Νέος συγκάτοικος, φίλος από το Λύκειο. Καλωσόρισε, παρεάκι στο σπίτι και πάγια έξοδα σπιτιού στο μισό. Τώρα και μία παρ-τάημ δουλίτσα (αχακαλοε;) κ είμαι ανεξάρτητος, 2 μαθήματα κ διπλωματική!
Printable View
Νέος συγκάτοικος, φίλος από το Λύκειο. Καλωσόρισε, παρεάκι στο σπίτι και πάγια έξοδα σπιτιού στο μισό. Τώρα και μία παρ-τάημ δουλίτσα (αχακαλοε;) κ είμαι ανεξάρτητος, 2 μαθήματα κ διπλωματική!
meta apo merikous mines de tha eiste filoi pia to ksereis e?
πρωτευουσα της φιλανδιας
και όχι μόνο τήνουν,αλλά και μήλουν και σέριφουν!
My Life Rocks γενικα τοσο πολυ που φοβαμαι οτι θα γινει κατι πολυ γαμημενα ασχημο συντομα και θα μου τα ισοπεδωσει ολα...
Παρασκευη εγινε μια μαλακια στη δουλεια κ με αφορμη αυτο με φωναξε ο προισταμενος και μου ειπε οτι μπορει να πηγαινουμε κατα διαολου αλλα μην ανησυχεις, δεν παιζει να γινουν περικοπες στο τμημα αυτο.
Το σ/κ ημουν Μετεωρα εκδρομη, βρηκα 25 ευρω στο δρομο.
Δε το φυσαω,βασικο μισθο παιρνω, αλλα τα δινω ολα στα ταξιδια.
Γιαννενα, Μιλανο, Ελσινκι και Βουδαπεστη ειναι φοιτητοσυνεδριοφαση. Γιαννενα εχω τσαμπα διαμονη και Μιλανο τα αεροπορικα.
Γλασκωβη-Λισαβονα ειναι διακοπες σε φιλους που εχουν φυγει ερασμους και Βερολινο ειναι για το The Wall.
ρε μαλάκες, αυτό το gif είναι τρομαχτικό, όσο ωραία και να φαίνονται τα μπούτια της.
λολ πινατέρο.
Το τρομαχτικό, ροσγουελ, είναι πως η στολή αυτή κοστολογείται γύρω στις 3,000eu.