αμπαζουούρ...............
Περίμενα πιο πολλά από τους Άγιους (Ανάργυρους)...........................
Printable View
Τουλάχιστον εκδίδεται σε digipack κυκλοφορία ώστε να αποτελεί χρησιμότερο εργαλείο ως σουβέρ με ιδιαιτέρως ανθεκτικές και αποροφητικές δυνατότητες ?
το να μην αρέσει στον Witchy το νέο Saint είναι κάπως ανησυχητικό ε
ka8olou. oute to overkill tou arese. to xei xasei pia.....tou xei parei ta myala o panaitwlikos....:D
a! kai ama 8es review gia agious, sou xw etoimo: gamaei...... :P
χαχαχαχαχα αναμενόμενο
Μονο αυτό προς στιγμήν και είναι κακιστότατο. Συγκρατιέμαι.
Για τους φίλους του crossover. ;-)
Οι συλλογές Metal Massacre της Metal Blade, ως γνωστόν, δεν κόλλαγαν σε εθνικότητες και τα τοιαύτα. Βρήκαν Α-Π-Λ-Α το καλύτερο ΑΤΣΑΛΙ απ' όλο τον κόσμο και το παρέδωσαν στον κοσμάκη.
Από τον Καναδά, λοιπόν, οι Sacred Blade είναι μπάντα one of a kind. Αυτό το κομμάτι δε εννοείται ότι διαμελίζει δισκογραφίες με χαρακτηριστική άνεση. Μιλάμε για υπερέπος. :dfinger:
Edit: από το Metal Massacre IV.
Ra Pariah, το ακουσες αυτο?
απο Κολομβία μερια.
http://www.metribution.com/os/catalo...E_Death333.jpg
:dfinger:
Που λες, φίλε, μ' αυτό είχαν πάθει πλάκα κάποιοι πολύ καλοί φίλοι εξ Αγρινίου ορμώμενοι. Σε σημείο να κωλοχτυπιούνται με "Metal Massacra" κ.λπ. Μετά έφτασε με τρόπο ανεξήγητο στο Hammer να το κάνει review ο Αγόρος. Το είχα ακούσει από πέρσι και μπορώ να πω ότι το γούσταρα αρκετά. Δεν είναι ακριβώωωως το στυλ μου, αλλά γουστάρω το speed-άκι όταν έχει ψυχή. :D
Μόνο με Sacred Warrior και Recon συγκρίνεται από τον ήχο, μην το ψάχνετε... :touched:
Και αυτό επειδή τελευταία δυο-τρεις διαφορετικοί φίλοι, πωρωμένοι μεταλλάδες, μου εκδήλωσαν άγνοια ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ!!!! Τί να λέμε; Δεν υπάρχει το κομμάτι. (Και η πλάκα είναι ότι δε δυσκολεύονται ούτε στο ελάχιστο να το αποδώσουν ζωντανά!!!).
α ρε αθανατο us (και οχι μονο) metal!!!
Πολλα ωραια πραματακια σ αυτο το τοπικ...
http://www.youtube.com/watch?v=rGLDg98ktnw
Τα "αμόνια" των Powersurge είναι ο ορισμός του πιο_πολύ_δεν_γίνεται straightforward US metal. Οι τύποι είναι πιο κάφροι από Fifth Angel και συγκρίνονται στο αμόλυντο heavy metal συναίσθημα τους Shok Paris.
Βέβαια, υπάρχουν και οι ακόμα πιο κάφροι Purgatory και Tyrant (USA). :worship:
Edit: αν θελήσετε το demάκι που πρότεινε ο Warlord (δηλαδή το Powersurge), μου λέτε. ;)
Δεν ξέρω αν τους έχετε αναφέρει παλιότερα αλλά τους αγαπούσα, τους αγαπάω ακόμα και σήμερα και θα τους αγαπάω μάλλον και στο μέλλον.