Den to ethesa swsta. O solution efuge giati polu apla goustare na fugei. Kapoioi tha hthelan na ton eixan diwksei k koutsompolevoun panw s'auto. Auta.
Printable View
Den to ethesa swsta. O solution efuge giati polu apla goustare na fugei. Kapoioi tha hthelan na ton eixan diwksei k koutsompolevoun panw s'auto. Auta.
τιποτα το εξωτικο στις συζητησεις του private forum μονο τα προφανη. Το συνολο τους αποτελει πολυ τυπικο σχολιασμο για ο,τι γραφεται στο ER.
Οποτε ikon, περι candiru εχεις διαφορετικη αποψη απο οτι διαβασες εκει ? Εχει κατι το ιδιαιτερο η αναφορα στο ατομο σου, το πηρες προσωπικα, υπαρχει καποιο γενικοτερο θεμα με τον xy-atheist και περασες στην επιθεση?
Και τελος η ουσια του θεματος... ποιος ειναι ο προμηθεας που εδωσε τα κειμενα και για ποιο λογο ?
υγ εξαιρετικο χαρακτηριστικο η ευθυτητα !
:|Quote:
Originally Posted by X
Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να στο 'χει πει κάποιος ή να το 'χεις βγάλει από το κεφάλι σου.
Έχει πραγματικά νόημα, πέρα από το κουσκούς της υπόθεσης; Αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι συγκεκριμένο, ας με ρωτήσει προσωπικά. Να δωθούν περισσότερα στοιχεία public είναι πολύ ξεκατίνιασμα αν δεν υπάρχει λόγος. Φυσικά, αν κατηγορηθώ πάλι ότι κινούμαι ύπουλα ή ότι τα παρουσιάζω όπως θέλω, αλλάζει το πράγμα καθώς θέλω να είναι σαφές και το ποιος είμαι και το πώς λειτουργώ σαν άτομο.Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Εντάξει, αν έχει παράπονο και ο χρήστης Η. με τον οποίο έχουμε φάει ψωμί και αλάτι τόσα χρόνια για την ευ8ύτητα με την οποία έχουμε εκφράσει την αγάπη μας αναμεταξύ μας, έχουμε περάσει απο φορτούνες και συμπληγάδες, φεύγω απο το φόρουμ και δίνω και public κινητό για τσαμπουκάδες με κέρατα και σουραύλια!
Wom, oυδείς προμη8εύς, το ξέρεις ότι τα κουμπιούτερς είναι ύπουλα πράγματα, να προσέχετε.
Ela pou kollhsate twra sto ksekatiniasma. Se ligo tha vgei sth fora poios phdhkse th gomena poiou na poume.
Ας αρχίσουμε να λέμε τυχαία ονόματα, όλο και κάποιος θα μας πιστέψει!
Ώπα. Είμαι ένας από τους τέσσερις αυτούς, πήρα προσωπικά τηλέφωνο τον Dragonlord, να του πω το εξής, μιας και έχεις εξαφανιστεί φίλε Dragon, εμείς ενδιαφερόμαστε να πάρουμε στα χέρια μας το μαγκ, αυστηρά το μαγκ, γιατί για αυτό ενδιαφερόμαστε, και θέλουμε να το θωρακίσουμε από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ, και πραγματικά το τελευταίο ξέρεις πολύ καλύτερα από μένα γιατί το πρότεινα. Να μην μπορεί να πληγεί κάποιος του οποίου το όνομα φαίνεται, επειδή κάποιος ανώνυμος στο φόρουμ έχει ελευθερία έκφρασης. Αυτό, χωρίς να σταματήσει η ελευθερία έκφρασης κανενός, χωρίς να υπάρξει moderating, δεν είχα κάτι άλλο στο μυαλό μου προσωπικά.. Απο κει και πέρα προτάθηκε shoutbox στις κριτικές, έτσι ώστε να λένε τη γνώμη τους άτομα εκτός ER γενικώς, άτομα που δεν θα ήθελαν ποτέ να πάρουν μέρος σε οποιοδήποτε αηδιαστικό ξεκατίνιασμα, να, σαν αυτό πχ. Σκέφτηκα πως ο Dragon δεν σκόπευε να ξαναασχοληθεί με το mag, δεν ασχολούνταν για καιρό, και ακόμα πιστεύω πως αν δεν τον είχα πάρει τηλέφωνο να του πω κάτι τέτοιο, ακόμα δε θα είχε ασχοληθεί, but it's just me. Για αυτό, σκέφτηκα, σκεφτήκαμε, πως το ER mag, έπρεπε να είναι στα χέρια αυτών που το τρέχουν, αυτών που ασχολούνται εμπράκτως, τώρα το 2007-2008, αυτών που γράφουν κείμενα, που περιμένουν πάνω από τηλέφωνα για συνεντεύξεις που ακυρώνονται όποτε να ναι, αυτών τελοσπάντων, θα μπορούσα να γράψω και άλλα "αυτών", αλλά πλέον μπορείτε να τα δείτε στα κρυφά φόρα, δεν παίζει θέμα. Ο Dragon είχε πει πως σκόπευε να ασχοληθεί, το σχέδιο μεταβίβασης του mag ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και με τη σύμφωνη γνώμη των τεσσάρων, πέθανε, the river dragon has come.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
Για μένα, το θέμα φόρουμ που ετέθη, ήταν αυστηρά για συγκεκριμένες καταστάσεις. Τις οποίες δε θα αναφέρω, αλλά υπάρχουν στα κρυφά φόρα.
