Printable View
πειτε οι γνωστοι-αγνωστοι(σαντοουκινγκ,μπλαιντγκεο) κανενα καλο φαγαδικο-γυραδικο-ταβερνειο κοντα λιμανι βολου για να κοπιασουν οι ταξιδιωτες απο και προς σκιαθο =)
an mou to thumiseis to prwi tha parw thl kollhto pou einai apo volo kai tha se enhmerwsw
υπεροχο όταν το πρωι στο ραδιοφωνο λεει οτι θα ειναι στεγνός (!) ο καιρός και τωρα βρεχει
Καλό μήνα παίδες :grin:
Πόσο FML είναι να μιλάς στο σταθερό και να κανονίζεις το πρόγραμμα των διακοπών σου για μετά τις 20 Ιουλίου και εκείνη τη στιγμή να δέχεσαι επίσκεψη η οποία σε ενημερώνει ότι μετά τις 20 Ιουλίου θα βρίσκεσαι στη γαμωΡεντίνα για δουλειά; Το Σταυρό μου.
ειχες παλια τον 1 λιτρου χυμο motion! και κει που ησουν ετοιμος να χορηγηθεις με θετικη ενεργεια, την ωρα της χυσης, πιτσιλουσε!! ελα ομως που καπου στο cern το λυσαν αυτο και εδω και πολυ καιρο ενσωματωσαν ενα τσιπ μεσα καπου κατω απο το πωμα που πια δεν πιτσιλαει οταν πας να βαλεις χυμο!! ...αλλα αυτο δεν εφαρμοστηκε και στις μεγαλες συσκευασιες 2λιτρων με αποτελεσμα το αριστερο μου ματι να εκπεμπει θετικη ενεργεια και το χερι μου να μυριζει χλωρινη!! το τελευταιο ειναι μια αλλη ιστορια, αλλα ραντεβου απο σεπτεμβρη!!
edit: Ρεντινα Μαλαματσινα!!