σορρυ αν σε πρηζω, αλλα ειδικοτητα σου ειναι να λυνειςδενεις φωτοβολταικά πχ; (ξερεις πως λειτουργουν εννοω). αν η εταιρια ασχολιοταν με αιολικη ενεργεια, εκει για ποιο τομεα θα ησουν θεωρητικα υπευθυνη;Quote:
Originally Posted by Weiss
θενξ
Printable View
σορρυ αν σε πρηζω, αλλα ειδικοτητα σου ειναι να λυνειςδενεις φωτοβολταικά πχ; (ξερεις πως λειτουργουν εννοω). αν η εταιρια ασχολιοταν με αιολικη ενεργεια, εκει για ποιο τομεα θα ησουν θεωρητικα υπευθυνη;Quote:
θενξ
Η εργασιακή κατάσταση στην Ελλάδα.Quote:
ξέρω πώς λειτουργούν, δεν ξέρω να τα λύνω-δένω, ξέρω να κάνω μια μελέτη για εγκατάσταση φ/β σε πάρκο ή σε σπίτι, να δω τι συσσωρευτής θα χρειαστεί και τι καλώδια και τι απόσταση μεταξύ των πάνελ και τι εγκατεστημένη ισχύς πρέπει να μπει κτλ κτλ. Τα ίδια και για το αιολικό πάρκο, μπορώ να κάνω μια μελέτη εγκατάστασης Α/Γ, απόσταση μεταξύ τους, τι Α/Γ πρέπει να μπουν και λοιπά. Γενικά εμένα η πιο συγκεκριμένη μου κατεύθυνση που δόθηκε από το μάστερ είναι η οικονομική πλευρά της παραγωγής ενέργειας - άμα έχεις εσύ ένα εργοστάσιο φυσικού αερίου πχ πόσο θα πουλάς την ενέργεια και τέτοια, αλλά σ'αυτό είμαστε λιγάκι πίσω ακόμα εδώ. Ως ηλεκτρολόγος μηχανικός πάντως μπορώ να ασχοληθώ με πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές μελέτες που αφορούν ανανεώσιμες και μη πηγές ενέργειας.Quote:
Originally Posted by enitharmon
edit: και μιας και αυτή θα είναι η πρώτη μου δουλειά, όλα τα ξέρω της παραπάνω παραγράφου, βάλτα σε εισαγωγικά. "ξέρω", λέμε τώρα.
nomiza oti eixan stamatisei na vgainoun oi adeies giauta kai egkrithikan oses aitiseis eixan ginei mexri ton aprili tou 2007.Quote:
proxwrise to thema?
:?
αδειες; :? πτυχιο εχει η κοπελα
δε μ'αρεσει αυτο που υποθετω
ο θρασερ και η παρεα του σημερα καταστρεφουν την περαια :D
δεν καταλαβα τι υποθετεις.Quote:
Originally Posted by enitharmon
εγω ξερω πως οταν αρχισε το πανηγυρι με τα φωτοβ. εκανε ο κοσμος τις αιτησεις του και παιρναν τις αδειες τους ωραια και καλα αλλα καποια στιγμη σταματησαν να δινουν αδειες για αιτησεις που γιναν απο τον απριλη του '07 και μετα.
οποτε ή αυτος που θελει τη γουεις ή ξεκινησε πολυ αργα το προτζεκτ ή αρχισαν να ξαναβγαζουν αδειες που ειναι και η απορια μου
ειμαι ερωτευμενος και ειναι αμοιβαιο! :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :rainbow: :rainbow:
σ' αγαπά το d-beat; :pingpong:
χαχαχα!
αυτο ειναι μια ακομα αληθεια παντως!
βρηκα το ατομο που θα με συνοδευει στις υπερκαμμενες μου νυχτες!
μιλαμε για 100% ταυτιση αποψεων!
πάνκη βρωμόμουνο!
ζοτοξ :pink: :pink:
σαν εντομοκτόνο ακούγεται... :PQuote:
Originally Posted by hcpunksonacid
δενκακό! χεχε
ο πατέρας της το ξέρει; :twisted:Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid