:touched:
Printable View
:touched:
Έχω την εντύπωση πως δε με ικανοποίησε η ισοπαλία, ενώ αν με ρωτούσε κανείς πριν από το παιχνίδι θα έλεγα πως θα είμαι υπερευχαριστημένος. Ελπίδα.
Καλά σύμφωνοι, όπως εξελίχτηκε ίσως μπορούσαμε να βάλουμε και ένα μπαλάκι, αλλά μην είμαστε αχάριστοι.
χαλια η μανσιτυ παντως...φραγκα ακουγαμε και φραγκα δεν ειδαμε
για τα χτεσινα σουτια στο βαρδαρη εχομε κανα ρεπορταζ?
εντιτ...δυσανασχετησε λεει ο ποκερ...λολ
Μήπως παίζει να έχουμε κανά περισευάμενο εισιτήριο για αύριο σε θύρα 4; Προέκυψε +1 τύπος :S
Προσωπικά στη μπάλα είμαι αχάριστος γιατί το "αλλά μην είμαστε αχάριστοι" απλά μου καραμελώνει έναν -ίσως και οδυνηρό αποκλεισμό μέσα στο σίτυ- και ουσιαστικά βάζει όριο στο μέτρο της επιτυχίας, με τζέρτζελο και πρωτοσέλιδα για τη πορεία στους 32. Εννοείται πως περιμένω να κερδίσουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση και να τα κάνω όλα πουτάνα. αν όχι γκετ ντρανκ.
:pink:
http://www.youtube.com/watch?v=pL3uGyEnErE
μόνο πούτσα στην αρκούδα
δε θυμαμαι αν εχω δει την ταινια αλλα.,,,
1. φαινεται ετοιμη η αρκουδα να ριξει πουτσα στο Νικολα
2. λογικα ειναι παραπλανητικο γιατι Ξανθοπουλας εισαι
3. με πιο σκεπτικο βλεποντας μια αρκουδα, κατεβαινει απ τ αλογο κ παει να πουλησει τσαμπουκα με ενα ξυλακι ;
εκπληκτικη κερκιδα
παγωμενο στυγνο πεος στο κωλαντερο μας και τερμα το πανηγυρι για φετο
μπραβο στα παλικαρια μας που μετα το γκολ προσπαθησαν συγκινητικα να ισοφαρισουν αλλα πεσαμε σε μαλακα λαιντσμαν που τα εβλεπε ολα οφφσαιτ :moutza: (ε ναι για...)
πατε τωρα στους -38 να γινετε αγαλματα (ε? σημερα τι ηταν?) και να φατε καμια 5αρα
σκατα...
megali omada,mixanes kanonikes
"Ο Χάβος έχει να επιλέξει ή τα γεράματα και την εμπειρία ή τα νιάτα και την ταχύτητα...χωρίς την ταχύτητα."
Τελικά η κορφαία σχολή Θεοφιλόπουλα έχει πολλούς αποφοίτους.