OniBocho σε αυτό το φόρουμ είμαστε όλοι φίλοι. Δε θα έρθεις εσύ χαλάσεις το κλίμα.
Printable View
OniBocho σε αυτό το φόρουμ είμαστε όλοι φίλοι. Δε θα έρθεις εσύ χαλάσεις το κλίμα.
δε θες να νιώσεις με τίποτα όμως
ονιμποτσο, εχω παρατηρησει εδω στην ξενιτια το εξης φαινόμενο: άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερη κοινωνική ζωή, μόλις βρουν ευκαιρία να συναναστραφούν και να μπορέσουν να μιλησουν και να βγαλουν αυτά που έχουν από μέσα τους να είναι σαν κουνημένη σαμπανια που πετάει τον φελλό και ξεχύνεται προς καθε κατευθυνση και μουσκευει τους πάντες και τους κοάλες γύρω τους. Αυτό έχει το ανάποδο αποτέλεσμα να μένουν οι βρεγμένοι σοκαρισμένοι και να μην προλαβαινουν να αρθρωσουν λέξη καθώς και να νιώθουν και λίγο ντροπή για το κούνημα της σαμπάνιας που κατα κάποιο τρόπο χάλασε το κέφι. προσπάθησε λίγο να κοντρολάρεις το ποστάρισμα σου και να μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου γιατί απ ότι βλέπεις υπάρχει μια διαφορά φάσης μεταξυ του φορουμ και εσένα που καταλήγει να μας πληγώνει και να μας χαλάει το πάρτυ και θα μείνεις μόνο σου με μια μισοάδεια σαμπάνια. κούλαρε και κάτσε να την πιούμε παρέα. μην πρήζεις συκώτια. είμαστε σε κρισιμη ηλικία.
minmin apo kapoion pou katebaze 2 xryses kasetines thn hmera, einai 8ema kopsimatwn twn perifereiakwn sunh8eiwn to kopsimo tou tsigarou p.x. arxika to eixa periorisei mono se sunaulies h diakopes.
Γκρεηβμαιασμα ευχαριστω αλλα το θεμα μας ειναι η κρατικη ''αναλγησια'' που λενε και στις ειδησεις τα talking heads...
προς Ονιμποχα και λοιπους...δεν αισθανθηκα προσβεβλημενος, γενικα τα γενεθλια μου ειναι κατηραμενα (παρουσιαστικα στην Θηβα, κλπ)
απλα υπαρχει ενα θεμα με την ολη ιστορια για να βγαλω το γαμημενο ψωροεπιδομα που με βασανιζε κανα διχρονο, και μερικοι το ξερουν, οποτε η αντιδρασις ηταν αναμενομενη μαλλον
η ολη φαση με τις επιτροπες για καποιον εχτος της φασης ειναι κατι λαιτ αλλα πιστεψε με για μενα ειναι γολγοθας το να ξοδευω φραγκα (που δεν εχω) και δυναμεις (που επισης δεν εχω)
γενικα αυτο καποιοι το ξερουν γιατι προφανως εχουμε κανει μια κουβεντα για το τι ειναι αυτην η αοριστη ''σοβαρη πνευμονοπαθεια''
δεν διεκρινα καμια κακια και καμια προσπαθεια προσβολης απο μερους σου
βασικα, φυσιογνωμικα και μονο δεν μπορω να σε φανταστω ''κακο''
παραταυτα εχεις ενα θεματακι με την επαφη σου γενικα με τους γιουζερς δω μεσα, και ειναι αστειο να το παρατηρει αυτο ακομα και ο πιο προβληματικος γιουζερ οπως ειμαι εγω
γενικα αναφερεσε με μια ανεση σε μενα ως Μιμή...σκεψου ποσο ασκημα και κακογουστα χτυπαει αυτο, ειναι εντελως βλαχικια και ηλιθια ''προσβολη'' στον τεμεκ αντρισμο καποιου. ειμαστε στο 2019...ελεος
(προσοχη!!! εχω κανει χειροτερους χαρακτηρισμους αλλα καθαρα με διαθεση να ΠΡΟΣΒΑΛΩ)
εαν λοιπον δεν εχεις την διαθεσις να προσβαλεις κοψε τα ''ικονοβλαξ'' και τα ''κουναβια'' και τα ''μιμη''
αυτα ολα με αγαπη (το 00ι00 ειναι η αγαπη στα Μορς...ΛΟΛ οχι) και να ξερεις οτι εδω ειμαστε ετσι...
http://www.washingtonpost.com/blogs/...he-prairie.jpg
εγω συγκεκριμενα ειμαι ο κορμος.
τι τα θες? έχω θεία σε καροτσάκι, 100% αναπηρία, εγχειρισμένη για 15 διαφορετικούς καρκίνους και με νοητική υστέρηση και τρέχω για επιτροπές κ κόντρα επιτροπές, αφήνω τη δουλειά κάθε τόσο, γιατί σε άλλες περιπτώσεις είδαν και οι τυφλοί. και με όλα αυτά σου πετάν κ έναν Άδωνι να καταστρέψει ότι έχει απομείνει από τη ρημαγμένη υγεία και πρόνοια. τεσπα, μόνο ξύλο πια.
ναι και μένα τον πατέρα μου κάθε λίγο για να δουνε αν σταματησε να είναι ινσουλινοεξαρτώμενος...λολ.
mi malwnete
Να είσαι λιώμα μετά από σαρνταδώδκα μπίρες και ν α πρέπει να πληκτρολο΄γησεις κάπτδσα για νταουνλοοοντ
ΦΜΛ
Αν φοράς συνεχώς μπλουζάκια με το ίδιο κόψιμο, you're gonna have a bad time.
Spoiler
Πως θα βγω στις παραλίες?! Πως?!
fora ena kapelo
Γύρνα να σε δούμε κι απ'την άλλη, μπορεί να είσαι οκ.
ε, συνηθισμένο φαινόμενο Μάιο - Ιούνιο που ο καιρός επιτρέπει outdoors δραστηριότητες και γυμναστική.