ρε συ ωραιο σαητ! μπραβο τους.
Printable View
ρε συ ωραιο σαητ! μπραβο τους.
οντως,φαντασου να ανεβει κιαλλο η ομαδα
Ρε σεις, τωρα που το θυμηθηκα, διαβαζα και παραλληλα εβλεπα το καυλι απο τους Ροκετς. Εσεις που λεγατε κατι για Παναθηναικο και ΝΒΑ, πιστευετε πραγματικα οτι ο Παναθηναικος θα εκανε πανω απο 5 νικες στο ΝΒΑ ετσι και επαιζε? Εντελως θεωρητικα.
Δεν παιζει με την καμια να προσαρμοζονταν οι παικτες στους κανονες, και οκ, οι Ροκετς ειναι απο τις πολυ καλες ομαδες ΝΒΑ, αλλα και παλι, ειδικα μετα τον πρωτο μηνα που θα επαιζαν καθε 2-3 μερες αγωνα, οι παικτες του ΠΑΟ θα ηταν ολοι στο νοσοκομειο με υπερκοπωση. Αλλος κοσμος, εντελως.
Να πουμε επισης καπου εδω οτι στον ματζικ κοζμο του ΝΒΑ δεν υπαρχει ντοπινγκ κοντρολ ε
80 ματς τη σαιζον φιλος. ποια σαιζον δηλαδη, σε 7 μηνες τα παιζουν. χοχοχο.
το οτι θα μπει στη λιγκ ο βαζελος μαζι με αλλες 4 ομαδες δεν σημαινει αυτοματα οτι θα κερδαει.
θα κερδαει οσα ειναι κανονισμενα να κερδαει για να γινουν καποιες νικες τα πρωτα 2 χρονια και να χαιρεται και ο κοσμος και να ναι ολοι ευτυχισμενοι.
το θεμα ειναι να ρεει το χρημα και να ερχονται παικται στην ομαδα που δεν θα τους βλεπαμε στα ποιο τρελα μας ονειρα.
και μετα την 2ετια 3ετια ...βλεποντας και κανωντας ,διεκδικεις ακομη περισσοτερα.
αντε να παει 2010 μπας και σταματησουμε να παιζουμε στο πρωταθλημα να χαρουν και οι αγγελοπουλοι.
κι αμα σταματησετε εσεις, τι θα κανει το ΑΣΕΑΔ μετα??????????? :(
ε καλα, κατσε να σταματησουμε πρωτα
Οποιος ειδε το ματς με Ροκετς ισως να ακουσε απο τους σχολιαστες οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομμυριο να παιξει ο Παναθηναικος και οποιαδηποτε ευρωπαικη ομαδα στο ΝΒΑ τουλαχιστον μεχρι το 2020, χρονια κατα την οποια ΙΣΩΣ υπαρχει μια δυνατοτητα να δημιουργηθει μια νεα ομαδα με βαση το Λονδινο και με μπατζετ τουλαχιστον 300 εκατομμυρια δολλαρια, 100 για τη δημιουργια της ομαδας και 200 για την κατασκευη νεου γηπεδου. Κοινως, απλα ποτε. Αλλα ο καθενας μπορει να εχει ονειρα.
http://media2.feed.gr/filesystem/ima..._type11442.jpg
Ελάχιστοι τον γνωρίζουν ως Γιάννη Βασταρδή. Ολοι τον ξέρουν ως «Ντόκεν». Και τον θυμούνται με χέρια ψηλά, με φωνή δυνατή, με πλάτη στο γήπεδο. Να χορεύει στα κάγκελα. Να μεταδίδει ηλεκτρισμό. Και να ενώνει. Οσο μπορεί. Οπως τότε, πριν από τέσσερα χρόνια εναντίον του Ηρακλή, όταν μπήκε μέσα στη Λεωφόρο και «ένωσε» τη «13» με την «7», τη «10» με τα VIP, όλο το γήπεδο. «Για την Πανάθα, ρε γαμώτο». Εχοντας αγκαλιά την ενός μηνός κόρη του, ένας παθιασμένος 40άρης «καταπράσινος» μπαμπάς στέλνει σήμερα τα δικά του μηνύματα. Λίγα και καλά...
- Ποια η αίσθησή σου για τη διαμάχη ΠΑΕ - Ερασιτέχνη;
«Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά τους προβλήματα. Και νομίζω ότι αυτή η διαμάχη δεν αφορά τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων του Παναθηναϊκού και των οργανωμένων. Αυτό που με νοιάζει είναι να τα βρουν, ώστε ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει ένα σπίτι, μια έδρα αντάξια του ονόματός του. Ωστε να γίνει ο Παναθηναϊκός πιο μεγάλος. Να έχει αίγλη, κόσμο, έδρα, στόφα μεγάλης ομάδας. Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη που να μην έχει το δικό της γήπεδο. Αν έχεις το σπίτι σου, σιγά σιγά το συμμαζεύεις, κάνεις το νοικοκυριό σου. Και έχουν τεράστια ευθύνη και οι δύο απέναντι στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση αυτού του ονείρου».
