς του φόρουμ που μας ζάλιζαν τον έρωτα όταν ξεκινήσαμε το πολυμετοχικό πείραμα για το αν τα λεφτά που μπήκαν ήταν 60 ή 80 μύρια και πόσα πήγαν για μεταγραφές.
Ποια η γνώμη τώρα που ο θειος έπαιρνε γιους ντιογινας με μια δεκάδα μύρια, ενώ ο γαυρος ήταν χρεωμένος μέχρι τα μπούνια; Αυτό είναι το το υπόδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι;
Άλλη μια χρεωμένη ομάδα λοιπόν, με 63 παθητικό (που ενδέχεται να φτάσουν τα 70 διαβάζω). Η διαχείριση του χρυσού γηπέδου σε αντιπαραβολή με την ζημιογόνα ομάδα (αφού ο θειος μέσα στη σοφία του ξεχώρισε αυτά τα δυο) θα κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την διοικητική κατάσταση.
Βέβαια ακόμα και το ένα δις να πάνε τα χρέη, στα παπάρια τους, το δημόσιο βρίσκει λύσεις όταν πρέπει!
Εμένα περισσότερη εντύπωση μου κάνει που όλοι έπαθαν σοκ ΤΩΡΑ με τα χρέη της ΠΑΕ ενώ κάθε χρόνο δημοσιεύεται ο ισολογισμός. Και τα 63 μύρια δεν είναι φετινό έλλειμμα μόνο ε.
Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός (όπως οι περισσότερες ομάδες) από πάντα στηριζόταν στις ορέξεις του Κόκκαλη/εκάστοτε επιχειρηματία.
Δε ξέρω τι θες να ακούσεις από μένα, ειλικρινά δε με ανησυχεί καθόλου το συγκεκριμένο γεγονός, όχι γιατί δε κινδυνεύει ο Ολυμπιακός, αλλά γιατί πάντα έτσι ήταν τα πράγματα, το "πρόβλημα" το έχει ο κόσμος που νομίζει ότι οι επιχειρηματίες είναι Μεσσίες και βάζουν εκατομμύρια επειδή αγαπάνε την ομάδα, ενώ τα πάντα γίνονται με δάνεια. Λες και το γήπεδο σας αν ποτέ γίνει θα το πληρώσουν από την τσέπη τους οι πολυμετοχικοί.
Οι αυξήσεις Μ.Κ. μια ζωή για να καλύψουν χρέη γίνονταν, αν γίνει το ίδιο και με μας φέτος δε καταλαβαίνω σε τι θα διαφέρουμε από σας *επιχειρηματικά*.
Α και αυτό το "ομάδα του δημοσίου" δεν κουραστήκατε να το λέτε; Δηλαδή οι ΑΕΚ, Άρης κτλ που τους χαρίστηκαν τόσα χρήματα τι είναι; Ή πιστεύεις ότι αν είχατε ανάγκη εσείς δε θα συνέβαινε το ίδιο;
Το "αν είχαμε ανάγκη" δεν έχει νόημα. Δεν έχουμε ανάγκη.
Αν το δούμε σε άλλο πρωτάθλημα, για να μην υπάρχουν θέματα οπαδισμού, είναι θεμιτός ανταγωνισμός να αγοράζει η ρεαλ παίκτες δίνοντας ένα σκαζμό λεφτά, ενώ χρωστάει σε όλο το γνωστό σύμπαν; Φυσικά θα τα βρει με το κράτος η ομάδα του βασιλιά, αλλά παράλληλα θα κερδίσει και μερικές κούπες (μπορεί και όχι βέβαια, ικανούς τους έχω - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) για να λένε οι οπαδοί τους πόσο γαμάτη ομάδα έχουν.
Φυσικά είναι επιχειρήσεις οι ΠΑΕ, αλλά εσυ θα έρχεσαι να μου λες πώς με γαμάει ο ντιογο, όταν τον έχεις αγοράσει με χρήματα που δεν υπήρχαν και θα σου χαρίσει τελικά το δημόσιο (το έχουμε ξαναδει το έργο).
Όσο για τις άλλες ομάδες που συνέβη το ίδιο, δεν έχω διαφορετική γνώμη.
Πι Ες: Αν οι αυξήσεις ΜΚ που λες κι εσύ γίνονται για να καλυφθούν χρέη, τι μας τα ζάλιζες που δεν έριξαν 60 στις μεταγραφές; (αστειάκι)
Πι Ες 2: Το γήπεδό μας είναι πολύ διαφορετική υπόθεση από το δικό σας, το γνωρίζεις αυτό ε. Μόνο και μόνο ότι το καραισκακη ανήκει στον θειο και όχι στον ερασιτέχνη ή το κράτος, αλλάζει πολύ τα δεδομένα.
Το ενδιαφερον του Οδονιαν για τον Ολυμπιακο, κοντραρει περιπου αυτο της ΠΡΑΣΙΝΗΣ.
Προτου προλαβεις να γραψεις κατι πορωτικο/ειρωνικο, να σε προλαβω!!!
το ποστ σου τι νοημα εχει?? "ου, ου ειστε κακοι!!!!"
το ξερουμε.
πω με έβαλες στη θέση μου
πήγαινε να σερφάρεις (αδιάφορα όμως!) στα φόρα του ΠΑΟ τώρα
καθρεφτάκι λοιπόν
πορωτικά