Σωστος ο αντιμιουζικ. Αυτο ειναι ενα τοπικ στο οποιο ερχομαστε και γραφουμε τι μας πειραζει στη ζωη μας και τι θα θελαμε να αλλαξουμε. Ποτέ δεν γραφουμε δυσαρεστα και ενοχλητικα περιστατικα.
Printable View
Σωστος ο αντιμιουζικ. Αυτο ειναι ενα τοπικ στο οποιο ερχομαστε και γραφουμε τι μας πειραζει στη ζωη μας και τι θα θελαμε να αλλαξουμε. Ποτέ δεν γραφουμε δυσαρεστα και ενοχλητικα περιστατικα.
κοίτα η αλήθεια είναι ότι αν γράφαμε διαλόγους με χαζούς ανθρώπους σε αυτό το θρεντ, ο τελευταίος που θα μπορούσε να το κάνει είναι ο συγκεκριμένος.
de katalavainw ti to off topic eixe to post tou onibocho...
Εμενα ηταν σαρκαστικο το ποστ μου παντως, δεν ξερω γιατι εφαγα αρκουδακια
το βαζω κι εδω...
Quote:
το μεσημερι προς απογεμα....βγαινω απο το αισθησιακο μπανιο φορωντας μονο το μπουρνουζι μου και κατι σαγιοναρες
με κλειστα παντζουρια (διοτι καραδοκει η Λουλα απο απεναντι) βαζω βρακι με πρωτοφανις επιτυχια...πριν φορεσω την Μινερβα φανελα πιανω το spray το deodorant και ψεκαζω αμασκαλες
νιωθω οτι κατι δεν παει καλα, κατι ειναι λαθος...βλεπω το spray, ΔΕΝ ειναι το Fa for Men Extreme Cool...ειναι το ΑΡΟΞΟΛ το κιτρινο
διατηρω την ψυχραιμια μου και ξαναμπαινω για μπανιο
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ, απο δω και περα μονο ρολλ ον, κι ας μας κανει τις αμασκαλοτριχες κανταιφια
ΥΓ. εχει ξαναγινει
εχεις βαλει σοδα μαγειρικης στις αμασχαλες σου? εχεις βιντεοντοκουμεντο?
nope ..... :-) δοκίμασε το με σόδα στο βαμβάκι και μετά άπλωσε στην α μασχάλη....και μετά καθάρισε την λιγο ..... σκότωνει την κακοσμια.....οταν ιδρωσεις εγγυηση sure
τι βαμβακι ομως? βιολογικο για κανονικο? εχομε και ευαισθητο κανταιφι γιατι
ξέρω γω ότι έχεις. δεν παθαίνουν τα κανταιφια τπτ από βαμβάκι.......εδώ ΑΡΟΞΟΛ έβαλες....ευτυχώς που δεν ήταν ΤΕΖΑ
Μπεσαμέλ με ταμπάσκο βάζω εγώ.
Πανελλήνιες 2015, πρώτο τριωράκι μάθημα αύριο για να μπει καλά ο μήνας. fml
Junior member indeed.