- Τι εκτιμάς για την κατάσταση που έχει προκύψει με τους οργανωμένους και συγκεκριμένα με τον «Ενιαίο Φορέα»;
«Πιστεύω ότι πολλά από τα παιδιά του "Ενιαίου Φορέα" είναι παρεξηγημένα για λόγους που τους "φόρτωσαν" κάποιοι, είτε εσκεμμένα είτε από άγνοια, δεν το γνωρίζω αυτό. Επί παραδείγματι, στην Πάτρα πολλά παιδιά από τον "Φορέα" αλλά και από άλλους συνδέσμους όχι μόνο δεν ήταν σε αυτούς που επιτέθηκαν εναντίον παικτών και προπονητή, αλλά προσπαθούσαν να συγκρατήσουν άλλους και να τους βγάλουν εκτός γηπέδου. Τα επεισόδια στο προπέρσινο ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησαν από ΑΕΚτζήδες που επιτέθηκαν σε ένα πέταλο με ήσυχους Παναθηναϊκούς. Και μετά μπήκαν μέσα στο γήπεδο άτομα από πολλές θύρες και πάλι υπήρχαν αρκετοί επικεφαλής συνδέσμων που προσπαθούσαν να γυρίσουν πίσω αυτούς που είχαν μπει μέσα. Και με τον Ολυμπιακό, που χτυπήθηκε ο Ζεβλάκοφ από την αυθόρμητη βλακεία ενός πιτσιρικά, ο "Φορέας" είχε πάρει θέση με ανακοίνωση που καταδίκαζε το γεγονός. Και αυτή η ανακοίνωση νομίζω ότι είχε αξιοποιηθεί από την ΠΑΕ στον αθλητικό δικαστή ως ελαφρυντικό για την ομάδα. Εχουν κάνει και αιμοδοσίες, έχουν βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, τους πυρόπληκτους, έχουν κάνει τουρνουά... Αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και δεν θέλουν να τον βλάψουν. Κάτι άλλο που έχει "φορτωθεί" γενικά στους συνδέσμους είναι ότι είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα. Και ότι οι περισσότεροι είναι "Γιαννακοπουλικοί". Αυτό δεν είναι αληθές. Τόσα χρόνια σε εκδρομές με όλους τους συνδέσμους έχω καταλάβει ότι η μεγάλη καψούρα τους είναι η μπάλα. Δεν μπορούν, βεβαίως, να μην πάνε και στο μπάσκετ όταν αυτή η ομάδα φέρνει τίτλους, έχει παικταράδες και μας κάνει νιώθουμε υπερήφανοι. Αλλά η μεγάλη καψούρα όλων και στις καλές και στις άσχημες στιγμές είναι η ποδοσφαιρική ομάδα!».
«Να μιλήσουν με τον κόσμο!»
- Ποια η άποψή σου για τη σχέση ΠΑΕ - συνδέσμων γενικά;
«Ο ρόλος του κυρίου Αθανασόπουλου για μένα δεν είναι μόνο να διαβάζει ανακοινώσεις και να κάνει δηλώσεις. Αλλά να κάνει μια σειρά επισκέψεων σε όλα τα κλαμπ από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και να συζητήσει με τον απλό κόσμο τα προβλήματά τους, να τους ενημερώσει για τις θέσεις της ΠΑΕ, να συζητήσει για τα θέματα βίας, ούτως ώστε να βγει κάτι καλό και για τον Παναθηναϊκό, ώστε να έρθει πιο κοντά η ομάδα στον κόσμο και ο κόσμος στην ομάδα».
