-
το καλο με τον βιτολο ειναι οτι εχει τσομπανιτικια κραση και δε μασαει απο προετοιμασιες κλπ...εφτα-οχτω κοιλιακοι κανα σπρηντ καμια λογγα το γηπεδο και μια παχια μαλακια και ειναι ετοιμοπολεμος
αντε να ερθει και στα γραδα του ο γιουβαρλακις ο βιερινιας και ολα κομπλα
-
prepei na tou dokei tou keftedakou ena filaki sto magoulo o vitolos e.min exoume kana stravoma tou keftedakou k arxizei k xlapakiazei pali
-
τι να χλαπακιασει ρε...αφου η λαιλαπα Κοκε εχει κλεισει τα μισα γυραδικα
-
Συκοφαντίες.
Ο Κόκες δεν τρώει ότι και ότι γύρους κτλ. Στα Fridays συχνάζει όπου λιώνει burgers.
-
βασικα σνιτσελακια της παρηγοριας χλαπακιαζει στο ριτζενσι...Ποκε
-
οταν εβαλε το γκολ ο μητρογλου ξεραμε τι θα ακολουθησει . πρωτοσέλιδα εφημερίδων του στυλ " δεν χρειαζόμαστε επιθετικό " και μετα ανανέωση-δικαίωση μητρογλου .
-
-
ποιος είναι αυτός δίπλα στον κυργιάκο?
-
πουστη κοκκαλη θα μας αρρωστησεις-μπαινω internet και διαβαζω οτι το αριστερο χαφ που μας επρηξε τον πουτσο να παρει θα ειναι ο φερναντινιο-οχι της σαχταρ αλλα της μπαρουερι τζιβαερι πως τον πουτσο την λενε-ακα νικη βολου της βραζιλιας....
οι μισοι μου λενε οτι ισχθει οι αλλοι μισοι οτι οι ΑΡΔ γραφουν μαλακιες(πρωτοτυπο)
γαμημενε δεν με πιανει υπνος απο τα νευρα και πρεπει να ειμαι και στη δουλεια 8 το πρωι
-
-
απο ντος σαντος μαντσινι κ.τ.λ. να παρεις αυτον με χαλαει ρε φιλε-24 χρονων ταλεντο(λολ)που εκτος απο τις ομαδιτσες που εχει παιξει τον στειλανε και δανεικο ιαπωνια.....βρωμαει φελιξ μπορχα η δουλεια και τα βιντεακια δεν μου λενε κατι-οι αντιπαλοι ειναι της πλακας,χειροτεροι και απο την καστορια
-
Κι εγώ δε βλέπω κάτι τρομερό στα βίντεο.
Χεχ στο μόνο μου συμφωνούμε όλοι οι οπαδοί έβερ είναι η γνώμη μας για τους ΑΡΔ.
-
Μπουκαδορο τον κοβω παντως, αν η συρραφη των φασεων δεν ειναι μαγικη εικονα, πιστευω θα βοηθησει.
-
που να δεις τα βιντεο του φελιξ κομπρα καγκουρο μπορχα.. σου κανω εγω με συρραφη βιντεακι με βυντρα να νομιζεις οτι ειναι ο πελε..
-
Oυτε μενα μου αρεσει.
κατ αρχην βραζιλιανος μεσοεπιθετικος χωρις ιδιαιτερη τεχνικη. Γελαμε.
η μονη ντριπλα που εχει (μια μονο!) ειναι "πεταω τη μπαλα και τρεχω".
Ναι αλλα, αμυντικοι βραζιλιας, λολ.
στην ευρωπη/ελλαδα με τις κλειστες αμυνες χωρις χωρους κλπ, παπάρια, λεω εγω.
Βεβαια οταν εχεις να φας 3 μερες και γυρνας σπιτι στις 23:55 το βραδυ και σου λεει η μανα, "ρεβυθια εχω", ε, θα κατσεις να τα φας, λεγοντας και τραγουδι κιολας....
Προγραμματισμος μηδεν, ψιλικατζιδικο.