MALISTA
Printable View
MALISTA
τι λετε ρε γαμω την παναγια σας.
ετοιμαστειτε για ντραβαλα γαμω την διοικηση σας μουν-οπανα.
Kλαιω ηδη με μπλογκ Κολκα που με καποιο τροπο θα το δικαιολογει.
Απάντηση Κόλκα: Η δουλειά να γίνει, αν ήταν άλλη η οψιόν θα ήμουν χαρούμενος. Με δύο εκατ. ευρώ έχω ενστάσεις.
tha tan xaroumenos leei
αντε γαμω το σπιτι του σταυρακη τωρα.
15+ χρονια τον ξερω τον μαλακα,και εδω και 2 χρονια εχει γινει το πουτανακι της διοικησης επειδη δινουν πρωτα σε αυτον τις ειδησεις.
θα φαει και αυτος τις σφαλιαρες του συντομα ομως.
τελος οι ποστ-ροκ γκεη και στονερ "στηριζουμε την φαση" κερκιδουλες.ξεκιναει παλι το αγνο ροκαμπιλυ.
http://img232.imageshack.us/img232/2379/paok13.png
για αλλαγες τελευταιας στιγμης δε με χαλανε καθολου...ξεφορτωθηκαμε τον εναν χειροτερο ως τωρα παικτη μας και πηραμε εναν που απο οτι ακουω ειναι αρκετα καλος(δεν τον εχω δει ακομα)...α και ελληνας κιολας...
καλα αυτη τη καραμελα με το ελληνες δεν την καταλαβαινω
στα αρχδια μου αν ειναι ελληνες ή ξενοι,το μονο που μετραει ειναι να ξερουν το τοπι,εκτος αν αρχισετε τις γραφικοτητες τυπου ποναει την φανελα-για το καλο της εθνικης κ.τ.λ.
http://media2.feed.gr/filesystem/ima..._type11104.jpg
εθνικη θα δει οσο ειδε κι ο κωτσιος οσο τον ειδα στο ματσ με τον αρη
kala,arxiste tis fapes metaksi sas prota sti 4 gia tin theopoiisi tou gkarsia k tis antidraseis ton organomenon stis skepseis tis dioikisis gia apodesmefsi tou k sti arxiki mi ananeosi tou konseisaou pou opos thimasai kala pali antidrousan oi organomenoi eno itan pasifanes oti i omada me aftous tous 2 paremene se metrio epipedo.k tora vlepoume k mathenoume oti aftoi oi 2 einai o karkinos ton apoditirion ektos apo to agonistiko.meta rixnoume tis fapes pou tou analogoun tou kolka me sevasmo panta giati einai o monos pou niothei apo ta alla ta sixamata mpouzodimosiografous
χαχ
προφανως δεν το λεω ουτε επειδη θα ποναει τη φανελα( ΛΟΛ ) ουτε για το καλο της εθνικης (ακομα περισσοτερο :P)
απλα θεωρω οτι θα ειναι πολυ ευκολοτερο να προσαρμοστει και να δειξει απο την αρχη ενα καλο προσωπο απο το να περναμε εναν βραζιλιανο αντιστοιχης ηλικιας πχ
αντε και γαμησου ρε μαλακα.
φαπες μεταξυ μας για παικτες και κυριως αυτους τους 2,δεν εχουμε παιξει ουτε θα παιξουμε ποτε.μπορει να κοπανιομαστε για 1002 λογους,οχι ομως για αυτο.
σκατα αντιδρουσαμε στην αποδεσμευση του πορτογαλου,στην περιπτωση γκαρσια θελαμε να τον δουμε αφου θα ειχε βγαλει προετοιμασια.τωρα πουλο και οι 2.
σεβασμο στον σταυρακη?στο παπαγαλακι της διοικησης?πλακα κανεις ρε?επειδη καποτε ηταν ενας καλος μπαχαλος(πριν γινει δημοσιογραφος) και επειδη εχει παει καμια 100αρια εκδρομες σαν οπαδος?
κανεναν σεβασμο.ο σταυρακης πλεον ειναι στην απεναντι πλευρα.στα αρχιδια μου πλεον για τον μαλακα τον ξερολα που επιασε τον παπα απο τα αρχιδια και προλογιαζει τον κοσμο και το παιζει μεγαλοδημοσιογραφος.
me pligoneis kargioli
plaka me kameis re malaka?allalazonta paokia den mpanigirizan gia tin ananeosi tou ARXIGOU?
nai giati meta tin proetoimasia,ipirxe elpida na ginei makeleles.
k tora katsane sta simvolaia tous ta paixtourgia,ksereis oti oli ti xronia tha xeis gamimena apoditiria maftous tous dio.k ton enan sti mapa vasiko giati santos eisai.omorfxies fetos
eftixos dgioksame ton karkino ton anastasako.oi epithetika aples.gela o kozmos
το τι κανουν τα ΦΥΤΑ,δεν με ενδιαφερει.
ο κονσεισαο πεθανε για εμας περσυ στην Λαρισα.
ο γκαρσια απλα δεν ειχε βγαλει προετοιμασια περσυ,και θελανε να τον δουμε.
ο αναστασακος καλως εφυγε,το παλικαρι απλα δεν μπορει.
Μουν στον ΠΑΟΚ ρε μαλάκες;;;;;; χαχαχαχ
Code:http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/248637.html
πω μην κανετε σαν κακογαμημενες!! οταν εχετε τετοιους παιχτες, με το περιεργο "εγω" και το αλητικο σοου, το ξεραμε οτι ειναι ετσι! κονσεισαο στα πελε μου αν δεν ανανεωνοταν! Γκαρσια αγαπαω, ιδιο τον βλεπω, δεν καταλαβαινω που κολλατε!! κι εμενα αν δεν ηταν η οψιον του Μουν 2μυρια ηταν κανα 500χιλ δε θα με χαλουσε! βεβαια αν εξαιρεσεις την γκαντεμια με τους τραυματισμους, αμυντικους μια χαρα εχουμε, τον Αραμπατζη τι θα τον εχουμε για τα ριφρεσεμεντς στον παγκο? ας τον διναμε δανεικο εξαρχης! κεντρο εχουμε!! Ε επιθεση τι μου στελνει τον Αναστασακο, ok ο Λιακος μεχρι ενα σημειο ειναι δεν μπορουσε παραπανω, και τα γκολακια τους μας εβαλε περσι κι ολα, αλλα θα ταν μια ζωη αλλαγη στο 75-90! αντε πες αυριο τραυματιζεται Μουσλι, ποιους θα εχουμε Φιλομενο, Παπαζογλου ΜΟΝΟ!! εκει ειναι το θεμα!