γελάω πρωινιάτικα.
Printable View
κι αν είναι πιεσόμετρο καρπού disregard that shit, αν είναι βραχίονα μέτρα την κάποια στιγμή που είσαι χαλαρός χωρίς καφέ και τσιγάρο.
Πώς θα χαλαρώσει χωρίς καφέ και τσιγάρο;!
είναι γνωστό, λίγο πολύ, πως δεν είμαι και ο πιο κοινωνικός άνθρωπος του κόσμου και έτσι δεν ειμαι και ο λεγόμενος "συναυλιακός τύπος".
σε δυο συναυλίες ήθελα να πάω φέτος.
μία deftones που έπαιζε και εισητηριάκι τσάμπα και πήγαιν' έλα με αμαξάκι και όλα τα κομφόρ αλλά το προηγούμενο σου/κου ειχαμε το 2ημερο φεστ οπότε τη Δευτέρα σηκώθηκα δυο φορές από το κρεβάτι μία να κατουρήσω και μία για να γυρίσω σπίτι μου το απόγευμα και να πέσω στον καναπέ.
η δεύτερη ήταν/είναι οι Bad Trip που ανακοίνωσαν 5 ιούλη αθήνα και χαίρομαι και το λέω σε κόσμο και κανονίζω μπλα μπλα μπλα και τσουπ (!) θυμάμαι πως δουλεύω.
αν δε σε θέλει, παιδί μου, η μοίρα να κοινονικοποιηθείς...
τι σκατά διάβαζες 1,5 ώρα στην τουαλέτα;
syntages mageirikhs
aurio paizoun black sabbath/soundgarden/faith no more/motorhead.
simera eimai spiti me pafsipona gia tin plati.
stin kalyteri 8a paw na tous dw apo ta 500 metra gia na mi me skountane...
Ηρθα να ποσταρω αυτο....
https://scontent-b-mad.xx.fbcdn.net/...48717964_n.jpg
...και διαβασα και το ποστ του wraithgr. FML που η αγαπημενη μου μπαντα τωρα κουναει τα σωβρακα χιλιαδων Αγγλων κλπ ...και εγω ειμαι στα Λιοσσα, στο κομπιουτερ, και δεν εχω διαθεση ουτε για μια μπυρα να βγω.
:(
δύο φορές τους είδες ρε πλεονέκτη, πάρε μια τουμπανόπιτα από κοκορίκο και απόλαυσε ένα live στο youtube.
στα λιοσα στηριζουμε μονο γευστικο.