«Να μην κοιτάζουν το συμφέρον τους»
- Ποια είναι τα λάθη των συνδέσμων;
«Ορισμένοι συνδεσμίτες αντί να κοιτάξουν το καλό του Παναθηναϊκού κοιτάζουν το δικό τους συμφέρον. Δεύτερο λάθος είναι τα επεισόδια. Αλλά εδώ θέλω να διευκρινίσω κάτι. Πολλοί πιστεύουν ότι οι οργανωμένοι ευθύνονται αποκλειστικά για τις επιθέσεις εναντίον των παικτών της ομάδας, αλλά εγώ δεν το ασπάζομαι αυτό. Δεν ξέρω, ίσως είμαι πολύ "αθώος", αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο από κανέναν σύνδεσμο με στόχο το κακό της ομάδας. Μου ακούγεται τρελό! Λάθη έχουν γίνει πολλά από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και από την οικογένεια Γιαννακόπουλου. Δηλαδή πέρυσι στο φάιναλ φορ δεν πικράθηκαν χιλιάδες Παναθηναϊκοί που δεν κατάφεραν να βρουν ένα εισιτήριο; Πρέπει όλοι οι σύνδεσμοι να δώσουν μεγαλύτερη βάση στην επικοινωνία και στη συζήτηση με μέλη και με Παναθηναϊκούς μη οργανωμένους, ώστε να τους περάσουν τη νοοτροπία της αγνής αγάπης για την ομάδα χωρίς καμία μορφή βίας και με όμορφα πράγματα στο γήπεδο. Η "Θύρα 13" πρέπει να ξαναγίνει "Θύρα 13" με παλμό και αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Δεν με ενδιαφέρει αν λέγονται ΠΑΛΕΦΙΠ, Στέφανος, Φορέας, ΠΑΕ. Αυτά πρέπει να τα βρουν. Δεν πρέπει να κοιτάζει κανείς το συμφέρον και την αυτοπροβολή του. Εγώ μπορώ να βοηθήσω, μιας και πολλοί πιστεύουν ότι είμαι κοινά αποδεκτός. Ολοι γνωρίζουν ότι πηγαίνω στο γήπεδο τόσα χρόνια χωρίς να ζητάω και να "βγάζω". Μόνο για να δίνω αυτό που μπορώ. Την ωραία τρέλα στην κερκίδα».
«Δεν μπορώ να "τρελαθώ"»!
- Γιατί δεν πηγαίνεις στη Λεωφόρο;
«Γιατί θέλω να πάμε μαζί όλοι οι Παναθηναϊκοί, γιατί με τρώει αυτό το μαράζι. Γιατί δεν μου "βγαίνει" να πάω μόνος μου. Δεν μπορώ άλλο αυτή την κόντρα με την ΠΑΕ και μεταξύ των συνδέσμων δεν την αντέχω. Θέλω να πηγαίνω στο γήπεδο, να τραγουδάω μαζί με όλους για την ομάδα, τίποτα άλλο. Δεν μου κάνει καρδιά να πάω τώρα στη θύρα 13 και δεν μπορώ να πάω σε άλλη θύρα. Αυτήν τη στιγμή η Λεωφόρος μυρίζει αρρώστια, δεν το αισθάνεσαι; Με χαλάει. Δεν το καταλαβαίνουν πολλοί αυτό, ούτε απαιτώ να το καταλάβουν, αλλά αυτό νιώθω. Αν πονάω για την ομάδα και πόσο θα ήθελα να ήμουν μέσα, το ξέρω μόνο εγώ. Δεν μένω έξω επειδή είμαι μέλος του "Φορέα". Το ξέρουν όλοι ότι δεν είμαι σε κανένα σύνδεσμο! Μένω εκτός γιατί δεν μου βγαίνει αυτή η λαχτάρα να πάω να τραγουδήσω, να φωνάξω, να χοροπηδήσω, να "τρελαθώ", να βοηθήσω την ομάδα. Αν δεν είμαστε όλοι μαζί και αν είναι άδεια η θύρα 13, δεν μπορώ. Πήγα στο φιλικό για τους πυρόπληκτους, που η Λεωφόρος μύρισε άρωμα θύρας 13. Και θα ξαναπάω μόνο όταν όλοι οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού γίνουν μια γροθιά. Μακάρι!».
- Είσαι αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά;
«Ως Παναθηναϊκός είμαι πάντα αισιόδοξος»!
η αιανταρα εκανε το 3 στα 4 με τη νικη της σημερα ,3-1
:D
kai o AIO kerdise ton fwsthra pou kai kala phgaine gia anodo fetos :D
Αυτη η βλακοφατσα ειναι ο ''ντοκεν''?
Δεν περιμενα και τιποτα καλυτερο απο βαζελους...
To να λενε "παλιοι" συνδεσμιτες (που ηταν στα 20ς τη δεκαετια 80) και μαλιστα ατομα που εχουν "ψευδωνυμα" σε συνδεσμους οτι ειναι μαλακια τα επεισοδια ειναι -σχετικα- υποκριτικο. Υπαρχουν κι εξαιρεσεις αλλα χμ, ναι. χαχα.
σε αλλα νεα, νικη ο Αιας, ΠΟΥΤΣΑ ο Βυζας. Οπως πρεπει δηλαδη.
ο Ηλιόπουλος τι λέει για όλα αυτά?