Μετά έγιναν κάποια άλλα. Μπορείτε να τα διαβάσετε (και αυτά!) στα κρυφά φόρα!
Καρχαρτ, το ποστ μου κι η ερωτηση μου ηταν σε λογικα πλαισια αποριας, τι σκοπευε να γινει. Απαντησες στα ιδια λογικα πλαισια, θενκς και λυθηκαν οι οποιες αποριες μου.
Δανκε.
Δε λέει ψέματα, βέβαια το πώς θα "θωρακιζόταν το μαγκ από κάθε βλακεία που μπορεί να γραφτεί στο φόρουμ" χωρίς moderating είναι κάτι που θα ήθελα να δω. Επίσης, το τέλος της συζήτησης ήταν ότι θα κοιτάξουμε όταν γίνει αυτό με το shoutbox να υπάρχει αυστηρότερο moderating, στο οποίο συμφώνησα 1) επειδή είχα καιρό να μπω και μου τα παρουσιάσατε εντελώς τραγικά και στο απροχώρητο τα πράγματα, 2) επειδή ο ρόλος μου αναγκαστικά απαιτεί να βρίσκω μέσες λύσεις για να μη στεναχωρώ τους συντάκτες που όπως πολύ καλά είπες περιμένουν πάνω από τηλέφωνα για συνεντεύξεις που ακυρώνονται. Οπότε τώρα που το σκέφτομαι, είτε το έκανες επίτηδες είτε σου ξέφυγε, κάρχαρτ σόρι αλλά λες ψέματα (έντιτ: όταν λες ότι δεν ήθελες moderating, εκτός αν θες να το αναλύσεις περισσότερο, πάντως αυτή η φράση δεν είναι αλήθεια).
κοίτα.Quote:
Originally Posted by Dragonlord
εντελως προσωπικα εχει νόημα απο την αποψη που είπε ο μίτσμαν.
απλά είμαι περίεργος αν εχουν τη λύση στο πριβόητο "προβλημα" του ερQuote:
να μας πει τι θα εκανε στο φορουμ, πως θα ενισχυε την καλη εικονα στο μαγκ, πειραζοντας το φορουμ
και για κους κους εχει νόημα.
Δε με απασχολεί αν είσαι υπόγειος ή όχι. Δεν ξερω προσωπικα (φαίνεσαι οκ) κανεναν σας δε με νοιαζει τι εχετε να χωρίσετε, δήλωσα ότι δεν μπαινω συχνα στο μαγκ γιατι δεν εχει και πολυ νοημα για μένα η υπαρξη του. Απλα το να φεύγει κι απο ενας καθε μερα απο δω επικαλούμενος τη βλακεία και τις προσωπικες διαφορες ειναι ηλίθιο.
ουφ σκαω
Quote:
ok ρε, sorry.Quote:
Quote:
Originally Posted by wom
χεχ.
Δες και το έντιτ. Το πρώτο το έγραψα σαν πρώτη σκέψη, μετά όσο το ανέλυα στο ποστ και διάβαζα καλύτερα τι έγραψες κατέληξα στο τελευταίο.
Επίσης ποτέ δεν αναφέρθηκε ότι το φόρουμ θα εξακολουθήσει να είναι δικό μου, μου είπατε ότι θέλετε να αγοράσετε το er, και στο κάτω κάτω πώς θα ήταν μόνο το μαγκ δικό σας όταν ένα από τα βασικά πράγματα που θέλατε να κάνετε ήταν να βάλετε τάξη στο φόρουμ; Σας ρώτησα δηλαδή τι σκέφτεστε για το er και θέλετε να το πάρετε, και μου είπατε ότι πρέπει να αλλάξει σέρβερ (όντως, όπως και έγινε) και το θέμα με το φόρουμ. Μην κοροϊδευόμαστε τώρα, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.