Πιες μπυρα μωρε! :P
Printable View
Πιες μπυρα μωρε! :P
Μη δίνεις άκυρα παραδείγματα γιατί θα σου σπάσω τα μούτρα.
Και ναι, μπορείς να ζήσεις χωρίς γάλα, όπως και μπορείς να ζήσεις και χωρίς να πας σε έναν τεκέ, ή αν σε ενοχλούν τόσο πολύ οι μπόμπες δε πας σε αυτό το μαγαζί. Ή πας και πίνεις ένα ποτό ή μια μπίρα. Επίσης, το κάθε μαγαζί δεν είναι μια κοινωνική προσφορά του κράτους, αλλά άμεσα συνδεδεμένο με τη μαλακία ή μη του ιδιοκτήτη του. Άμα είναι μαλάκας δε γουστάρω να του αφήσω φράγκα. Περνάω καλά και στη βεράντα μου ή στη παραλία ή σε ένα φίλο.
ε, ενταξει αλλα κανα γκομενακι ξενο θα θες να δεις καποια στιγμη. δεν γινεται ολες να τις πας παραλια ή στην βεραντα, τουλαχιστον απ την αρχη....
btw,
άνοιξε κανα τόπικ να ασχοληθούμε, δε διαφωνώ. Ακόμα κι εσύ ασχολείσαι μ'αυτό το τόπικ για να πεις ότι πρέπει να ασχοληθούμε με άλλα, ε, ας ασχοληθούμε ΚΑΙ μ'αυτά, για όποιον δεν είναι σημαντικό το θέμα δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στο συγκεκριμένο. Το να πεις απλά ότι υπάρχουν σοβαρότερα θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθούμε χωρίς να τα κατονομάζεις και χωρίς να προσπαθείς να ενημερώσεις/ξεκινήσεις μια συζήτηση γύρω από αυτά δεν είναι και πολύ γόνιμο... δε λέω μόνο για σένα, για όλους όσοι είπαν ότι υπάρχουν και σημαντικότερα.
To σημαντικότερα επί της ουσίας πήγαινε στη ζωή μας. Το τι θα γράψουμε σε ένα φορουμ και αν θα ασχοληθούμε με αυτό δεν έχει απολύτως καμία συνέπεια στο τι σκέφτομαστε και κάνουμε στη καθημερινότητά μας. Δε θα κάτσω σπίτι μου να πω "ρε γμτ πού θα πάω βόλτα σήμερα, παντού γίνεται της πουτάνας από καπνό". Άμα θέλω να παώ μια βόλτα θα τη κάνω όπως και να χει. Ωστόσο, το αν το πτυχίο μου θα αναγνωριστεί επιτέλους σαν μάστερ με προβληματίζει.
Άτομ γενικότερα κάνω βόλτα με το όχημα, φορτώνω τρεις τέσσερις σκατοκαργιόλες, τις πάω σπίτι και τις πηδάω. Αν θέλω να δω μουνάκια θα τον υποστώ και τον καπνό στη τελική, ή θα βάλω καμιά τσόντα.
...τα μουνακια πηδας οχι τις καριολες. Τις καριολες τις εχεις για να βαλεις τα μουνακια πανω...αλλα οκ οπως την βρισκει καθενας. ελπιζω να μην το δει ο καρχαααρτ και αρχισει παλι περι καθυστερησης κλπ γιατι θα ξεγεννησω πριν την ωρα μου.
Καλά, απλά μιλάς για τον εαυτό σου, εσένα μπορεί να μη σου φαίνεται άξιο ανάλυσης σε ένα φόρουμ, σε άλλους προφανώς φαίνεται, δε χρειάζεται να έχουμε όλοι την ίδια άποψη.
Αυτό κατάλαβες ρε τραχανά; Μου φαίνεται ότι έκανα σαφή διαχωρισμό.
Μια χαρά άξιο είναι για φόρουμ, η καθημερινή πρακτική κάνει ωστόσο τη διαφορά. Και αυτό είπα εξ αρχής με το παράδειγμα των 2000+ καταγγελιών σε λίγες ώρες. Καιγόμαστε σαν Έλληνες για αυτό το θέμα και αγνοούμε τα πραγματικά γαμήσια.
Φώτη βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ που υπάρχουν περίπου 800.000 θρεντζ λιγότερο σημαντικά απαυτό στο οποίο βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή. Και αυτό είναι ωραίο, φαντάσου όλο το ηαρ να είχε 2 τόπιξ όλα κιόλα, "Το Νόημα της Ζωής" και "Η Πραγματική Ευτυχία".
έντιτ : τώρα που το σκέφτομαι τέλειο θα ήταν, οπότε άκυρο το αποπάνω.
