Νομιζω οτι υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα μεταξυ της ανεργιας και της αεργιας, ετσι;
Printable View
Νομιζω οτι υπαρχει μια ουσιωδης διαφορα μεταξυ της ανεργιας και της αεργιας, ετσι;
μα αυτό σου λέει, πως αυτοί δεν προσμετρούνται στους άνεργους και καλά κάνουν.Quote:
Originally Posted by Angrafan
άνεργος είναι αυτός που θέλει να εργαστεί αλλά δε βρίσκει εργασία.
διαφορετικά είναι άεργος.
nai kai otan teleiwsei me th sxolh tou kai paei na psaksei gia douleia den tha vriskei. To idio den einai? prepei diladi na exei parei ptyxio gia na einai anergos?
χμ?
αφού δεν ψάχνει για δουλειά όμως. δηλαδή είναι σα να λες πως κάποιος που έχει άπειρα λεφτά και δεν ενδιαφέρεται ποτέ στη ζωή του να δουλέψει θα έπρεπε να προσμετράται στους άνεργους.
γι'αυτό διαχωρίζονται άεργοι με άνεργους.
oloi aftoi giati spoudazoun? gia na doulepsoun argotera. Sorry alla exw problhmata sto na metaferw tis skepseis mou se keimeno, den kserw an ginete katanoito afto pou thelw na pw
ναι αλλά το "αργότερα" σε μια οικονομία υποθέτω δε σημαίνει και πολλά πράγματα.
δηλαδή αφού αυτή τη στιγμή δε δουλεύουν και δεν ενδιαφέρονται για εργασία, είναι άεργοι.
όταν κάποια στιγμή ενδιαφερθούν και ψάξουν και δε βρουν, θα είναι άνεργοι και σε εκείνη τη φάση της οικονομίας με το δεδομένο τότε πληθωρισμό το ποσοστό των ανέργων θα λέει κάτι.
κι εγώ σκέψεις λέω, απλά μου φαίνεται παράλογο το να λες "έχουμε τόσο ποσοστό ανεργίας" και μέσα να συμπεριλαμβάνεις ανθρώπους που ΔΕΝ ψάχνουν για δουλειά και δεν έχεις ιδέα αν θα έβρισκαν αν τυχόν έψαχναν.
e afto pou leei i apopanw
Angrafan einai fysiologiko to ellhniko kratos na mhn metraei foithtes kai fadarous oloi aytoi einai omhroi gia argotera gia synapsh pelateiakwn sxesewn metalsy mataiodokswn politikwn kai politwn.
H8ela na ksera ta ypoloipa krath ths koinothtas sta opoia den einai ypoxrewtikh h 8hteia otan exoun anergous etsi tous dikaiologoun?Oti einai fadaroi h ekei efevriskoun alla kolpa?
Vevaiws Angrafan kai to egrapsa den 8a xalouse kanenan mas oso hmastan foithtes na exoume kai mia douleia gia to xarthzliki mas alla opws vlepeis h dikaologia einai oti den psaxame gia 4 vdomades les kai ama zhtousame douleia 8a mas vriskane :D
Τι ζωο εισαι.
Eixa panta mia klish pros tous elefantes.Quote:
Originally Posted by Ace
Esy ti zwo eisai?Kniths?
Πρέπει να τυπώσω μπλουζάκια που να λενε "Κνίτης".
Κυπριος κνιτης.Quote:
Originally Posted by Comprehension_Hypnosia
Ok?
Dikaiwma sou loipon na eisai oti 8eleis alla kopse tous xarakthrismous.Quote:
Originally Posted by Ace
Egw dhlwnw akommatik.
Βασικά γιατί έχει βγει τέρμα οφ τόπικ το θέμα της ανεργίας, έχουμε ανεργία ούτως ή άλλως. Οι μετανάστες τώρα για τους περισσότερους από εσάς δε θεωρούνται πληγή.
Το βασικό σας επιχείρημα είναι πως και να απελαθούν θα ξαναμπούν στη χώρα σίγουρα. Άρα πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι.
Καταλαβαίνετε ότι αυτό που λέτε σημαίνει άνοιγμα των συνόρων ε; Γιατί έστω ότι τους νομιμοποιούμε όλους. Ξαφνικά δε θα μπαίνουν λαθρομετανάστες; Εσείς το είπατε πως θα μπαίνουν ούτως ή άλλως. Άρα και αυτούς πρέπει να τους νομιμοποιούμε ε; Πού απέλαση και λοιπά φασιστικά.
Που καταλήγουμε; Ξεκινάμε με ανεργία 50% στο ΧΧΧστάν πχ(λόγω καθεστώτων ή πολέμου ή οτιδήποτε), 10% στην Ελλάδα. Μετά από λίγο έρχονται, κι έρχονται, κι έρχονται. Πότε θα σταματήσει; Όταν εξισωθούν αυτά τα 2 ποσοστά.
Διαφωνείτε με κάτι από αυτά; Πχ στο γεγονός ότι θα σταματήσει η εισροή λαθρομεταναστών αν νομιμοποιηθούν κάποιοι;
Οποιοδήποτε λογικό επιχείρημα είναι δεκτό.
Επίσης, γιατί παραείναι σοβαρό το ποστ ως τώρα, επειδή κάποια δεν μπορεί να μου εξηγήσει ως τώρα με ποια λογική με αποκαλεί δεξιό ενώ ξέρει πως δεν υποστηρίζω δεξιά κόμματα έχω να της πω: "Τράβα γαμήσου μωρή σαπιομούνα μπας και δεις καμιά άσπρη μέρα".
Μόλις μου εξηγήσει με ποια λογική με αποκάλεσε δεξιό θα της εξηγήσω με ποια λογική της είπα το παραπάνω. Αν παραδεχτεί το λάθος της, ε κι εγώ μεγάλος άνθρωπος είμαι, μπορώ να κάνω το ίδιο.
Απλά γιατί είμαι περίεργος.
Quote:
Originally Posted by Solo Carriera