fallen earth πάει για F2P
νομίζω είχα δει την μπέτα του, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αν και το ποστ αποκαλύπτικ πάντα με τραβούσα, δεν θυμάμαι τι με είχε χαλάσει :)
ΙΣΩΣ το δω πάλι !
Printable View
fallen earth πάει για F2P
νομίζω είχα δει την μπέτα του, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, αν και το ποστ αποκαλύπτικ πάντα με τραβούσα, δεν θυμάμαι τι με είχε χαλάσει :)
ΙΣΩΣ το δω πάλι !
Για πες για το age of conan.
Έχω φτάσει lvl 5, αξίζει να το συνεχίσω ή να το αφήσω;
το αξίζει είναι σχετικό , κατ αρχήν αν θες να ευχαριστηθείς το παιχνίδι παίζεις melee χαρακτήρα.
Τώρα τι να σου πω εγώ, ο χρόνος μου σε gamming είναι περιορισμένος αυτόν τον καιρό, είμαι 15 λέβελ εδώ και ένα μήνα :)
Αλλά αν έχεις χρόνο , για το exploration και μόνο αξίζει -λένε οι ιδικοί-
Καλά, χρόνο άπειρο δεν έχω, καμμια ώρα τη μέρα μαξ, αλλά θα συνεχίσω. Melee έχω.
Θελω να το μοιραστω και εδω.
Εδω και λιγο καιρο το everquest εγινε free.
Καλα οχι τελειως free,
FREE
Play For Free
SILVER
$5.00 USD
GOLD
$14.99 USD/month
(Eδω ολα http://www.everquest.com/_pageConten.../membership.vm)
13 χρονια και 18 expansions μετα αποφασισαν να το κανουν τζαμπε, αλλα και σαυτο φειλ.
Το θεμα ειναι οτι κοντα στα 8 χρονια μετα απο την τελευταια φορα, εκανα λογκ ιν με τον χαρακτηρα μου και γενικα απειρη συγκινισισ.
Εχει αρχισει να μπαινει και ραντομ κοσμος απο "τοτε" και ειμαστε ολοι :touched:
Έχουν την φάση τους τα theme park αλλά να έχουμε υπόψιν και τα σπουδαία MMO.
GuildWars2
GW2 Free Trial weekend April 19th-21st
99% θα το δω σήμερα, αλλά ρε παιδιά ήμαρτον 25γιγα?
Ποιο μοντέρνο MMORPG ξέρεις που έχει μικρότερο client; :P
Λογικά θα μπω κι εγώ για την πλάκα. Τελευταία φορά το δοκίμασα 1 χρόνο πριν στο beta weekend και τελευταία με ψήνει η φάση του.
Μητσο αν θες σου δινω το ακκαουντ μου. Εχω 2 80ρηδες (ουτε καν θυμαμαι αν αυτο ειναι το μαξ λβλ) να δοκιμασεις. Η να φτιαξεις.
ε, βασικά να το δω λίγο θέλω, δεν νομίζω να επενδύσω. Αλλά θνξ πολύ πολύ :pink:
Ε ναι αυτο λεω. Αν σαρεσει μην επενδυσεις, παιξε με το ακκαουντ μου.
το ESO πως το κοβετε?