θα το παρεις;
Printable View
θα το παρεις;
Mallon gia ps3 se kapia fasi.
Στον παργαλάτσο μας όμως.
Δηλαδή οκ αν ισχύουν όσα ακούγονται στα previews μιλάμε για εντελώς πατροπαράδοτο* linear Final Fantasy χωρίς πόλεις για explore και αντί για vendors απλά θα αγοράζεις στα save points από menu, or sth. Ας βάλουν τα γραφικά στο κώλο τους.
*: Ότι "βήμα μπροστά" εκαναν στο 12, το διέγραψαν και γυρίσαν πίσω στο 10. Γούστα, ναι.
Όλη αυτή η περιγραφή πάντως μπορεί και να με κάνει να ψωνίσω εξμποξ για πάρτη του μόνο :P
Επίσης η πρωταγωνίστρια είναι μια γκόμενα με δυναμικό χαρακτήρα!
Μόνη ελπίδα ότι το κάνει ο Kitase.
θελει κανεις xbl blur beta code?
Portal 2 λοιπόν!
Χμ δεν είναι και τόσο σίγουρο, φοβάμαι μην εννοούν απλά κάνα update ή κάτι. Βασικά είχα μείνει στο πρώτο που έβγαλε η Valve χθες, βγήκε τίποτα καινούριο; Μακάρι πάντως
χθες βγήκε το δεύτερο. το πρώτο ήταν κάτι radio transmission που αποκρυπτογραφημένα έδιναν το url ενός bbs όπου μπαίνεις με dial up κι έχει εικόνες με διάφορα σαλεμένα. το δεύτερο άλλαξε το τέλος του portal, τσεκάρετε στο youtube.
λένε ότι στα στοιχεία περιέχεται ένα νούμερο που μοιάζει με την ημερομηνία βράβευσης του newell σε κάποια διάσκεψη, ίσως εκεί κάνει κάποια ανακοίνωση.
εγώ ελπίζω η ανακοίνωση να μην είναι ούτε portal 2 ούτε episode three, αλλά το mash up τους που θα είναι το HALF-LIFE 3. έχει εξελιχθεί σε άλλα επίπεδα το σύμπαν black mesa - aperture, αγγίζει τελευταία σεζόν λοστ.
To 1o το έβγαλε πριν μια εβδομάδα με το radio, χθες μπήκαν νέα κομμάτια λέει στο Portal ending και το περασμένο Σεπτέμβρη όταν το Gametrailers είχε video interview του Gabe, τον ρώτησε ποιο παιχνίδι θα ήθελε ο ίδιος να είναι επόμενο και απάντησε "Portal 2". E νιαου νιαου και κεραμίδια.
οτι και να ειναι απο αυτα που λετε παντως το σιγουρο ειναι οτι θελουμε
Σε άλλα νέα, η τελευταία έκδοση του opera είναι αυτή που μάλλον θα με κάνει να τον αποχωριστώ μια και καλή μετά από 3 περίπου χρόνια που το χρησιμοποιώ σαν βασικό browser μου και έχω υπάρξει και φανατικός υποστηρικτής. Interface κακή κόπια του chrome και πλέον με πολύ μικρότερες ταχύτητες από τον τελευταίο. Δεν αναφέρομαι στα μύρια κολλήματα που είχε πάντα και την άρνηση συνεργασίας του με διάφορα πράγματα που μπορεί κάποιος να πετύχει κατά τις περιηγήσεις του. Το μόνο το οποίο τον κρατάει ΑΚΟΜΑ είναι αυτό το γαμημένο το speed dial που απορώ πως δεν το έχουν κοπιάρει οι υπόλοιποι ανταγωνιστές. Πιο εύχρηστο χαρακτηριστικό σε browser ever.
Για Firefox υπάρχει σαν addon.
Και ο Chrome έχει κάτι-σαν-σπηντντάηαλ, και υπάρχει και γι' αυτόν addon, δεν έχω ιδέα αν δουλεύει.
Αυτό με το του chrome με ενδιαφέρει, γιατί απ' ότι κατάλαβα ο browser έχει ξεφύγει πολύ σε θέματα ταχύτητας και θέλω να τον κάνω default. Αρκεί να βρω κάτι τέτοιο. Όποιος γνωρίζει...