γελαω
Printable View
γελαω
τι μου εξηγείς τα παραπάνω ρε; είπε ο σαμπρέλας για δόλο και είπα αυτό αποκάτω (εντωμεταξύ είχες γραψει κι εσυ). Δεν είδα τατιάνες και μεγκα οπότε δεν ξέρω αν της προσάπτουν δόλο, αλλά για να σταθεί ως κατηγορία πρέπει να αποδείξουν οτι γνώριζε, πράγμα σχεδόν αδύνατον αν δεν εχουν το ιστορικό.
Παράνοια είναι λίγο να καταλαβαίνεις οτινανε
Mέσα από τη φυλακή ξέσπασε ο γνωστός επιχειρηματίας μετά κια πό την τελευταία του φυλάκιση. Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο Πρώτο Θέμα και δηλώνει... απένταρος!
«Είμαι δράμα. Ψάχνω να βρω δουλειά. Αυτό να τους πείτε. Ενημερώστε όλους που με μισούν ότι δεν έχω τίποτα. Θέλουν να πάνε αύριο να γκρεμίσουν το σπίτι μου; Να πάνε! Είμαι άντρας με balls και το αποδεικνύω»
A ha ha
εν τω μεταξύ
Quote:
Προφυλακιστέα κρίθηκε η 22χρονη ιερόδουλη, T. B., μετά την απολογία της στον 13 τακτικό ανακριτή.
σε μια πιο αναλαφρη νοτα απο το σαητ των αγαπημενων μας τερμιναλ119:
Πυρήνες Αξιοπρέπειας Σε Έναν Βούρκο Ξεφτίλας
χτυπιεμαι απ'τα γελια εδω και ΠΟΛΛΗ ωρα.
Σε άλλα νέα, το σύμβολο του V for Vendeta χρησιμοποιείται πλέον και απο άτομα που ψηφίζουν ΧΑ.
ξυπνητουρια.
χρονια τωρα http://www.ediktyo.gr/2010/01/blog-post_2690.html
Λογικό να χρησιμοποιείται από τέτοια άτομα, το τραγικό είναι όταν χρησιμοποιείται από τους άλλους.
http://www.imerisia.gr/article.asp?c...ubid=112856775
Ντάξει, αυτό δεν είναι απλώς θράσος, είναι προσβολή της κοινωνίας όλης. Εδώ ο κόσμος πεινάει και το μουνί κάνει δίαιτα.
Θα έγραφα τίποτα του τύπου "αν έχεις άντερα μωρή και σε πνίγει το δίκιο ρίξε σκοινί να γουστάρουμε" αλλά προφανώς και δεν το γράφω, ούτε το πιστεύω καν, απλώς το ανέφερα, γιατί φόρουμ είναι αυτό, μην μας στοχοποιούνε και για την κάθε τσιμπουκοτουρμπίνα.
σήμερα στην πορεία ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα, μιας και μετά από πολύ καιρό μπόρεσα να έχω δίπλα μου ένα ακόμα πρόσωπο :).
Ωστόσο πιο πολύ μου άρεσε που ένιωσα φωτομοντέλο μιας και πρέπει να βγήκα τουλάχιστον 4-5 φωτογραφίες από "άσχετους" (?) :)
Φωτογραφίες από άλλες 11 οροθετικές. Το μάθαμε τώρα και βγάζουμε τα πάντα στη φόρα.
τελικα κυκλοφορουν πολλοι κασκαντερ αναμεσα μας