Το ότι ήταν 2000 που έκαναν καταγγελία δε σημαίνει ότι αυτοί οι 2000 δεν ενδιαφέρονται για τα εργασιακά δικαιώματα. Δεν είναι ή το ένα ή το άλλο. Τώρα το ότι γενικά στον κόσμο παίζουν πολλά ζώα είναι γνωστό, σίγουρα υπάρχουν και άτομα που σκίζονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ανάβουν τσιγάρο παντού, τι να κάνουμε τώρα. Δεν έχει να κάνει με το θέμα. Είναι και οι δύο προβληματικές καταστάσεις, τώρα το τι είναι πιο σημαντικό έχει πολύ να κάνει με τον καθένα ξεχωριστά και δεν μπορείς να πεις ότι αντικειμενικά είναι πιο σημαντικό αν θα αναγνωριστεί το πτυχίο σου σα μάστερ από το τσιγάρο σε κοινόχρηστους χώρους, αν μη τι άλλο το τελευταίο επηρεάζει πολύ περισσότερο κόσμο στην τελική. Άσε που τον κόβω ότι οι περισσότερες καταγγελίες ήταν από άτομα που αναγκάζονται επί χρόνια να το υποστούν στο εργασιακό τους περιβάλλον, δε νομίζω να βγήκαν 2000 καυλωμένοι στις καφετέριες πρώτη μέρα, και μάλιστα να έκατσαν μέσα καλοκαιριάτικα και να βρήκαν κι άλλους που κάθονταν μέσα και κάπνιζαν και δεν το έσβηναν μετά από διαμαρτυρία. Άρα γι'αυτούς έχει να κάνει και με τα εργασιακά τους δικαιώματα.
Ξέρεις πολλές περιπτώσεις τόσο μαζικής διαμαρτυρίας σε τόσο λίγες ώρες (νομιζω ήταν μέρχι τις 11 το πρωί); Απλά, ως κλασσικοί ελληνάρες, αντί να πούμε στο διπλανό μας "με ενοχλεί ο καπνός" ή "κάνε κανα τσιγάρο λιγότερο" βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε καταγγελία. Και δε λεώ πως αυτό έκανε η πλειοψηφία, αλλά όπως και να χει κάτι δείχνει κι αυτό.
Επίσης, δε μίλησα για όλους τους κοινόχρηστους χώρους, απλά για τα μαγαζιά < 70 τ.μ. Οπότε μη το γενικεύεις, γιατί δεν είναι το ίδιο. Και προφανώς οι περισσότεροι από τους καταγγέλοντες το βράδυ θα πάνε σε μαγαζί με καπνό. Τι λέει αυτό;
Βαριέμαι. Τέλος.
Καλά, αφού βαριέσαι δε στο αναλύω άλλο, απλά έχε υπόψη ότι η γραμμή καταγγελιών δέχεται καταγγελίες για περιπτώσεις που έχουν γίνει πρώτα συστάσεις και ο άλλος σε γράφει στ'αρχίδια του.
έντιτ: Επίσης σε ενοχλούν οι "ελληνάρες που έκαναν καταγγελία" και δε σε ενοχλούν οι ελληνάρες που έτρεξαν πρώτη μέρα να αποδείξουν ότι δε θα περάσει ο νόμος, οκ.
σόρι που επανέρχομαι, αλλά τώρα πρόσεξα το "μέχρι τις 11 το πρωί". Ε αυτό αποδεικνύει αυτό που είπα, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των καταγγελόντων δεν ήταν πελάτες σε καφετέριες κλπ αλλά εργαζόμενοι. Τα ξέρω κι απ'τη δουλειά μου, έπρεπε να γίνει της πουτάνας για να περιορίσουν το τσιγάρο σε ένα γραφείο. Και όχι, δεν έκανα καταγγελία που συνεχίζουν να καπνίζουν εκεί, κι ας με ενοχλεί πού και πού που αναγκάζομαι να κάνω κάποια δουλειά εκεί. Αλλά φαντάζομαι ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ 2000 δημόσιους υπαλλήλους που τους λέει συνάδελφος "με ενοχλεί ο καπνός" και τον γράφουν κανονικότατα για χρόνια, όχι μόνο την 1η Ιουλίου. Ε, άριστα έκαναν και πήραν για καταγγελία όσοι είναι στο ίδιο γραφείο με τέτοιους, η επόμενη επιλογή είναι να τους σπάσεις τα μούτρα. Όπως είπα και στο έντιτ πιο πάνω, δεν καταλαβαίνω τη λογική σύμφωνα με την οποία είναι "ελληνάρας" αυτός που έκανε καταγγελία και όχι αυτός που την προκάλεσε με το να μη σέβεται το δικαίωμα του άλλου στ'οξυγόνο.
ρε μαναρια 31 σελιδες...νυσαφι
γκογκο 32
Αν και όπως έχω τονίσει ότι διαφωνώ με την απαγόρευση , είναι επίσης φασιστικό να σκας και να ντουμανιάζεις τον διπλανό σου γιατί "'άσε προβλήματα".
Για τις 2.000 καταγγελίες επίσης εγώ θα έχω τις αμφιβολίες μου .... μιας και τα νούμερα (με ή χωρίς εισαγωγικά) είναι που κάνουν την "εντύπωση" και ο καθένας βγάζει ότι θέλει ...