irvin yalom.o dhmios tou erwta.
Printable View
irvin yalom.o dhmios tou erwta.
'Ασθένεια προς θάνατον(Η έννοια της απελπισίας)" του Κίρκεγκορ
Μπορείς να πεις κάτι παραπάνω; Ενδιαφέρομαι, αλλά το μόνο που βρήκα στο βιβλιοπωλείο ήταν γραμμένα από άλλους και αναφέρονταν στις βασικές του ιδέες κ.λπ.Quote:
Originally Posted by Eloch
Xθές το ξεκίνησα,το αγόρασα από την πολιτεία,αναπτύσει την έννοια της απελπισίας,είναι γραμμένο από τον ίδιο αν δεν κάνω λάθος(δηλαδή είναι ολοκληρωμένο έργο του και όχι απόψεις τρίτων).Quote:
Originally Posted by The_Painless
kati istories tou Sherlock Holmes apo tin penguin. :thumbsup:
EGO filarakia diavazo gia 3i fora tin metafrasi tou original epous tou essen von wolfenbach "PARSIFAL"
theiko
The Mists of Avalon by Marion Zimmer Bradley.
ΓΑΜΑΕΙ. Διαβάστε τα (είναι τέσσερις τόμοι).
min deis pote tin tainia. :|
mia xara einai h tainia
:offtopic:
Δυστυχώς έμαθα για τα βιβλία από την ταινία :(
Τουλάχιστον ήμουν με παρέα που είχε όρεξη για χαβαλέ και τη γαμήσανε την ταινία.
Βέβαια εγώ δεν είχα καταφέρει να την πολυπαρακολουθήσω και έκανα το λάθος να την ξαναπάρω να τη δω με την ησυχία μου :?
Φυσικά δεν έφτασα μέχρι τέλους.
Terry Jones - Starship Titanic
Θα το ξεκινήσω σε λίγο, can't wait.
The Bookseller of Kabul.
Το άρχισα στο αεροπλάνο και δεν μπορούσα να σταματήσω όταν φτάσαμε. Δε μου αρέσει ιδιαίτερα ο τρόπος γραφής, αλλά περιέχει/παρέχει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Αφγανιστάν.
Terry Jones? :shock:Quote:
Originally Posted by Weiss
γαμάει, γαμάει, γαμάει κ μετά για αλλάγή γαμάει λίγο ακόμα. κοίτα να παίξεις κ το παιχνίδι με τον ίδιο τίτλο (το οποίο σχεδιάσε ο Adams).Quote:
Originally Posted by Weiss
Ναι, δεν προλάβαινε να το γράψει ο Douglas Adams γιατί ήθελε να φτιάξει το παιχνίδι και το έδωσε στον Jones (ο οποίος δέχτηκε με την προϋπόθεση να μπορεί να γράφει γυμνός :) )Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Και είναι εμπνευσμένο από μία φράση του Adams σε κάποιο απο τα Hhgttg βιβλία.