Και παραπάνω.Quote:
Originally Posted by Lethargica
Printable View
Και παραπάνω.Quote:
Νομίζω ότι έχουμε 7 ώρες διαφορά, 8 κλείνουν οι κάλπες... άρα 2 ώρες... ή είναι πολύ αργά και κάνω μαλακίες υπολογισμούς;; :oops:
Οι διαφορές ώρας από Πενσυλβάνια μέχρι Καλιφόρνια είναι διαφορετικές. Νομίζω 7 κλείνουν οι κάλπες.
Πάντως, τα στοιχεία λένε ότι η προσέλευση ήταν αυξημένη (που αναμένεται να ευνοήσει τους Δημοκρατικούς) και ότι πολλοί αναποφάσιστοι (κυρίως γυναίκες αναποφάσιστοι) έκαναν το τελευταίο 24ωρο στροφή από Μπους προς Κέρρυ.
Good news! Και οι γυναίκες ήταν αυτές που τάσσονταν κυρίως με το μέρος του μπους..
:dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick: :dick:
Ναι...Για να δούμε....Quote:
Αν και όσο πάει να εκλεγεί ο Κέρρυ, αρχίζω να πιστεύω ότι λίγα θα αλλάξουν.
Ναι αλλά δε γίνεται να ναι χειρότερος από τους 2 προηγούμενους καραγκιόζηδες... δεν υφίσταται χειρότερο!!!!!Quote:
Originally Posted by Gabriel
Ελπίζω να αποδειχθώ λανθασμένος, αλλά νομίζω ότι θα διαπιστώσεις μέσω σύγκρισης ότι ο Κλίντον δεν είναι όσο καραγκιόζης όσο πολλοί Έλληνες θέλουν να πιστεύουν.Quote:
Ναι αλλά είναι... :roll:Quote:
Νομίζω πώς όχι (γαμώ τις ανταλλαγές επιχειρημάτων σερβίρουμε :D )
Ντάξει, αναγνωρίζω ότι οι γκομενοδουλειές του έκαναν γάμησέ τα την εικόνα του, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς όλες τις μαλακίες που έκανε.. Δεν τον συγκρίνω με τον Μπους, γιατί του 2ου έχω να του χώσω γερά βρισίδια, αλλά το ότι δεν είναι μεγαλύτερος μαλάκας, δεν αναιρεί κι ότι δεν είναι μαλάκας.Quote:
STARXIDIA MAS. APANTISTE STO TOPIK MOU.
Όπως? (keeping in mind ότι ήταν Αμερικανός Πρόεδρος)Quote:
εδώ συμφωνώ με Gabriel.
τον Κλίντον τον ψιλοπήγαινα.. για πρόεδρο της αμερικής that is.
τώρα ο Kerry... δεν ξέρω..ενώ μου φαινόταν μια χαρά μέχρι σήμερα, όταν τον είδα που ψήφιζε... δεν ξέρω.. σαν να ρθε μια συνειδητοποίηση ότι
"α. και αυτός καραγκιόζης θα ναι"
dunno.. θα δείξει
Σόρυ κιόλας, αλλά το ότι ήταν Αμερικανός Πρόεδρος τον δικαιολογεί;;;; Ίσα ίσα που θα πρεπε να ήταν πιο προσεχτικός/επιλεκτικός.Quote: