Το πρώτο ημίχρονο που είδα κατέβαζε μια αυτός μια ο Fultz.
Rookie of the year στο χαλαρό. Aπίστευτα γρήγορος για το ύψος του και πολύ καλός πασσέρ.
Printable View
Και γω είμαι φόλα αντι-Λεμπρόν αλλά αυτός φαίνεται λατρείας :pink:
τον Fultz δε τον πιστεύω καθόλου, ο Embiid αντίθετα θα γίνει τεράστιος
γενικά ο Λόνζο ήταν #2 στο draft επειδή ο Fultz θεωρείτο όντως καλύτερος? ή απλά μπήκαν βύσματα LA κτλ?
Γιαγκουλα, είσαι μεγάλος κόπανος τελικά. Καμία ομάδα μου δε "βίασε" ο ΛεΠρος, μη φαντασιώνεσαι πράγματα που δεν ισχυουν.
Υπερσυντέλικε, γιατί να σιχαθείς έναν παίχτη, αν δεν κάνει σιχαμερές δηλώσεις τυπου "not seven" και άλλα τραγικά που έχει πει το πιθηκάκι των media;
supermachoman, ο Embiid έχει τεράστιο potential αλλά πρέπει να είναι υγιης προκειμένου να το δουμε.
Πρωτον, οι χεητερς Λεμπρον δεν ειμαστε εγω και ο Ονιμποτσο, ειναι καμποσα εκατομμυρια ανθρωποι στον κοσμο. Εχεις αναρωτηθει ποτε αν υπαρχει λογος για αυτο?
Δευτερον, νομιζεις οτι ο Λεμπρον τρωει κραξιμο επειδη τον λενε καποιοι "καλο παιχτη"? Οχι για τις παπαριες που εχει πει και εχει κανει 10 χρονια τωρα?
Τωρα ενταξει, ο αλλος εβγαλε rookie of the year τον Ben Simmons 10 μερες πριν ξεκινησει η σεζον :touched:
Για τον ίδιο λόγο που χεητάρουν και τον Brady.
Βρίσκεις τίποτα κοινό σε αυτούς τους 2;
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/...88/149/be5.jpg
Όσο για το ROTY ποιά είναι η προβλεψή σου FANTASMA?
Βρισκω 2 κοινα ναι, ενα ειναι οτι ειναι και οι δυο floppers και επισης και οι δυο cheaters. Κατα τα αλλα ο Μπρεηντι ειναι πολυ καλυτερος στο αθλημα του απο τον Λεπρο στο ΝΒΑ.
Δεν εχω προβλεψη για ROTY αν δεν δω αγωνες πρωτα....
Δεν είναι travelling. Crab dribbling είναι.
για πείτε, πού βλέπετε τους αγώνες? κάνα γκέιτγουέη ορ λίνκιν?
League Pass. Δεν είμεθα φτωχομπινέδες. Τα σκάμε για τηγκάβλα μας.