ε, δεν εννοω ουτε γω αυτο (το Μιτσμομπιλ!) εκτρωμα!
εννοω τα νεοτερα Νισσαν, οπως αυτο που εβαλε ο Ντραγκονμπωλορδ.
Printable View
ε, δεν εννοω ουτε γω αυτο (το Μιτσμομπιλ!) εκτρωμα!
εννοω τα νεοτερα Νισσαν, οπως αυτο που εβαλε ο Ντραγκονμπωλορδ.
Α το μιτσμόμπιλ είναι;
Λέω και γω, πώς γίνεται ένα τόσο πανέμορφο και γαμηστερό αυτοκίνητο να το παρουσιάζει σαν έκτρωμα ο χρήστης Μιτσμαν(ν);
δε γινεται.
:pink::maikl::pink:
για κανενα λογο μην παρεις τζιπ και ειδικα αυτο που θα ειναι μονιμα μπροστινοκινητο.εκτος αν σου χρειαζεται.
εκτος αν παρεις το αυτοματο με τουρμπο.αλλα τα λεφτα θα ξεφευγουν.
αμα ειναι να δωσεις 18 χιλιαρικα παντως στην ιδια τιμη εχεις απειρες επιλογες κανονικων αυτοκινητων.και μεταχειρισμενων ακομα περισσοτερες
Θα βγαίνει και σε 4χ4. Θα το προτιμούσα για κανα βουνό, κανα κάμπινγκ κλπ, ενώ υποτίθεται ότι είναι πιο ασφαλή και στην άσφαλτο (αν και τώρα με το esp μάλλον δεν έχει μεγάλη διαφορά). Θα δείξει πάντως, ψιλοκοιτάω σε suvοειδή γιατί από τη μία χρειάζομαι περισσότερο χώρο/ύψος εσωτερικά από το 500άκι αλλά από την άλλη δε θέλω να ξεφύγω σε μήκος λόγω παρκαρίσματος, οπότε αυτό που είναι 4.10 φαίνεται καλή περίπτωση. Επίσης κοιτάω για turbo (για τέλη/ροπή στις προσπεράσεις) και καλό αυτόματο και αυτό έχει cvt, που θεωρητικά φαίνεται ενδιαφέρον. Περιμένω να δω και το νέο cross polo αν έχει κανα dsg. Τα χρήματα είναι ένα θέμα, παίζει να καταλήξω σε μεταχειρισμένο ή να μην πάρω καθόλου αλλά σε αυτή τη φάση απλώς χαζεύω αμάξια και τούτο ήταν τόσο άσχημο που μ'άρεσε.
Ασχημο δεν το λες πάντως.
Ντραγκονλορντ που μπορώ να τσεκάρω σπεκς κλπ ?
Δώσε κανα λινκ.
Βασικά πιο μοντέλο είναι ?
Nissan Juke, χτες παρουσιάστηκαν οι πρώτες πικς, από φθινόπωρο στην αγορά:
http://www.autobild.gr/index.php?cat...5&page_id=3034
1.600 τούρμπο 187 άλογα
1.6 187hp suv και βολικό στο παρκάρισμα ?
Αν κάνει λογικά κάτω απο 20k το έχω χτυπήσει με ελαφρά.
Δεν παίζει. Κάτω από 20 λογικά θα έχει το 1.6 με τα 117 άλογα (που ούτε κι αυτό το λες κακό).
Οντως.
Απλα 190 άλογα με 6τάχυτο και 4.1 μέτρα μήκος μιλάμε για τρελή βολίδα.
Μ, κι εγώ ψήνομαι. Βασικά το 500άκι είναι ιδανικό για την πόλη αλλά τελικά είμαστε σχεδόν κάθε σκ στην εθνική και δεν είναι ούτε ό,τι πιο άνετο, ούτε ό,τι πιο δυνατό, ούτε ό,τι πιο ασφαλές για τέτοια χρήση οπότε κάαααποια στιγμή θέλω κάτι που θα με καλύπτει σε αυτούς τους τομείς. Αν δεν παίζουν λεφτά παίζει να κοιτάξω για κανα μεταχειρισμένο golf v tsi/dsg.
http://images02.olx.gr/ui/3/94/20/60099420_1.jpg
Στο πουλάω για να πάρω το juke :-D:-D:-D
Θα σε ειδοποιήσω.
Οχι πλάκα κάνω, θα μείνω χωρίς αμάξι.
Κάτσε να βγεί το άλλο, να το δούμε απο κοντά, να δούμε πόσο κάνει και το συζητάμε.
Nissan Jujuke