έφυγε.Quote:
Originally Posted by cavity
Printable View
έφυγε.Quote:
όχι, εννοούσα τι έκανε.
και δεν ήξερα ότι ήταν παλιό, ποτέ δε κοιτάω ημερομηνιες στα ποστς :P
Και όπου να 'ναι θα σκάσω και το πετίσιον επιστροφής, δεν γίνεται να μένουμε με τα ζώα. Μόνο.
ενα, τέτοιο.Quote:
hint: δες την προηγούμενη σελίδα καλά καλά.
Veinsaw, το έπιασα το υπονοούμενο. σκέφτομαι κάτι έξυπνο να σου απαντήσω και επανέρχομαι.
Δε λέω για σένα ρε. Εκτός αν δεν είσαι το γκουλίνι, οπότε άντε κ γαμήσου που θα απολογηθώ κ όλας.
Ε βασικά για σένα όλα παλιά είναι.Quote:
:P
Μαθατε να χρησιμοποιειτε ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ Η ΑΚΟΜΑ????
Καθυστερες.
Μπαμπ, γιατι ετσι μας αρεσει!!!!!!!
:rofl:
Oute gw. Otan varaw mpiela me periergous viastikous, fouskwnw san to DeMaio opote Upomoni kai Anaisthhsia.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Einai to idio ekneuristiko me to thema twn thesewn sta lewforeia (kserw,off-topic alla me ekneurizei to idio k me kanei na upotropiazw kai na paraferomai enw genikotera eimai kalo k hsuxo paidi :twisted: )
Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό το θρέντ. Ειλικρινά. Άλλοι βιάζοντε, άλλοι βαριούντε. Πάντα έτσι είναι. Εδώ μερικοί κάθοντε και χρονομετρούν πόσα δευτερόλεπτα κερδίζουν κάποιοι με το να ανεβαίνουν στις κυλιόμενες σκάλες. Να μου πείς, "εδώ άλλοι κάθοντε και παρακολουθούν ποδόσφαιρο". Περι ορέξεως... κολοκυθόπιττα.
Εγω καταλαβαινω πολυ καλα αυτο το θρεντ, ιδιως οταν με σκουντανε στις κυλιομενες για να περασουν.
εγώ τον Μάη που κατπέβηκα αθήνα έκανα αγώνες με το γιο μου ποιος θα ανέβει πρώτος, εγώ τρέχοντας από τις στατικές και αυτός τρέχοντας από τις κυλιόμενες. Πάντα τον νικούσα.
Αν ηξερα οτι θα ποσταρεις τετοιο ποστ, θα το κανα μπαμπ μηνες νωριτερα.
Ωραία απάντηση. Μου θέλετε και φλέιμ.Quote:
Originally Posted by Mitsmann