Από bitcoin κατέχει κανείς; δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποστ. Θέλω να κάνω λογαριασμό κλπ. Τι κάνω;
Printable View
Από bitcoin κατέχει κανείς; δεν νομίζω να έχει υπάρξει ποστ. Θέλω να κάνω λογαριασμό κλπ. Τι κάνω;
κάνεις λογαριασμό
Λοιπόν, έχει βρεθεί λύση για χρήση Paypal για αγορές από εξωτερικό. Το έχει κάνει φίλος και λειτουργεί:
1. Μπαίνεις PayPal --> My PayPal
2. Πας "Request Money"
3. Στο σχετικό πεδίο, βάζεις ένα email στο οποίο έχεις πρόσβαση (όχι αυτό του PayPal λογαριασμού σου, κάποιο άλλο)
4. Τσεκάρεις την επιλογή "goods" και το ποσό που θέλεις
5. Μπαίνεις στο παραπάνω email και ανοίγεις το μήνυμα που σου έχει έρθει
6. Δίνεις ό,τι στοιχεία σου ζητάει (και ότιναναι)
7. Βάζεις τον αριθμό της κάρτας στην οποία θα γίνει η χρέωση
8. Πατάς "pay"
9. Τα χρήματα έχουν μπει στο PayPal balance σου
10. Χρησιμοποιώντας το PayPal balance μπορείς να αγοράσεις από οπουδήποτε, ως γνωστόν.
Προφανώς κρατάει fee 3,4%+0,35€ αφού Paypal ε.
http://luben.tv/web/www/61154
Όπα μάγκες, τι γίνεται εδώ; Insomnia what?
φαντάσου ότι 15 Αυγούστου το είχε βρει κάποιος εδώ από αλλού
Ναι αλλά δεν το βάζετε κι εδώ να το δούμε, μόνο την πάρτη σας κοιτάτε. Φταίω γω που σας σκέφτομαι κωλόπαιδα.
δούλεψε άψογα....
Η κάρτα από την οποία θα βάλεις τα λεφτά, δεν μπορεί να είναι η ίδια με αυτή που έχω στο λογαριασμό μου στο paypal, σωστά;
Πολυς μπελας, ο απλος δρομος ειναι ο καλυτερος. Μπορεις να στειλεις τα λεφτα σε καποιο φιλο σα πληρωμη και να τα στειλει μετα πισω ως gift (οχι refund προφανως, απλα να σου στειλει το ιδιο ποσο ως gift). Κρατα τα ιδια fees χωρις να χρειαζεται να κανεις ολη αυτη τη διαδικασια.
Ποιό καλόπαιδο από δω μέσα έχει σχέση με το μόνο θρας; έχουμε κοινούς γνωστούς έμαθα κατα την τελευταία μου επίσκεψη στην Αθήνα
Και σε ρωτάει λέει ο άλλος "ποιος είναι ο Αθανασίου;" κι εσύ του απαντάς "αυτός 1-0"