Μια σκέτη αηδία είναι, σα μπετό γίνεται, και είναι και ο ορισμός της τεμπελιάς, σιγά το δύσκολο να φτιάξεις ένα πιλαφάκι, 10 λεπτά.
Printable View
Μια σκέτη αηδία είναι, σα μπετό γίνεται, και είναι και ο ορισμός της τεμπελιάς, σιγά το δύσκολο να φτιάξεις ένα πιλαφάκι, 10 λεπτά.
Το μόνο που αλλάζει είναι το σούρωμα ξέρω γω και η αναζήτηση για τον χαμένο κόκκο, που κολλάς; Για το μπετό μάλλον ευθύνεσαι εσύ, σόρι, δεν αλλάζει η δομή του ρυζιού επειδή περιβάλλεται από σακουλάκι. Είμαι παντελώς άσχετος από μαγειρική αλλά τυχαίνει ένα από τα ελάχιστα πράγματα που 'χω φτιάξει να 'ναι αυτό, οπότε δεν υπάρχει κάποια παγίδα στη φάση υποθέτω.
Νταξ, ίσως είμαι προκατειλημμένο για το "μπετό", έχω δοκιμάσει από ράντομ φίλο βαριέμαι-να-μαγειρέψω οπότε όντως μπορεί να είχε κάνει μαλακία. Πάντως το πιλαφάκι δεν είναι τπτ εκπληκτικό, ρίξε ρύζι με λίγο λαδάκι και πρόσθετε κάθε τόσο λίγο νερό, θα δεις ότι γίνεται πολύ πιο νόστιμο. ;)
ρίξε ρύζι με λίγο λαδάκι και πρόσθετε κάθε τόσο λίγο νερό, θα δεις ότι γίνεται πολύ πιο νόστιμο + knorr βοδινό = ο ορισμός του μοναδικού φαγητού που έκανα ποτέ ως φοιτητής
Εμπειρικά μιλώντας μια χαρά βγαίνει το "σακούλας" αν ξέρεις σε γενικές γραμμές πότε το ρύζι είναι έτοιμο για να το βγάλεις. Από εκεί και μετά εγώ δεν τα ξέρω αυτά που λέτε, κάνω το κλασσικό βράσιμο ρυζιού σε αλατόνερο και μετά εφ'όσον θέλω το στραγγίζω και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι (ε σαν μακαρόνια δηλαδή).
τρωγω κινεζικο
Spoiler
http://i.imgur.com/3bZVh.jpg
λέω να κάνω κι ένα φραππέ σκέτο να το συνοδεύσω...
http://img805.imageshack.us/img805/1636/dscn0555.jpg
απο χθες το βραδυ!
μαρουλακι με βαλσαμικο
χοιρινα κομματια ριγανατα!
Πολυβιταμίνη, lucozade, κεφτέδες τηγανιτούς και έτοιμες 2 μπίρες (see offtopic thread)
ένα κομματάκι απ' αυτή. ό,τι πρέπει για πρωινό!Spoiler
μισό κιλό φράουλες με γιαούρτι σόγιας και μουσλι ολικής αλεσεως
γυρω στο αναμιση μετρο λουκανικο (καλο-εντοπιο)
και πατλιτζανες στην σχαρα για σαλατα
και λιπαρεα για το ουζο
... κ για τους εδώ θαυμαστές μου
Spoiler
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
POUZZA