Re: The music off topic thread (survives!)
Quote:
Originally Posted by Tyler_Durden
Τι δισκάρα έβγαλαν οι My Dying Bride ρε σεις????? Τι πράμα είναι αυτό? Αν και η πρώτη (-όχι και πολύ προσεκτική- ακρόαση ) με απογοήτευσε, στην τρίτη με τέταρτη ακρόαση έπαθα πλάκα! Για μένα πλεόν είναι άνετα το καλύτερο άλμπουμ που έβγαλαν απο το "The Dreadful Hours" και μετά.Επίσης νομίζω οτι μαζί με το βιολί που επέστρεψε και έφερε μαζί της η νέα βιoλονίστα τους, έφερε και αρκετά στοιχεία απο τους "A Forest Of Stars" πράγμα που οι MDB το αξιοποίησαν δεόντως και ακούγονται ακόμη πιο υποβλητικοί απο παλιά.Τσεκάρετε
ena link re paidia...pm pls
Quote:
Τι δισκάρα έβγαλαν οι My Dying Bride ρε σεις????? Τι πράμα είναι αυτό? Αν και η πρώτη (-όχι και πολύ προσεκτική- ακρόαση ) με απογοήτευσε, στην τρίτη με τέταρτη ακρόαση έπαθα πλάκα! Για μένα πλεόν είναι άνετα το καλύτερο άλμπουμ που έβγαλαν απο το "The Dreadful Hours" και μετά.Επίσης νομίζω οτι μαζί με το βιολί που επέστρεψε και έφερε μαζί της η νέα βιoλονίστα τους, έφερε και αρκετά στοιχεία απο τους "A Forest Of Stars" πράγμα που οι MDB το αξιοποίησαν δεόντως και ακούγονται ακόμη πιο υποβλητικοί απο παλιά.Τσεκάρετε
:? :?
thnx gia ta pm... :pingpong:
VASILI, KOSTA, XAMHLE
Oi
http://www.spirit-of-metal.com/les%2.../pics/logo.gif
Katargisan to hardcore xthes kai oles tis malakies poy akoyte. Sti diaskeyi apo Bathory epapse na yparxei kai episima. Krima
Quote:
Tεσπα, απόψεις φυσικά και γούστα ειναι αυτά, εμένα με απογοήτευσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όπως φυσικά και το προηγούμενο.. :|
Αντικειμενικά νομίζω είναι από τις χειρότερες δουλειές του Aaron στα φωνητικά και γενικά μια σούπα που απλά πρόσθεσε και το βιολάκι για
να θυμηθόμεν τα παλαιά..
ΚΡΙΜΑ :!: :?
Quote:
Originally Posted by Ra Pariah
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:
Quote:
Originally Posted by Ra Pariah
ελα ρε παπαρια παραια,γουσταρω ερεμπ αλταρ τσανελ γιατι τα σβηνουν ολα ξερω γω.
ξαδερφος ρουθλεςς??
Πανκη μην αρπαζεσαι ρε.Ειναι φιλαρακι ο συγκεκριμενος,σκετη λατρεια που τα σπαει με tragedy και επιθανατιο ρογχο. :D
δεν αρπαζομαι ρε,χαβαλε κανω.
επιθανατιος :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Τι παιχτηκε με τους ε.ρ? :shock:
πριν 1μιση μηνα πεθανε ο τραγουδιστης τους και ηταν φιλος....
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
πριν 1μιση μηνα πεθανε ο τραγουδιστης τους και ηταν φιλος....
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!Κριμα,πολυ κριμα για το παληκαρι...
R.I.P. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Bill, μας το 'χε πει ρε ο Αντρέας ρε. ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ RIFFS ΤΟΥ. ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ METAL REFRAIN ΤΩΝ ΨΙΘΥΡΩΝ ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΟΡΕΣ.
MAY YOU REST IN PIECE
'ΣΟΠΕΔΩΣ'