ye, παίχτηκε και στη μαλαισία αυτό.
Printable View
ye, παίχτηκε και στη μαλαισία αυτό.
Σχετικά με το ματς δεν έχει καμία δικαιολογία χτες ο ολυμπιακός.
Ματς δικό του το χαρίζει είτε με τις βολές είτε με τα 21421432 επιθετικά του πάο.
Σχετικά με τον παπαλουκά ενώ προφανώς από το 2008 που ήρθε η παρουσία του είναι ανεμική χτες ήταν μακράν ο καλύτερος του ολυμπιακού.Ακόμα και στη μαλακία με τις βολές στην επόμενη φάση ρίχνει τάπα στα ίσια στον καλάθη.
Ψάξτε αλλού για εξιλαστήρια.
Είμαι λίγο κουραστικός, ναι. Πρέπει να θέλω τιμωρία σε σύγκριση με κάτι; Το κείμενο σχολίασα, στο οποίο ο μαρινακης ήθελε να γίνουν τα ίδια που έγιναν τότε, κάτι που μου φάνηκε αστείο, αφού δεν έγινε τίποτα τότε (και σύμφωνα με τον μαρινακη και με τους αθλητικούς δικαστές). Αν είναι δυνατόν για εισβολή οπαδών να μην τιμωρείται η ομάδα ουσιαστικά. Εγώ θέλω τιμωρία "σε σύγκριση" με το αθλητικό δίκαιο και αν αυτό είναι ελλιπές και για τον πούτσο γενικότερα (που είναι, ειδικά σε ότι αφορά συμπεριφορές παραγόντων), αλλαγή του. Εκτός αν πρέπει να ψάχνουμε προηγούμενο για να τιμωρήσουμε κάποιον, όπως έκανες εσύ με το προ δεκαετίας σκηνικό με τον Μποντίρογκα - δεν είναι λογική αυτή.
Ράδιο δεν ακούω και τα κανάλια ψωλάρουν ως συνήθως. Λίγα έκαναν τότε, λίγα και τώρα.
:thumbsup:
η ουσία είναι ότι πρέπει να σταματήσουν να γίνονται καφριλίκια και να κουμαντάρουν τον αθλητισμό βρωμεροί παράγοντες.
τα περι στόλου ότι "κουράζουν" και ότι το "gayρος" ενοχλεί μερικούς, δεν τα θεωρώ σοβαρές τοποθετήσεις από τη στιγμή που προφανώς είναι πειράγματα αντίστοιχα με το "βαζελίνες" και "λαγουδάκια". σιγά μη μιλάμε με το σεις και με το σας...
Πάντως τζιτζι, πάρε λίγη κούραση ακόμα.
http://www.sportdog.gr/article/35211...hropine-aspida
Quote:
Είναι απαράδεκτα αυτά τα πράγματα. Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕ-ΚΤΑ. Ο αθλητισμός είναι για να ενώνει τους ανθρώπους κι όχι να τους χωρίζει. Λυπάμαι που δεν το πήρα χαμπάρι για να κατέβαινα πρώτος εγώ και να γινόμουν ανθρώπινη ασπίδα. Όλοι οι αθλητές είναι το ίδιο πράγμα για μένα. Αυτά τα γεγονότα τα καυτηριάζαμε και τα καυτηριάζουμε. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μόνο αν εφαρμοστούν οι νόμοι θα λυθεί το πρόβλημα. Δεν είναι δυνατό να συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε και την επόμενη μέρα να είναι ελεύθερος. Όποιους πιάνουν, θα πρέπει να τους βάζουν 5-10 μέρες φυλακή για να τους γίνεται μάθημα.
η απαισια αληθεια ειναι οτι οι διαιτητες παιζουν εδρα.για του λογου το αληθες δειτε τις βολες στην σειρα.
ο μπεος είχε παίξει σύμφωνα με τα λεγόμενά του ένα χιλιάρικο για να το πάρει ο γαυρος - κουβαδάκι καλοκαιρινό
Τι τυχαιο, ο Alpha καθε βραδυ σχεδον το ιδιο κανει.
Ταινια 10-12...επαναληψη 2-4.
:touched:Quote:
Για να κάνει αυτή την επική δήλωση, χρειάστηκε να δεχθεί πολλές ερωτήσεις σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Δαλούκα και το παιχνίδι Άρης-Παναθηναϊκός, λέγοντας: «Εγώ τον πήρα τηλέφωνο για να του πω να παίξει για τον εαυτό του, για την καριέρα του και για την οικογένειά του. Όταν όμως έδωσε αυτό το πέναλτι, που θεωρώ οτι είναι προϊόν πίεσης, τον πήρε τηλέφωνο για να μην υπάρξει πρόβλημα με έναν νέο παράγοντα που είχε μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Προσπάθησα να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο».
Όσο για το γνωστό σε όλους πλέον «Βαγγέλη ψάξου», είπε: «Ποτέ δεν είπα «Βαγγέλη ψάξου». Άκουσα την πρώτη κασέτα και φαίνεται να είναι η δική μου φωνή. Δεν έχω ακούσει όμως την δεύτερη κασέτα. Δεν το παραδέχθηκα ποτέ πως είναι η δική μου φωνή. Δεν συζητάω υποθετικά και δεν θα νομιμοποιήσω προϊόντα υποκλοπής».
ελα ρε βουρκωσα
με μια μερα χρονοκαθυστερηση δουλευει αυτος?
χτες δεν πηρε πρεφα τι εγινε?στο γηπεδο δεν ηταν που μοιραζε τα μπραβο απο τα μικροφωνα?
ειδικα εκει που θα μπει και ανθρωπινη ασπιδα ο τσατσενκο με γονατισε...
και κουιζακι
σε φωτο απο το χτεσινο ντου φαινεται και οπαδος φιρμα:touched:
ο κολλημενος;