εγω ειδα το μισο απο το πρωτο βιντεο που το μονο που κανει οπως ειπε και ο μιτς ειναι να τρεχει....
θα τον δουμε αν σας βγει παντως εγω δεν πιστευω οτι θα αξιζει τα λεφτα που ακουγεται οτι δωσατε
Printable View
εγω ειδα το μισο απο το πρωτο βιντεο που το μονο που κανει οπως ειπε και ο μιτς ειναι να τρεχει....
θα τον δουμε αν σας βγει παντως εγω δεν πιστευω οτι θα αξιζει τα λεφτα που ακουγεται οτι δωσατε
gamane ta revythia .
o paiktis,apo tin alli, de fenete tpt spoudeo sta video kai exete dikio na diamartireste otan to kalokairi san lene gia mansini , dos santos , gioutierez kai Mark Gonzalez <3 .
AN τον παρουμε τελικα (γιατι η μονη πηγη ειναι κατι βραζιλιανικα σαητς που τον στελνουν στον Παναθηναικο) εγω εχω να πω και το αλλο...
σιγα σιγα, σε κανα εξαμηνο, καθηστε να δειτε που θα λενε απο δω και απο κει σε ρεπορταζ και ετσι "ε, ενταξει, δεν κοστισε ακριβως και 3,5 μυρρια"
χεχ...
κοιτα αν εχει βαλθει να βαλει χρημα στην hol χαλαλι =p
Η(Λ)ΟΛ.
ενώ εμείς κυνηγάμε παιχταράδες:
:dfinger:
axaxaxaxaxaxa
εντωμεταξυ αν παρετε οντως αυτον τον βραζιλιανο και δεν βγει τπτ ιδιαιτερο ξερετε ποιον αλλον παιρνατε με τα ιδια λεφτα ε ???? :lol::lol:
LOL
γιατι εσυ πιστευεις οτι αν ερθει θα δωσει ο σωκος 3,5 που λενε οι ΑΡΔ?
τα μισα και βγαλε κοστιζει το παιχτακι
και επειδη εισαι και πονηρουλης τον μοουτσε της μποκα με 4χαρτια τον αγοραζεις και τους αφηνεις και ρεστα να πιουνε κανα μπιραλ:-P
kala profanws...apla den kserw ti paizie me ton sygkekrimeno giati ekei einai perierga me ta dikaiwmata..px mporei na ton parete 1M sou lew egw alla na einai to 50 % kai tetoies pipes....
as doume an ontws einai autos pou tha parete vevaia kai vlepoume
edit: a kai mpyral e! swraios \m/
http://www.sport-fm.gr/article/192335
:lol:Quote:
Πώς λοιπόν δεν παίρνουν επειδή δεν βρήκαν καλύτερο; Οποιος κι αν έρθει θα είναι καλύτερος από τον κανέναν, απλώς και μόνο γιατί θα είναι κάποιος.
Soiledinho λοιπόν :dfinger:
Δε γελάει ο κόσμος.
τωρα που κερδισε και με γκολ Λεοναρντο?
μαλακα θα σε βγαλουν, που θελες και αριστερο χαφ.
κατσε να δεις.